Bir kv derdi de benden

Kadın yalnız yaşıyorsa bu sıklıkta görüşmeleri çok normal. Fazlası evet kötü olur ama evlendiniz diye kadını iyice yalnızlığa itemezsiniz. Sizin çocuğunuzun da evlenince ilgiyi alakayi kestiğini düşünün nasıl uzulirsunuz. Sadece anlattiginizdan çıkarım yaparak söylüyorum. Konu daha derinse, sizi hiç yalnız birakmiyorsa, arkanizdan konuşuyorsa durum farklı tabii

Çocuğunu gerçekten seven bir anne olursanız , gelinlerin bu durumdan rahatsız olduğunu düşünür ve evli oğlunuza aşkım demezdiniz.
Oğlum , yavrum ,çocuğum kelimeleri var iken koskoaca adama aannesinin aşkım demesi çok itici .Bu da benim fikrim
Siz merak etmeyin ben çocuğumu severim. Çocuğuma olan sevgimi ancak benim çocuklarım sorgular.
50 yaşında da olsa derim nokta.
Polemiğe girip konuyu sabote etmek istemiyorum.

Siz merak etmeyin ben çocuğumu severim. Çocuğuma olan sevgimi ancak benim çocuklarım sorgular.
50 yaşında da olsa derim nokta.
Polemiğe girip konuyu sabote etmek istemiyorum.

Aaaa olurmu. Çocuğunuza güzel şeyler söylemek için gelinden noter onaylı imza almanız lazım.Gelin izin vermezse çocuğunuza güzel şeyler söyleyemezsiniz.Çünkü ona güzel şeyleri doğuran büyüten annesi değil, sadece karısı söyler.:KK48::KK48::KK48:

Merhaba kızlar
Benim derdim kv başlıktan anlayacağınız üzere. Dört ay önce İstanbul'dan küçük bir şehire gelin olarak geldim. Ailem uzakta eşimin ailesiyle çok yakınız aramızda sadece bir sokak var. Kp yıllar önce ölmüş. Kv yıllardır eşimle birlikte yaşıyormuş dolayısıyla ona çok alışmış. Her gün günde birkaç defa eşimi arıyor. Bazen eşim bile çok bunalıyor. Aradığında trip atıyor beni hiç aramıyorsun sormuyorsun artık diyor halbuki en fazla iki üç günde bir görüyoruz kendisini 7/24 birlikte olalım istiyor. Triplerinden tavırlarından gerçekten bıktık. Eşimi gördüğünde aşkım diyo boynuna atlıyor. Beni de başta sık arıyordu ben soğuk davrandım artık bana fazla yanaşmıyor. Ama eşime rahat vermiyor dolayısıyla biz huzursuz oluyoruz. Taşınalım biraz ondan uzağa diyorum eşim yanaşmıyor. Ne yapmalı tecrübeli arkadaşlar bir akıl verin. Kalp kırmak da istemiyorum kesinlikle.

Bakın, kv eş ailesi tarafından çok çekmiş ve evliliği ayrılığın eşiğinde olan ve genelde gelinleri tutan birisi olarak yazıyorum. Anne ile oğul arasına karışmayın. Bırakın arasın bırakın aşkım desin. Eşiniz bunalıyorsa bu onun sorunu. Konuştuklarına da karışmayın. Ama tutup da sizi çekiştiriyorsa ve eşinizde size tavır alıyorsa yani aranızı bozmaya çalışıyorsa durum başka.

12 yıldır evliyim kayınvalidem isterse oğlunu 100 kere arasın rahatsız falan olmam.kendi annemde beni istediği kadar arayabilir keza. On yaşında bir oğlum var evlendiğinde İster on kere ararım istersem 20 kere ararım gelin hanım bunu dert edecekse de keyfi bilir hiç takmam.

Çocuğuma hitap şeklimde beni ilgilendirir 50 yaşında koca adam da olsa benim yavrum sonuçta. :anne::halay:

Aaaa olurmu. Çocuğunuza güzel şeyler söylemek için gelinden noter onaylı imza almanız lazım.Gelin izin vermezse çocuğunuza güzel şeyler söyleyemezsiniz.Çünkü ona güzel şeyleri doğuran büyüten annesi değil, sadece karısı söyler.:KK48::KK48::KK48:

Bende anlam veremedim ya annem bana da kardeşime de aşkım der. Eşim rahatsız olur mu gibi saçma bir düşünce asla aklımıza gelmez. Aşk'sa evlat aşkı... Kim nasıl karışabilir benim anneme sesleniş biçimimle, annemin bana sesleniş biçimine. Hayret.... İnsanlar dert sahibi olmaya yer arıyor.

Annesi değil mi arasın konuşsun ne olcak? Eşin ailevi meselelerinizi anlatmıyorsa (dedikodunu yapmıyorlarsa) bırak isterse 7-24 konuşsun. Oğlu değil mi sonuçta.

Eşin sana ne kadar rahatsız oluyorum desede 3 kez bu konuyu gündem yap senden kötüsü olmaz.
Yıllarca beraber yaşamışlar sen ailenden kolay ayrıldın mı? Anneni kaç kez arıyorsun. Onların ikili ilişkileri gerçekten seni ilgilendirmez. Evime gelemez karışamaz diye büyük konuşma istediğin mesafeyi koysanda fark etmez. Bir insanın yapacağı varsa yapar

Merhaba kızlar
Benim derdim kv başlıktan anlayacağınız üzere. Dört ay önce İstanbul'dan küçük bir şehire gelin olarak geldim. Ailem uzakta eşimin ailesiyle çok yakınız aramızda sadece bir sokak var. Kp yıllar önce ölmüş. Kv yıllardır eşimle birlikte yaşıyormuş dolayısıyla ona çok alışmış. Her gün günde birkaç defa eşimi arıyor. Bazen eşim bile çok bunalıyor. Aradığında trip atıyor beni hiç aramıyorsun sormuyorsun artık diyor halbuki en fazla iki üç günde bir görüyoruz kendisini 7/24 birlikte olalım istiyor. Triplerinden tavırlarından gerçekten bıktık. Eşimi gördüğünde aşkım diyo boynuna atlıyor. Beni de başta sık arıyordu ben soğuk davrandım artık bana fazla yanaşmıyor. Ama eşime rahat vermiyor dolayısıyla biz huzursuz oluyoruz. Taşınalım biraz ondan uzağa diyorum eşim yanaşmıyor. Ne yapmalı tecrübeli arkadaşlar bir akıl verin. Kalp kırmak da istemiyorum kesinlikle.
Askım nedir??? Tamam evladı ama öyle de olmaz

bence ona da hak verin yanlız yaşıyor yanında tek oğlu var ozluyo doğal olarak yıllarca emek vermiş büyütmüş siz rahatsız oluyosunuz diye mesafe koymaz hatta belki rahatsız olduğunuzu tahmin edip size gıcıklıgından da böyle yapıyordur belkı

Bence eşiniz degil siz rahatsız oluyorsunuz eşini aramasından, ne yapsaydı evlendi bitti gitti mi deseydi.marifetmis gibi ben soğuk davrandım diyorsunuz. Yıllarca beraber yaşamışlar biraz empati kurun sizde yarın ana olacaksınız.belkide anasiniz. Ne olursa olsun Ana baba razi ise Allah o zaman razı olacak bizden. Sabırlı olmanız lazım ne yaparsa . Hergun konuşmak istiyormuş bırak konuşsun evladiyla ,aşkım diyomus boynuna sarılıyormus yapsın evladı canı ciğeri. Kusura bakmayın ama oğlunu anneden kismanmayi bırakın bence.

Ben kv çok üzüldüm... umarım sizde birgün aynı şeyleri yasamazsiniz. Eşini kaybetmiş teselliyi evlatların da bulmuş. Oğlunun da bi yuva kurduğuna zamanla alisacak ama bu söyledikleriniz çok kırıcı.

Merhaba kızlar
Hep düşünürüm bunu yalnız kalmak istemem heralde bende...Bir komşumuz vardı 30 küsür yıl kaynanasıyla aynı evdeymiş çokta çektirmiş komşumuzun dört tane oğlu olmuş zaman sonra eşi ölmüş şuan ne kadar ben rahatım desene gözlerinde yalnızlığın hüznü var çocukları mutlu olsun diye uzak duruyor ama gerçekten çok yalnız olduğu çok belli aynı şehirdeyken telefonda konuşmak birşey ifade etmiyor...

Back
X