bir mesaj bile atmıyor

heliconia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
504
1
46
Manisa
erkek arkadaşımın dershanesi başladı 8 saat normal kursu bittikten sonra da etütleri başlıyor akşam 8de evine anca geliyor onu anlıyorum çok yorgun oluyor benimle konuşmaya gücü kalmıyor ama en azından sabah kalktığında aşkım ben iyiyim diye bir mesaj atamaz mı yani?
geçen gün onu çok sevdiğimi yazdım mesajıma 10 saat sonra cevap verdi cevabıda "kusura bakma mesajını görmedim" şeklindeydi ben de peki mesajıma dicek bişeyin yok mu dedim cevap bile vermedi
ve bugün dershanesi filan da yoktu büyük olasılıkla evde kös kös oturdu ve yine mesajıma cevap vermedi yarın yine dershanesi var yine aynı sorunlar olacak...

ona çok mesaj attığımı da düşünmeyin evine geldiği zaman yemeğini yiyor ve sonra hemen uyuyor tahminime göre geldikten yarım saat sonra "iyi uykular canım" gibi mesajlar atıyorum o kadar..

1 haftadır doğru düzgün aramadı da mesaj da atmadı dershane günlerinde yorgun diye anlıyordum onu ama bugün hiç mesaj atmaması kalbimi çok kırdı

bencillik yapıyormuşum gibi geliyor ama ben zamanı yoktur gibi bahaneler kabul etmiyorum zaman yaratılır sonuçta tuvalette mesaj atsın hiç yoksa allah allah...

yazdım ama rahatlayamadım tavsiyelerinizi bekliyorum

kesinlikle normal değil bu söyleyeyim..
biz de dershane yollarından geçtik.. insanın sevdiği insana 5 10 dk ayırması öldürmez kimseyi..
hele ki şu çağda 10 saat telefona bakmayacağını sanmıyorum..
bence siz güzelce arayıp konuşun tavrınızı belli edin..
5 10 dakika hal hatır sormaktan kimse ölmez.. hele ki bu sevdiği ise asıl görüşmediğinde huzursuz olur aklı kalır..
ki sen aradığında da bence bi bahane bulacaktır..
çünkü gidişat kötü geldi gözüme..

Bir süre mesaj atma bakalım ne yapıcak.Ama bana saçma geldi bu davranışı 2 dakikasını ayırıp iyiyim yada en azından yorgunum yazabilir.Yine de dershaneye giden o kadar kişi var...

Son düzenleme:
sanki dershaneye giden, biseylerle ugrasan bi o var yahu:) diger calisanlar ne yapsin..herkez yinede sevdigine ulasmaya calisir...bahane bulmus...bi süre kendini cek bence, ki kiymetini anlasin...seni hazir olda duyuor saniyor heralde

Smyl
kesinlikle normal değil bu söyleyeyim..
biz de dershane yollarından geçtik.. insanın sevdiği insana 5 10 dk ayırması öldürmez kimseyi..
hele ki şu çağda 10 saat telefona bakmayacağını sanmıyorum..
bence siz güzelce arayıp konuşun tavrınızı belli edin..
5 10 dakika hal hatır sormaktan kimse ölmez.. hele ki bu sevdiği ise asıl görüşmediğinde huzursuz olur aklı kalır..
ki sen aradığında da bence bi bahane bulacaktır..
çünkü gidişat kötü geldi gözüme..

je_veux
Bir süre mesaj atma bakalım ne yapıcak.Ama bana saçma geldi bu davranışı 2 dakikasını ayırıp iyiyim yada en azından yorgunum yazabilir.Yine de dershaneye giden o kadar kişi var...

_ecrinnur_
sanki dershaneye giden, biseylerle ugrasan bi o var yahu:) diger calisanlar ne yapsin..herkez yinede sevdigine ulasmaya calisir...bahane bulmus...bi süre kendini cek bence, ki kiymetini anlasin...seni hazir olda duyuor saniyor heralde

sinir oldum yaa 1 buçuk yıldır çıkıyoruz ama böyle birşey daha önce yapmamıştı bir hafta öncesine kadar herşey normaldi evet haklısınız bir süre hiç mesaj atmasam iyi olacak sanırım
daha önce iki kez ayrılıp barıştık ayrılmamızın bir nedeni de tıpkı şimdiki gibi nedensiz ilgisizliğiydi ben bunu hak etmiyorum
beni hazır olda sandığını bende düşünmeye başladım 2 kez barışmak istedi ikisinde de affettim ama 2. kez affettiğimde bir kez daha ayrılırsak asla barışmam bunu aklına sok diye rest çekmiştim yüzü kireç gibi olmuştu şimdi ayrılmak istese de gelecekte pişman olcağını düşünüyor olabilir

Son düzenleme:
Istese neler neler yapar zaman yaartr cnm..bahaneler uretme kndince..rahat birak msjda atma arama da bakalim ne kdr surcekk..eger ki sen bole bi iliski istiosan dwm et ama yok ben bole bi iliski haketmiorum istemiorum hayalim bu deik diosan yol ver..kndine durust ol cnmm... Yolda da mi hic vakti yok..yemekten hmn sonra da mi hic vakti yok etut aralarinda da mi yokkk...guzelim hatta baskasi da olabilir hayatinda bu kdr ilgisizsee...uzulme yazdiklarima nolur sonradan uzulme onun icinn

Bence hiç normal değil, sende sesini çıkarmayınca kafasına göre davranmaya başlamış beyefendi. İnsan sevgilisini hiç merak etmez, sesini duymak istemez mi? Bir dersaneye giden o mu canım?
Sana ufacık bir örnek vereyim, benim sevgilim sabah 8.30 akşam 11e kadar çalışırdı ama gün içinde 3-4 tane mesaj atmaya çalışırdı, öğle yemeğinde 5-10 dk konuşurduk ve uyumadan önce de aynı şekilde birbirimizin sesini duyardık. çok çok yoğun çalışırdı ama genede vakit ayırırdı.
Bence tavrını koy, arada sırada iki tatlı söz yazıp göndermesi hiçte zor değil, kaç dksını alacak ki?

Son düzenleme:
Son cümlen bnm klişe sözümdür:)
yani wc zaman bulan adam iki dk sevgilisine de zaman ayırabilir
Sende yazma bırak yazdığı zaman sende meşgul ol...

inanır mısın o başka kız işini ben de düşündüm geçen hafta içi ona dershane çıkışına geleyim mi beraber döneriz dedim (evlerimizi çok yakın) hayır gelme ben çok yorgun oluyorum ilgilenemem seninle dedi bu hafta şehir dışına gitcez hazırlık yapıyoruz gelecek hafta içinde gelicem o zaman haber vermeden dershanesine gitcem gözlerimle görmeden çok yorgun olduğuna inanmam.

dersane sadece bahanee...hiç mi 10 dk ara vermıolar dersanede..insan 10 dk arada sevdiğinin sesini duyup rahatlamak ister..kaldı ki msj atmıor..çok saçma..açıkçası önemsemıor seni ...

evet evet aynen katılıyorum senin sevgilin yine 11e kadar çalışıyormuş bu sadece 8e kadar çalışıyo yani tek o mu dershaneye gidiyor tenefüsleri var 10 dakikalık o arada mesaj atabilir sabah akşam dönerken mesaj atabilir ama üşeniyor artık çantada keklik sanıyor beni herhalde

ayakta uyumayın :)) ilerde bu yazdıklarını okuyunca ne kadar saf kalpliymişim diyeceksin. büyük ihtimal başka biri var veya sizden soğudu. senle bu tavırlarınla bu özverisizliğinle uğraşamam. neyse derdin dürüstçe söyleyemiycek kadar acizsin diyip yolverin gitsin.

senin yerinde olsam bende böyle olurum bozulurum ilgisi olmadığına bence hiç normal değil seni de düşünmesi lazım bekle bakalım düzelir inşallah cnm sen tebki vermemeye devam et derim

haklı olabilrisin canım zaten ben bu kadar safsam bu kadar kız mutlaka benim gözümü açar diye buraya yazdım :)

kızlar dün akşam mesaj attım senin derdin ne niye mesajlarıma cevap vermiyorsun dedim
ders çalışırken mesajlarına cevap atamam birde evdeyken annem peşimden ayrılmıyo annem artık bu ilişkiye sıcak bakmamaya başladı o yüzden evdeykende mesaj atamıyorum seni seviyorum dedi
cevap vermedim
hayatta en nefret ettiğim iki erkek modeli var biri kızlarla cinsel şeyler yaşamak için yakınlaşan erkekler öteki de ana kuzusu erkekler
artık soğudum o mesaj atana kadar mesaj atmam bilmiyorum belki o mesaj atsa bile mesaj atmayabilirim

Daha dönem bile başlamadı . Bu kadar yoğun çalışıyorsa 2 ihtimal var ya temposunu iyice arttıracak kendinden geçercesne çalışacak ki o zamanda sizin ilişkiniz zaten kopar. Ya da 1 ay sonra hevesi kaçacakk . İstediği puanı alamayacak sonra da sorumlusu sen olacaksın . Bana baskı yaptın çalışamadım falan diyecek . Erkekler böyledir . Bana sorarsan insan arada bile mesaj atar istedikten sonra . Annesi sürekli mi yanında . Hç inandırıcı değil ne yalan söyleyeym .

evet ben işte dün ilk kez niye mesajıma cevap vermiyorsun dedim bundan sonra da hayatta sormam çünkü ben de eminim ki ilerde başarısız olursa bunun nedenini bana yükleyecek hatta annesi de bu kız olmasaydı başarılı olacaktın diyecek. onun başında böyle anne varken temposunu filan azaltamaz ne hali varsa görsün

bu dönemler çok sancılıdır bende yaşadım bence bu kadar fevri olma çünkü sınava girecek diye zaten korkuları var annesi onun geleceği için kaygılanıyor ve size vakit ayırırken derslerinden geri kalacağı korkusu var sevgilinizin aklında hem sınav hem annesi hemde size olan sevgisi var bunlarla sevgilinizi başbaşa bırakmayın günde bir kez bile mesaj atsa ona sıcaklığınız hissettirin ama yapamam diyosanız ayrılın bence biraz sabredin dersanelerde ilk gündem konusu hayatınızdaki dikkat dağıtıcı şeyleri hayatınızdan çıkarındır eğer çok seviyorsanız ilişkiniz için sabredin..

ben geçen hafta ona hep ona sıcaklığımın hissettiren mesajlar attım hiç birine geç de olsa cevap vermedi hatta bir mesajıma çok geç cevap verdi cevabı da "kusura bakma mesajını görmedim" şeklindeydi açıkça söylemek gerekirse benim zaten ayrılmak gibi bir niyetim yok ben bugünlerde ona destek olmaya çalışıyorum ama o mesaj atmayarak destek olmama da izin vermiyor ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…