- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.728
- 158
- Konu Sahibi kucukbikadin
-
Kesinlikle. Eşimi çok seviyorum ve hiçbir problemimiz yok ikimiz arasında. Ayrılırsak tek sebebi bu kadın.Benim eski esim gunde 3 kez annesini ariyordu. Ve emin olun esiniz istemese annesi falan arayamaz. Umarim sonunuz bizim ki gibi olmaz. Made ogullarina bu kadar asiklas evlendirmesinler , alsinlar kapatsinlar evlerine..
Bir oğlu daha var ama başka şehirde maalesef bir tek biz varız. O da bunu çok güzel kullanıp duygu sömürüsü yapıyor. Eşimde ne yapalım annem yapayalnız mı kalsın hayatta diyor vicdan yapıyor. Evime asla yerleşemez ben soğuğum ve mesafeliyim teklif bile edemez bunu bizeHiçbir şey yapamazsın başka çocuğu var mı hoş olsa da o eşine takık bi kere dua et evinize yerleşmesin
Bizim baska problemlerimiz de vardi . Ama bana kizmayin telefonda sizin dedikodunuzu yapip yakinda esinizi fitnelemeye baslar. Bu durumu azimsamayin ve mutlaka esinizle ciddi bir bicimde konusunKesinlikle. Eşimi çok seviyorum ve hiçbir problemimiz yok ikimiz arasında. Ayrılırsak tek sebebi bu kadın.
Yapacağından eminim . çünkü dayısına karşı doldurduğuna bizzat şahit oldum kendi kanından kardeşini yani. Eşimle ne zaman bu konu açılsa işin içinden çıkamıyorum nasıl bir konuşma yapmalıyımBizim baska problemlerimiz de vardi . Ama bana kizmayin telefonda sizin dedikodunuzu yapip yakinda esinizi fitnelemeye baslar. Bu durumu azimsamayin ve mutlaka esinizle ciddi bir bicimde konusun
Araması değil sadece hanımefendi konuyu düzgün okumamışsınız tavırları trip atması huzursuz etmesi.Aramasimi dert ,Allah baska dert vermesin esinize de size de, birakin o zaman esiniz dusunsun .
Aslinda ne derseniz diyin `o benim annem , tabi ki ilgilenecegim ` diyecektir. Sanki siz annesiyle ilgilenmesinden memnun degilsiniz gibi carpitacaktir. Halbu ki durum bu degil ki. Bir sure sonra her isin icinde olacaklar. Arkadasim bizzat yasadim ben her hafta 2 kere eski kayin valideme giderdim ,eltim 5 ayda 1 gelirdi. Benim evim 35 dakika uzakliktaydi arabayla , onunki 2 sokak oteydi. Sonuc ne oldu ? O benden her zaman daha kiyemtli oldu. ne demek istedigimi anladiniz galiba...Yapacağından eminim . çünkü dayısına karşı doldurduğuna bizzat şahit oldum kendi kanından kardeşini yani. Eşimle ne zaman bu konu açılsa işin içinden çıkamıyorum nasıl bir konuşma yapmalıyım
Gayet duzgun okudum .Emin olun.Araması değil sadece hanımefendi konuyu düzgün okumamışsınız tavırları trip atması huzursuz etmesi.
yaşamayana tatli geliyor galiba da kesinlikle esleri dolduruyorlar. Ve bu zamanla bir uzaklasmaya sebebiyet veriyor..Ya bana kv çok sevimli geldi:) neden bilmiyorum kanım kaynadı hahah. Kötü niyetli değil gibi.
2-3 günde bir görmeye gittiğinizde sen gitme eşin gitsin. Zaten telefonla da seni taciz etmiyormuş. Eşin gittiğinde sen de bak keyfine. Çık gez, dolaş, kitap oku vs. Ama sana da hadi gel baskısı kuruluyorsa o kötü. O zaman cevabım farklı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?