- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
- Konu Sahibi kucukbikadin
-
+10000000000 filan yaniArkadaşım kusura bakmayın ama hepimiz geliniz ve çoğumuzun evladı var.Anne o kaynanalar.biz nasıl evlatlarımızı bağrımıza basıyoruz onlarda evlatları canlarından parçaları.evladina aşkım da der anne canım da der.benimde oğlum var aşkım diyorum.yazik ama.ne var anne olarak görsen .çocugununa aşkım dediğin zaman anlarsın.yargılamıyorum kırmak ta istemem ama o bir anne ve yaninda tek evladi var.
Merhaba kızlar
Benim derdim kv başlıktan anlayacağınız üzere. Dört ay önce İstanbul'dan küçük bir şehire gelin olarak geldim. Ailem uzakta eşimin ailesiyle çok yakınız aramızda sadece bir sokak var. Kp yıllar önce ölmüş. Kv yıllardır eşimle birlikte yaşıyormuş dolayısıyla ona çok alışmış. Her gün günde birkaç defa eşimi arıyor. Bazen eşim bile çok bunalıyor. Aradığında trip atıyor beni hiç aramıyorsun sormuyorsun artık diyor halbuki en fazla iki üç günde bir görüyoruz kendisini 7/24 birlikte olalım istiyor. Triplerinden tavırlarından gerçekten bıktık. Eşimi gördüğünde aşkım diyo boynuna atlıyor. Beni de başta sık arıyordu ben soğuk davrandım artık bana fazla yanaşmıyor. Ama eşime rahat vermiyor dolayısıyla biz huzursuz oluyoruz. Taşınalım biraz ondan uzağa diyorum eşim yanaşmıyor. Ne yapmalı tecrübeli arkadaşlar bir akıl verin. Kalp kırmak da istemiyorum kesinlikle.
Kv gelinin kocasina nasil davranacagina karar veremez, bir sey diyemez!Kayınvalide değilim. Ama olsam bile çocuğuma nasıl sesleneceğime kimse karar veremez.
Çocuğuna aşkım diyen bir anne hakkında kim ne düşünürse düşünsün.
Herkes kendinden mesuldür. Ben derim.
Merhaba kızlar
Benim derdim kv başlıktan anlayacağınız üzere. Dört ay önce İstanbul'dan küçük bir şehire gelin olarak geldim. Ailem uzakta eşimin ailesiyle çok yakınız aramızda sadece bir sokak var. Kp yıllar önce ölmüş. Kv yıllardır eşimle birlikte yaşıyormuş dolayısıyla ona çok alışmış. Her gün günde birkaç defa eşimi arıyor. Bazen eşim bile çok bunalıyor. Aradığında trip atıyor beni hiç aramıyorsun sormuyorsun artık diyor halbuki en fazla iki üç günde bir görüyoruz kendisini 7/24 birlikte olalım istiyor. Triplerinden tavırlarından gerçekten bıktık. Eşimi gördüğünde aşkım diyo boynuna atlıyor. Beni de başta sık arıyordu ben soğuk davrandım artık bana fazla yanaşmıyor. Ama eşime rahat vermiyor dolayısıyla biz huzursuz oluyoruz. Taşınalım biraz ondan uzağa diyorum eşim yanaşmıyor. Ne yapmalı tecrübeli arkadaşlar bir akıl verin. Kalp kırmak da istemiyorum kesinlikle.
malesef ki ayni durumdaydım .Benim eski esim gunde 3 kez annesini ariyordu. Ve emin olun esiniz istemese annesi falan arayamaz. Umarim sonunuz bizim ki gibi olmaz. Madem oğullarina bu kadar aşıklar evlendirmesinler , alsinlar kapatsinlar evlerine..
Ne kadar vasat erkekler degil mi ? Sizin iyi niyetinizi nasil da suistimal ediyorlar. Benim eski kayinvalidem benim eski esyalarimi cok begeniyordu biz bosaninca direkt benim salon takimimi almis evine koymak icin . Buradan bile anlasiliyor nasil basit ve vasat insanlar olduklari...malesef ki ayni durumdaydım .
Tek oğluydu eşi yoktu birlikte yaşamışlardı .
Evlenince yanıbaşındaki binaya taşındım ayrı kalmasınlar dedim .
Annesinin ihtiyaçlarını giderir dedim , 3 Kız kardeş de vardi üni. Mezunu .
Allahın her günü arkadaşın da dediği gibi arasirlardi .eşin istemese zaten bu kadar sık aramaz .
Her gün her şeyi haber verirdi ikisi de birbirine , ben iyi niyetle ay ne kadar birbirlerine bağlılar diye sevinirdim, meğerse adam kendi evini bilememiş .
Ayrı bir evi olduğunu , hayatı olduğunu , eşi olduğunu kavrayamamış , anne de bunsuz o. Vermemiş alttan alttan .
Sonuç boşandık annem olmadan asla , ve annesinin yanina taşındı .
Bense ayrılıp memleketime tayin isteyip ayrı ev kurdum gül gibi yaşıyorum .
Alsın anasını başına çalsin .
Sen de dikkat et taviz verme Sonuç hep aynı oluyor genelde
Yooo.... 5 yıllık evliyim.. Kayınvalidemle karşılıklı dairelerde oturuyorum.. Bil istedim konu kapanmadan...Tek tek cevap vermeyeceğim ama beni yargılayanların ya evli bile olmadığını ya da kv ölmüş olduğunu düşünüyorum. Konum sabote edilmeye çalışılıyor. Lütfen kapatır mısınızMune
________________________Tek tek cevap vermeyeceğim ama beni yargılayanların ya evli bile olmadığını ya da kv ölmüş olduğunu düşünüyorum. Konum sabote edilmeye çalışılıyor. Lütfen kapatır mısınızMune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?