Tatlım sen sınava hazırlanmıyor musun ? Anladığım kadarıyla lisedesin
Tatlım sen sınava hazırlanmıyor musun ? Anladığım kadarıyla lisedesin
ben ondan 1 yaş küçüğüm o 12. sınıfa gidiyor ben 11
sınava hazırlanmaya henüz başlamadım sanırım bu yüzden onu anlayamıyorum
canım yasadıklarına uzuldum sen sevgınden yapmıssın bunların hepsını fakat ben sana soylıyeyım sımdı ol aılenın guznde takıntılı saplantılı bır sevgılıye donusmussun bı arkadasım vardı aklıma onun yasadıkları geldı bı kızda boyle davranmıs ona sonra cocugun mıdesı bulanmıstı resmen kızdan onu sımdı sakın arama sevgınden oralara geldıgını bılır anlar aramazsan senın saplantılı degılde ona cok deger verdıgını ve bu ılıskıyı kurtarmak ıcın cabaladıgını dusunebılır o yuzden kendını zamana bırakacaksın zaten baska alternatıfın yok butun yolları denemıssın .:44:bu zaman ıcınde donerse doner zaten donmezsede sen bı zaman sonra untuursun cunku hıcbırsey sonsuza kadar surmuyo emın ol canın yana yana ogreneceksın ve bı bakmıssınkı artık dusunmek canını yakmıyo olcak.bırazcık sabır canım hemen gecmıo bole seylerın uzuntusu..allah sabır versın..
Bu çocuk, ilgisizliğe dem vurmuş canım.
Benimki de böyle oluyordu. Dünyanın en meşgul, işi gücü başından aşkın adamı ya ... Hep derim, wcye vakti varsa 3-4 msj atmaya da vakti vardır. Ayrıca sen onun sevgilisiysen, hayatındaysan onun. Sana hayatındaymışsın gibi davranmak zorunda ! Resti çek gerekirse, hayatında bana yer yoksa ayakta gidip rezil olmaya gerek yok, ben bu otobüsten inerim arkadaş de! =))
Not: Ben niye renkli yazıp , smile kullanamıyorum bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?