Bence hiç normal değil, sende sesini çıkarmayınca kafasına göre davranmaya başlamış beyefendi. İnsan sevgilisini hiç merak etmez, sesini duymak istemez mi? Bir dersaneye giden o mu canım?
Sana ufacık bir örnek vereyim, benim sevgilim sabah 8.30 akşam 11e kadar çalışırdı ama gün içinde 3-4 tane mesaj atmaya çalışırdı, öğle yemeğinde 5-10 dk konuşurduk ve uyumadan önce de aynı şekilde birbirimizin sesini duyardık. çok çok yoğun çalışırdı ama genede vakit ayırırdı.
Bence tavrını koy, arada sırada iki tatlı söz yazıp göndermesi hiçte zor değil, kaç dksını alacak ki?
ayakta uyumayın :)) ilerde bu yazdıklarını okuyunca ne kadar saf kalpliymişim diyeceksin. büyük ihtimal başka biri var veya sizden soğudu. senle bu tavırlarınla bu özverisizliğinle uğraşamam. neyse derdin dürüstçe söyleyemiycek kadar acizsin diyip yolverin gitsin.
Daha dönem bile başlamadı . Bu kadar yoğun çalışıyorsa 2 ihtimal var ya temposunu iyice arttıracak kendinden geçercesne çalışacak ki o zamanda sizin ilişkiniz zaten kopar. Ya da 1 ay sonra hevesi kaçacakk . İstediği puanı alamayacak sonra da sorumlusu sen olacaksın . Bana baskı yaptın çalışamadım falan diyecek . Erkekler böyledir . Bana sorarsan insan arada bile mesaj atar istedikten sonra . Annesi sürekli mi yanında . Hç inandırıcı değil ne yalan söyleyeym .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?