- Konu Sahibi eski_bir_masal
1.5 yıllık bir ilişkiydi ... Garip bir tesadüfle tanıştık ve aniden girdik bir birimizin hayatına ve bir anda en güzel yerinde bulduk kendimizi ... Paylaştık her şeyi Aşk, sevgi, dostluk, arkadaşlık ... Herşeyim oldu .. En uç noktalarda yaşadım herşeyi onunla ... Sevdim hem de öyle bir sevgiydi ki koşulsuz uçsuz bucaksız. Sadece o olduğu için sevdim onu hiç bir neden aramadan ... en zor anlarımızda, umutsuzluğun içinde yüzerken hep birbirimize sarıldık birbirimize tutunduk ... Beraber olduğumuz sürece çok mutluyduk. Ayrı olduğumuz zamanlarda inat edip hareket etmeyen akreple yelkovan biz beraberken dört nala gidiyorlardı sanki. Ama sorunlar vardı .. Kıskançtık biz olabildiğine kıskanç ne ben onu kimseyle paylaşabiliyordum ne de o .. Böyle kabul ettik bir birimizi böyle devam ettik fakat tek sorun bu değildi bir de mesafeler vardı. Özledikçe o sorunlar arttı ... En ufak şeylerden tartışabildik ... Yan yanayken her şeyin üstesinden gelebiliyorduk bazen bir birimize sarılıp ağlar bazen masallarla uyuturduk birbirimizi. Biz birbirimizin çocuk yanıydık.. Ama şimdi o mesafeler arttı önceden haftada bir görüşebilir durumdayken şimdi aylar girdi ... Uzak kaldığımız zamanlarda defalarca ayrılmaya kalktık ama yapamadık bir günümüzü bile ayrı geçiremedik öyle bir bağ vardı ki aramızda ... Ama artık son noktaya geldik ve ayrılmak istediğini söyledi kesin bir şekilde ... Ve beni çok sevdiğini bunun sevgiyle alakası olmadığının ama sürekli sorunlar yaşadığımızın bir sürü sözler benden sonra asla kimseyle olamayacağı ve bunun gibi şeylerle bitti ... Şimdi düşünüyorum o sorunları tek başına yaşamıyordu ben de yaşıyor ve sabrediyorsam onu sevdiğim için onda eksik olan birşeyler varmış demekki değil mi?? Yoksa mümkün müdür severek böyle bir ayrılığı yaşamak ... Bu sefer hiç bir şekilde ben onu aramayacağım siz ne dersiniz o arar mı? Düzelme ihtimali var mı? Bitti ama benim içim çok acıyor gözümdeki yaşlar durmuyor ve ben onu hayatımdan silip atamıyorum ... Lütfen biraz akıl verir misin ve rahatlamaya çok ihtiyacım var ... :gitme: