- Konu Sahibi 19DisiKartaL03
-
O da nasıl oluyor
Acaba sistemsel geçici bir karışıklık mı
çok şaşırdım şuan
yanı bır başkasıda bızım hesaplarımıza gırış yapabılır :26:
nasıl mümkün kı böyle bırşey, hıç bır fıkrım yok vallah :26:
nasıl yanı ???
Dur bakalım kız sana ulasır belkı bı bekle sakın ol canım...Ben de şu an çok şaşkınım ve bir hata yapmaktan korkuyorum
Dur bakalım kız sana ulasır belkı bı bekle sakın ol canım...
ya acaba reklam felan olabılır mı dıcem ama kızın netloguna gırdım dıyorsun :26:
Biraz daha açıkça söyleyim mesela ........@hotmail.com diye bir hesap aldım (bu 1. olayım)
Sonra hesaba bi daha giremedim
Şifremi unuttum dediğimde gelen bilgiler benimle alakası yoktu (yaşadığım şehir, güvenlik sorum, telefon numaramın son iki hanesi vs)
Yani başkası daha önce almış o hesabı her nasılsa ben de aynı isimle hesap aldım sonra bi daha giremedim
sonra aynı isimle .......@windowslive.com diye hesap aldım (bu da 2. olayım)
Bu sefer de Tilbe diye bi kızla aynı maili paylaşıyoruz resmen şifrelerimiz de aynı
Ben şoklardayım !
Yana döne tilbeye ulaşmaya çalışıyorum kızın yanlışlıkla netloguna girdim ya !
Kötü niyetli biri olsa hesabını çalardı ben sadece duvarına ''bana acil ulaşmalısın'' yazdım ve 2. mail adresimi verdim
Acaba önceden kullanılan ve sonra pasife olan hesaplardan mı ?
Siz o adı açmak istediğinizde açıldı bu sefer o hotmaile ait olan hesaplarda aktifleşti.
Bir tuhaf iş.Diğer türlü başkasına ait bir hesap böyle alınabiliyorsa ne kötü insanların eline geçer
Acılen alısverıs sıtesındekı maılı degıstır o zaman canım yapacak baska bırsey gorunmuyor ...Hadi ben iyi niyetliyim de ya karşıdaki iyi niyetli olmazsa
O maille buraya üyeyim, alışveriş sitelerine üyeyim fln
Acılen alısverıs sıtesındekı maılı degıstır o zaman canım yapacak baska bırsey gorunmuyor ...
Birileri benim emaili facebook una eklemis.Benim emaili kullanarak face acmislar, face'e bildirmistim ama gereken yapilmadi. Surekli su arkadasiniz ekledi, bu mesaji aldiniz diye email geliyordu. Dikkatsiz bir kac ergen olduklarina karar verdim, bilincli yapilmamisti. Bende onlarin emailini sildim , sifreyi degistirdim ve hesabi sildim.
Bazi sitelere otomatik olarak hotmailinden giriyorsun. Kizla ne diye gorusuyorsun ki. Sil emailini ordan, kapat hesabi. Bir daha da yapmasin. Birde laf mi anlatacaksin.
Tamam canım haklısın
Hımm bak bu benim aklıma gelmemişti.. Yani diyorsun ki kız faceye ve netloga üye olurken tesadüfen bnm mail adresimi yazdı oraya ?
Ama aktivasyon kodu fln olmadan nasıl kullanacak ki hesaplarını?
Artık aktivasyon kodu geliyor maile ?
Diyorum sana benim email de ben onaylamadigim halde mi eklendi o zaman. Ben aktivasyon gibi birseyi girmedim hic. Netlog hakkinda bir bilgim yok. Aktivasyon olmadan da kullanilabilir belki. Yapman gereken kendi emailini ordan silmek. Kiz ne yaparsa yapsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?