Bir kv derdi de benden

İlk olarak eşinizi kaç kere aradığına karışmayın. Eşiniz rahatsızsa kendisi bir çözüm bulur.

İkincisi yalnız bir kadın. Haftada bir kaç kere görüşmek bir şey kaybettirmez size. 1 2 saat oturup dönersiniz. O yaştan sonra yalnız yaşamak, buna alışmak ne kadar zordur. Kimse yalnız olmak istemez.
Ya ama o kadar bunaltıyor ki mesela konuşurken ses tonu hep yüksek yapısı öyle her cümlenin sonunda ismimi söylüyor cevap verme aynı şeyi beşyüz kere söylüyor.

İsinize gucunuze karismiyorsa, sizi de aramiyorsa niye dert yapiyorsunuz yahu. Esiniz de yani annesi ariyor yabanci degil.
Sadece eşimi aramış olmuyor ki mesela akşam film izliyoruz pat diye görüntülü arıyor. Benim annem uzakta iki ayda bir görüyorum şahit oldu onunla görüntülü konuştuğumuza o da artık görüntülü arıyor. E sonra ne oluyor x nerde deyince gel de konuşma

Ya ama o kadar bunaltıyor ki mesela konuşurken ses tonu hep yüksek yapısı öyle her cümlenin sonunda ismimi söylüyor cevap verme aynı şeyi beşyüz kere söylüyor.
Mizacı öyle demek ki. Bazı insanların karakterini beğensende beğenmesende hayatından çıkaramazsın. Siz haftada 1 gidin. Aramaya da gerek yok o zaman. Eşinize karışmayın ama abartmadığı sürece.

Geçerken uğradım diyo pat diye zili çalıyor. Müsait miyiz evde miyiz ne yapıyoruz sevişiyor muyuz belki müsait değiliz evli olduğumuzu idrak edemiyor kesinlikle. Doğru kelime bu evli olduğumuzu anlayamadı bu kadın.

Uzağa taşınmak çözüm olmaz.

Sizin kendi hayatınıza karışmadıği sürece idare edin. Allah başka dert vermesin bu arada

Canım sen baştan 1-0 yeniksin zaten. Kp olmadığı için kv kendini yalnız hissediyo tek dayanağı olarak da eşini görüyo.
Dua et evinize yerleşmesin ki bence onun için de uğraşıyo olabilir :cry:

yaşamayana tatli geliyor galiba da kesinlikle esleri dolduruyorlar. Ve bu zamanla bir uzaklasmaya sebebiyet veriyor..
İyi de konu sahibi eşimi dolduruyor dememiş konuda. Oğlunu çok seviyor bana da yanaştı yüz vermedim falan demiş. Yazılan konuya göre yorum yaptım.
Vu arada peşin hüküm vermeyin. Ben kv yüzünden koca boşadım.

Canım sen baştan 1-0 yeniksin zaten. Kp olmadığı için kv kendini yalnız hissediyo tek dayanağı olarak da eşini görüyo.
Dua et evinize yerleşmesin ki bence onun için de uğraşıyo olabilir :cry:
Hayır aslında yalnızlığı yalnız yaşamayı seviyor kendine ait evleri var. Biriyle yaşayacak olsa kendi annesine taşınır o da yakın ve bakıma muhtaç ama onda da kalmıyor.

Geçerken uğradım diyo pat diye zili çalıyor. Müsait miyiz evde miyiz ne yapıyoruz sevişiyor muyuz belki müsait değiliz evli olduğumuzu idrak edemiyor kesinlikle. Doğru kelime bu evli olduğumuzu anlayamadı bu kadın.
Ay Allah iyiliğini versin :KK70::KK70:
Bana da olmuştu bi kere uygunsuz bi zamanda eşimin ailesi gelmişti tek değilmişim demek :KK70:

Iyide kadınıda anlamaya calismalisiniz. Hayatı boyunca cocugu yanindaymis. Birde başka eve çikiyor. Tamam sizde yuva kurdunuz ama o başlarda öyle olur. Benim kardeşim evlensin bende ilk zamanlar merak eder ozlerim. 4 ay olmuş yani durun bi bismillah. Yıllar geçmiş olsa haklı bulurdum sizi. Ama biraz anlayışlı olursanız belki bu sizi bukadar rahatsiz etmez. Eşinizde siz çok lafını ediyorsunuz diye bunalma triplerine girmiştir

Iyide kadınıda anlamaya calismalisiniz. Hayatı boyunca cocugu yanindaymis. Birde başka eve çikiyor. Tamam sizde yuva kurdunuz ama o başlarda öyle olur. Benim kardeşim evlensin bende ilk zamanlar merak eder ozlerim. 4 ay olmuş yani durun bi bismillah. Yıllar geçmiş olsa haklı bulurdum sizi. Ama biraz anlayışlı olursanız belki bu sizi bukadar rahatsiz etmez. Eşinizde siz çok lafını ediyorsunuz diye bunalma triplerine girmiştir
Evet o da bunaldı ama bende bunalıyorum haklı değil miyim sizce. O yalnızlığa alışmaya çalışıyorsa bizde evliliğe alışmaya çalışıyoruz ben şehir değiştirdim iş değiştirdim herkes fedakarlık yapıyor bir tek kendisi mi

Vay be akıllara bak, bazen gerçekten kadınlar olarak çok tuhafız..Eşi ölmüş yaşlı bir kadın için verilen akıllara bak...aramayın, sormayın, mesafe koyun diyenleride gördüm sonunda.Siz sakın yaşlanmayın sakın.

Kendimi yerine koyuyorum belli bir yaşa gelmiş ve yanlız olsam bir de oğlum olnuş olsa bende arardım. Eğer durumu buşekildeyse kadının başka kimsesi yoksa napsın. Allah kimseyi düşürmesin ne diyim.
Yeni evli sayılan oğlunu günde birkaç kez mi ararsın yapma Allah aşkına.

Vay be akıllara bak, bazen gerçekten kadınlar olarak çok tuhafız..Eşi ölmüş yaşlı bir kadın için verilen akıllara bak...aramayın, sormayın, mesafe koyun diyenleride gördüm sonunda.Siz sakın yaşlanmayın sakın.
Oradan vicdansız gibi mi görünüyoruz. Kv hariç onun annesini bile görüyoruz her hafta birkaç kere ihtiyacı var mı diye. Sık araması ve her konuşmasında trip atması konumuz .

Eşinizin annesi yalnız mı yaşıyor?
Ailesiyle yakınız demişsiniz de, başka kimse var mı onu anlayamadım.

4 aylık evlilikte düzen öyle hemen oturmaz.
Eşinizle bir sorununuz yoksa bu konuyu sorun haline getirmeden, hatta konu haline bile getirmeden sabırla halletmeniz gerekir.
Siz mesafenizi koruyun. Aramayın gerekmedikçe. Zaten yakınınızda ve sık sık görüşüyor haber alıyorsunuz.
Eşinizle ilişkisine hiç karışmayın, hatta eşiniz dert yansa bile yorumsuz dinleyin.
Bir de, çalışıyor musunuz?

Back
X