Bir kv derdi de benden

Evet o da bunaldı ama bende bunalıyorum haklı değil miyim sizce. O yalnızlığa alışmaya çalışıyorsa bizde evliliğe alışmaya çalışıyoruz ben şehir değiştirdim iş değiştirdim herkes fedakarlık yapıyor bir tek kendisi mi
Canım benim sen kadının konuşma şeklinden bile rahatsizsin seninde cocuklarin olucak kendini onun yerine koy. Sen sehir degistirdin taman fedakarlik yapmissin ama kendin icin yapmissin. Anne olmak baska birsey. bende ailemi bırakıp sevdiğimin pesine giderim ama anne olunca aklim çocuğumda kalir buna biraz daha olumlu ılımlı yumuşak yaklaşsan çok daha rahat olursun. Geceleri sevişin sizde ayol :D alla alla kadın gece evi basmiyorya. Hem daha çok yeni evlisin bence az daha bekle. Yavas yavaş azalir

Eşinizin annesi yalnız mı yaşıyor?
Ailesiyle yakınız demişsiniz de, başka kimse var mı onu anlayamadım.

4 aylık evlilikte düzen öyle hemen oturmaz.
Eşinizle bir sorununuz yoksa bu konuyu sorun haline getirmeden, hatta konu haline bile getirmeden sabırla halletmeniz gerekir.
Siz mesafenizi koruyun. Aramayın gerekmedikçe. Zaten yakınınızda ve sık sık görüşüyor haber alıyorsunuz.
Eşinizle ilişkisine hiç karışmayın, hatta eşiniz dert yansa bile yorumsuz dinleyin.
Bir de, çalışıyor musunuz?
Yalnız yaşıyor sayılmaz bir de annesi var çoğunlukla onda yani eşimin anneannesinde. Çalışıyorum çalışmasam zaten çoktan ayrılmıştık 7/24 yanında isterdi.

Oradan vicdansız gibi mi görünüyoruz. Kv hariç onun annesini bile görüyoruz her hafta birkaç kere ihtiyacı var mı diye. Sık araması ve her konuşmasında trip atması konumuz .
Vicdanlımı, vicdansızmısınız bilmem onun kararını ben veremem.Ama öncelikle eşinizin Annesi için O KADIN, BU KADIN demeyi terk etmeniz gerektiğinden kesin olarak eminim.

Eşinizin annesi yalnız mı yaşıyor?
Ailesiyle yakınız demişsiniz de, başka kimse var mı onu anlayamadım.

4 aylık evlilikte düzen öyle hemen oturmaz.
Eşinizle bir sorununuz yoksa bu konuyu sorun haline getirmeden, hatta konu haline bile getirmeden sabırla halletmeniz gerekir.
Siz mesafenizi koruyun. Aramayın gerekmedikçe. Zaten yakınınızda ve sık sık görüşüyor haber alıyorsunuz.
Eşinizle ilişkisine hiç karışmayın, hatta eşiniz dert yansa bile yorumsuz dinleyin.
Bir de, çalışıyor musunuz?
Ay çok doğru söylemişsin canım aynı taktiği ben uyguladım işe yarıyo. Hatta kv yi savundum bile yeri geldiğinde şimdi eşim doğruyu yanlışı çok iyi ayırt ediyo.
Eğer aksi bi şey söyleseydim evliliğim biterdi

İnsanlar ne tuhaflaşmış gerçekten duygular bitmiş vicdan kalmamış yazık. Gün olur devran döner.
Ben onu mu kastettim evliliğe alışmaktan bahsediyorum sonuçta biz de bir düzen kurmaya çalışıyoruz.
kurmak istediğin düzene gelipte müdahilmi oluyor. Sen evlenmeden önce bu adamın anasını bilmiyormuydun. Damdan düşmediya bunu ozmn düşünüp sorun edecektin adama ben senin annen den rahatsızm diyecektin. anne tabikide tek oğlunu arar. Ayrıca oğlunu ister 2-3 arar ister naz trip yapar bu oğluyla onun arasında nasılki senin annenle babanla ilişkine eşinin karışamayacağı gibi.

İnsanlar ne tuhaflaşmış gerçekten duygular bitmiş vicdan kalmamış yazık. Gün olur devran döner.

Vicdanlımı, vicdansızmısınız bilmem onun kararını ben veremem.Ama öncelikle eşinizin Annesi için O KADIN, BU KADIN demeyi terk etmeniz gerektiğinden kesin olarak eminim.
Anlamak istediğiniz gibi anladınız Teşekkür ederim yorumlarınız için.

bak canım bende çok sık aranmasından yana değilim
ama benim kv yalnız değil eşim dışında diğer çocukları yanında
ama senin kv yalnız
madem eşinle sık konuşmak istiyor
eşin işe gittiğinde 1, öğlen 1 ve eve girmeden de 1 defa ararsa
hem senin hemde annesinin gönlü olmuş olur

Yalnız yaşıyor sayılmaz bir de annesi var çoğunlukla onda yani eşimin anneannesinde. Çalışıyorum çalışmasam zaten çoktan ayrılmıştık 7/24 yanında isterdi.
öyle hemen ayrılmayı niye düşünüyorsunuz?
Umursamamayı öğreneceksiniz.
kendinizi doldurmayın, hiç gerek yok.
Ben eşimin ailesini sever sayarım. ama uyuz olduğum da pek çok huyları var. her konuda fikirleri var mesela ve asla kendilerine saklamıyorlar. evimdeki en küçük ayrıntıya kadar biliyorlar her an ne yaptığımızdan haberdarlar.
alışkanlıklarımız kültürümüz bambaşka.
zaten eşimle de bunlarla ilgili sıkıntılar yaşadım, zamanla hale yola giriyor bazı şeyler.
ama umursamamayı öğreniyorum.
kötü kalpli olmadıklarını düşünüyorum. (kötü olsalar bile buna inanmak istemem)

bence kayınvalideniz de kötü kalpli değil. biraz sabır..

öyle hemen ayrılmayı niye düşünüyorsunuz?
Umursamamayı öğreneceksiniz.
kendinizi doldurmayın, hiç gerek yok.
Ben eşimin ailesini sever sayarım. ama uyuz olduğum da pek çok huyları var. her konuda fikirleri var mesela ve asla kendilerine saklamıyorlar. evimdeki en küçük ayrıntıya kadar biliyorlar her an ne yaptığımızdan haberdarlar.
alışkanlıklarımız kültürümüz bambaşka.
zaten eşimle de bunlarla ilgili sıkıntılar yaşadım, zamanla hale yola giriyor bazı şeyler.
ama umursamamayı öğreniyorum.
kötü kalpli olmadıklarını düşünüyorum. (kötü olsalar bile buna inanmak istemem)

bence kayınvalideniz de kötü kalpli değil. biraz sabır..
Evet sorun da bu ben hemen her şeyi kafama takıyorum önemsememeyi öğrenmem lazım .

Kadının size araması dışında bir zararı yoksa bence huzurunuzu kaçırmayın.
Bu yüzden eşinize de söyleniyorsanız geri adım atın derim ,bu şekilde onunda huzurunu kaçırırsınız.
ANA o atılmaz !Ki zaten sizin kastiniz o değil anlamaktayım.
Fakat oğluna süregelen bir alışkanlığı var 2.bir oğlu olsada uzakta ve şuan alışmış olduğu yavrusuna daha bağlı.
Yavrusu işte 7 sindede aynı 70 inde de ,

Kesinlikle. Eşimi çok seviyorum ve hiçbir problemimiz yok ikimiz arasında. Ayrılırsak tek sebebi bu kadın.
Benim eski eşimin annesi de böyleydı
4 sene uzerıne ayrıldık
ins siz sorunları asarsınız

annesinin düşünceli olması lazım

ben suan kv demle farklı sehırdeyım ama aynı sehırde olsak emın ol aynı sorunları yasardım
bazen ta farklı sehırden bıle duygu sömürüleri yetıyor sinir oluyorum

bu erkek anneleri cidden çok bencil ve düşüncesizler

sana tavsiyem, sakın ola ki eşine annesini kötüleme
eşin zaten farkında imiş, sen kötülersen annesini daha cok ona yanasır
sen susarsan o kendiliğinden mesafesını bilir

Bir oğlu daha var ama başka şehirde maalesef bir tek biz varız. O da bunu çok güzel kullanıp duygu sömürüsü yapıyor. Eşimde ne yapalım annem yapayalnız mı kalsın hayatta diyor vicdan yapıyor. Evime asla yerleşemez ben soğuğum ve mesafeliyim teklif bile edemez bunu bize

Allah Allah, yahu oğlum eve biraz gecikse hemen özlerim ben de.
Kadın yıllarca oğluyla yaşamış. Oğlu evden gidince yalnız kalmış. Biraz zaman tanıyın. Zor bir dönem geçiriyor olabilir.
Hemen asıp kesmeye ne kadar meraklısınız.
Daha 4 ay olmuş. Kadın eşinden sonra oğluna sarılmış işte.
Hemen fitneler başlamış, yok kocanı doldurur, yok evine yerleşir.
Nasıl bir tahammülsüzlüktür bu sanki 4 yıldır kadın ensenize yapışmış gibi konuşmuşsunuz.
Bu arada bende oğluma aşkım derim. Evlense de derim.

Merhaba kızlar
Benim derdim kv başlıktan anlayacağınız üzere. Dört ay önce İstanbul'dan küçük bir şehire gelin olarak geldim. Ailem uzakta eşimin ailesiyle çok yakınız aramızda sadece bir sokak var. Kp yıllar önce ölmüş. Kv yıllardır eşimle birlikte yaşıyormuş dolayısıyla ona çok alışmış. Her gün günde birkaç defa eşimi arıyor. Bazen eşim bile çok bunalıyor. Aradığında trip atıyor beni hiç aramıyorsun sormuyorsun artık diyor halbuki en fazla iki üç günde bir görüyoruz kendisini 7/24 birlikte olalım istiyor. Triplerinden tavırlarından gerçekten bıktık. Eşimi gördüğünde aşkım diyo boynuna atlıyor. Beni de başta sık arıyordu ben soğuk davrandım artık bana fazla yanaşmıyor. Ama eşime rahat vermiyor dolayısıyla biz huzursuz oluyoruz. Taşınalım biraz ondan uzağa diyorum eşim yanaşmıyor. Ne yapmalı tecrübeli arkadaşlar bir akıl verin. Kalp kırmak da istemiyorum kesinlikle.
Canım onada anlayış göster tek oglum kalmış oda evlenmiş özlüyordur biraz sık dişini sen ara yalnız kalmaktan korkuyordur belki. Yapma günah

Allah Allah, yahu oğlum eve biraz gecikse hemen özlerim ben de.
Kadın yıllarca oğluyla yaşamış. Oğlu evden gidince yalnız kalmış. Biraz zaman tanıyın. Zor bir dönem geçiriyor olabilir.
Hemen asıp kesmeye ne kadar meraklısınız.
Daha 4 ay olmuş. Kadın eşinden sonra oğluna sarılmış işte.
Hemen fitneler başlamış, yok kocanı doldurur, yok evine yerleşir.
Nasıl bir tahammülsüzlüktür bu sanki 4 yıldır kadın ensenize yapışmış gibi konuşmuşsunuz.
Bu arada bende oğluma aşkım derim. Evlense de derim.
koca adamlara aşkım demeniz çok itici
o artık sizin değil karısının aşkı malesef
sizin beşiğinizdeki minik oğluşunuz değil
karısının gözünde bir koca bir eş

eşek kadar adamlara aşkım diyen kv deler çok komik duruma düşüyorlar bence
bizim o erkeksi ,seksi gördüğümüz kocalarımız
sizin gbi davranan kv deler yüzünden gözümüzde minik bir fareciğe dönüşüyor

yapmayın bunu.

Back
X