Bir Mail Adresine İki Farklı Kişi Birden Sahip Olabilir mi?

19DisiKartaL03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
3.829
19
68
Ankara

YENİ GELİŞME: Kız benle iletişime geçti ''nasıl olur ya ......@windowslive.com benim mail adresim, anlamadım ben bu işi'' demiş

Obu adresi yıllar önce almış. Ben onunla aynı isimde tekrardan mail adresi almış oldum 1 ay önce.. böyle iş nasıl olur

Arkadaşlar meraba derdimi nasıl anlatsam bilemiyorum..

Ben bu foruma üye olmak için bir mail adresi aldım sonu @windowslive.com

Bu mail adresime Tilbe A. isimli bir kızın face bildirimleri ve netlog bildirimleri geliyor !

Mesela ''Tilbe, facebookta 3 yeni bildirimin var'', ''Tilbe netlogda seni 5 kişi arkadaş olarak ekledi'' vs

Ve arkadaşlar ben az önce bu kızın netlog hesabına giriş yaptım!

Yanlışlıkla oldu ve kızın fotolarını, yaşını, nerede oturduğunu, her şeyini gördüm

Ya o da aynı şekilde benim hesaplarıma girerse? Ya bu hotmailde zaten bu hesap varmış da ben varolan bir hesabı aynı isimle tekrar mı aldım ne oldu anlamadım !

Bu işin içinden nasıl çıkacağımı bilemedim

Anlatabildim mi ki sorunu?

Daha önce de .....@hotmail.com diye bir adres aldım bu foruma kayıt için.. Sonra mailime bir daha giremedim

Şifremi unuttum deyince de yabancı bir insanın cep numarasının son haneleri çıktı

(hani şifrenizi unutunca cep telinize kod gönderiyorlar ya o kod göndermek için gösterilen telefon nosu bana ait değildi)

Bu hotmail e neler oluyor !

Yabancı bir kızın bildirimleri bana geliyor üstelik şifrelerimiz de aynı ! (Ben kızın netloguna kendi şifremle girdim)

Son düzenleme:
çok şaşırdım şuan

yanı bır başkasıda bızım hesaplarımıza gırış yapabılır :26:

nasıl mümkün kı böyle bırşey, hıç bır fıkrım yok vallah :26:

O da nasıl oluyor

Acaba sistemsel geçici bir karışıklık mı

Biraz daha açıkça söyleyim mesela ........@hotmail.com diye bir hesap aldım (bu 1. olayım)

Sonra hesaba bi daha giremedim

Şifremi unuttum dediğimde gelen bilgiler benimle alakası yoktu (yaşadığım şehir, güvenlik sorum, telefon numaramın son iki hanesi vs)

Yani başkası daha önce almış o hesabı her nasılsa ben de aynı isimle hesap aldım sonra bi daha giremedim

sonra aynı isimle .......@windowslive.com diye hesap aldım (bu da 2. olayım)

Bu sefer de Tilbe diye bi kızla aynı maili paylaşıyoruz resmen şifrelerimiz de aynı

Ben şoklardayım !

Yana döne tilbeye ulaşmaya çalışıyorum kızın yanlışlıkla netloguna girdim ya !

Kötü niyetli biri olsa hesabını çalardı ben sadece duvarına ''bana acil ulaşmalısın'' yazdım ve 2. mail adresimi verdim

Kızın her bilgisini netlogda görünce tabi onu faceden daha rahat buldum.. çünkü adını soyadını arama butonuna yazınca aynı isim soy isimle bir çok insan çıkıyordu

Gelen kutusuna msj atabilmek için facebook a kredi kartıyla para ödedim !

Umarım bir an önce görür !

ya acaba reklam felan olabılır mı dıcem ama kızın netloguna gırdım dıyorsun :26:

Evet yanlışlıkla girdim :18:

Gelen netlog mailine tıkladım Allah Allah bu ne dedim sonra şifremi girdim hoooop açıldı başka bir baktım ki isim başka bir kız yani

Kız kapak fotosunu güncellemiş 5 dk önce bana cevap atmıyor yahu

Acaba önceden kullanılan ve sonra pasife olan hesaplardan mı ?

Siz o adı açmak istediğinizde açıldı bu sefer o hotmaile ait olan hesaplarda aktifleşti.

Bir tuhaf iş.Diğer türlü başkasına ait bir hesap böyle alınabiliyorsa ne kötü insanların eline geçer

evet çok tuhaf.. iki kere üst üste başıma gelmesi daha da tuhaf

size tavsiyem sık sık şifrelerinizi değiştirin

Birileri benim emaili facebook una eklemis.Benim emaili kullanarak face acmislar, face'e bildirmistim ama gereken yapilmadi. Surekli su arkadasiniz ekledi, bu mesaji aldiniz diye email geliyordu. Dikkatsiz bir kac ergen olduklarina karar verdim, bilincli yapilmamisti. Bende onlarin emailini sildim , sifreyi degistirdim ve hesabi sildim.

Bazi sitelere otomatik olarak hotmailinden giriyorsun. Kizla ne diye gorusuyorsun ki. Sil emailini ordan, kapat hesabi. Bir daha da yapmasin. Birde laf mi anlatacaksin.

En az 8 harfli, buyuk harf iceren, icinde en az bir rakam olan bir de degisik karakterler(+,% gibi) iceren bir sifre kullanmanizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Acılen alısverıs sıtesındekı maılı degıstır o zaman canım yapacak baska bırsey gorunmuyor ...

Tamam canım haklısın

Hımm bak bu benim aklıma gelmemişti.. Yani diyorsun ki kız faceye ve netloga üye olurken tesadüfen bnm mail adresimi yazdı oraya ?

Ama aktivasyon kodu fln olmadan nasıl kullanacak ki hesaplarını?

Artık aktivasyon kodu geliyor maile ?

Diyorum sana benim email de ben onaylamadigim halde mi eklendi o zaman. Ben aktivasyon gibi birseyi girmedim hic. Netlog hakkinda bir bilgim yok. Aktivasyon olmadan da kullanilabilir belki. Yapman gereken kendi emailini ordan silmek. Kiz ne yaparsa yapsin.

Sana da facebook ile ilgili mi bildirim geliyordu?

Tamam olayı anladım valla bu kız bi yerlere üye olurken bir mail adresi sallamış ve benim adresle tutmuş

Keşke kötü biri olsaydım cezasını verirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…