Bir maruzatim var😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kedigillerden35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
3
1
1
28
Ya arkadaslar benim bir sorum olacak belki tuhaf gelebilir ama 😄😄 evlenmeyi cok isteyip de bir turlu aradigini bulamayan sonradan duzgun hayirli birini bulup evlenenler ne dua okudunuz ne yaptiniz da sonradan kismetiniz acildi?😄😄 yani herkesin kendine gore uzüldügu seyler var benim de bu yadirganmasin lutfen☺🙏🏻

Bence bir şeyi aşırı derecede çok istersen o senin imtihanın oluyor ve keşke bu kadar çok istemeseydim bile diye biliyorsun hayırlısını iste ve vaktini bekle

belki şu an bosanmalar , aldatilmalar artmis olabilir ama yuva kurmak istemek her insanin hakkı
insan hakkı değil demedim
evlilik sandığınız gibi gül bahçesi değil
birini çok sevip onunla bu yola girmek isteyeni anlarım ama onun dışında 'evlilik' kendiliğinden zor bir şey insan neden istesin anlamıyorum.
ayrıca ne bileyim kendinize bir şeyler katmak kariyeri geliştirmek vs daha makul hedefler gibi geliyor bana , onlar bizim elimizde çünkü ve muhtemelen evlilikten çok daha tatmin edici seyler

Sevme / sevilme isteginize saygi duymakla beraber 26 yas boyle caresiz hissetmek icin erken sanki 🙈

Hem Allah icinizden geceni en iyi bilendir oyle ozel dualara gerek var mi ki? 'Allahim karsima insallah hayirli biri cikar' der, bu arada siz de cesitli sosyallesme ortamlarina girip cabalarsiniz. Umarim en mutlu olacaginiz kisi karsiniza cikar. 😊

Ya arkadaslar benim bir sorum olacak belki tuhaf gelebilir ama 😄😄 evlenmeyi cok isteyip de bir turlu aradigini bulamayan sonradan duzgun hayirli birini bulup evlenenler ne dua okudunuz ne yaptiniz da sonradan kismetiniz acildi?😄😄 yani herkesin kendine gore uzüldügu seyler var benim de bu yadirganmasin lutfen☺🙏🏻

Öküzün seni bulacaktır. Sabır ve nasip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X