Bir mucize: başarısız tüp bebekten sonra normal yolla hamile kaldım...

ayyyyy canım o kadar güzel bi haber verdinki...rabbiim tamamına erdirsin inşş.sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlat nasip etsin sana....canım bende meryem suresi okumuştum tüp bebek denemesine başlamadan 1 yıl önce felan....ben 44 gün okudum ve o 44 gün süecinde hiç adet olmadım...nedeni ise rahim filmi tsti çektirecektim sitresten 44 gün olmadım...ama orucu bilmiyordum ondan tutmadım....ben tüp denedim fakat olmadı canım...yine tekrar meryem suresini okumaya başlıycam inş ardından da oruç tutucam... inş bizlerde senin yaşadığın mucizeyi yaşarız...rabbim tüm isteyenlere nasip etsin....ben okudum fakat olmadı ama okuyup hamile kalan çok kişi duydum...benim evladıma kavuşma vaktim gelmemiş demekki diyorum....herşey takdir ilahi....rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda....valla çok sevindim hamile kalmana bizlere umutttt...

maşallah canım .çok tebrik ederim.bu ay aldığım doğal yoldan gebe olan 4. kişisin.allaha şükür bende bu şanslılardan biriyim.gerçekten bir mucize.meryem suresini bende okumuştum geçen nisanda.41 gün.

canım allah tamamına erdirisn inşallah ben arapça bilmiyorumya demek türkçesi olmuyo öylemi o zaman başkası okudunda bend etakipmi edcem bide bu tefric secdesi nasıl oluyor ben bilmiyorum

canım gözünaydın..ne güzel bir şey yaa..RABBıM kendiliğnden mucizesini yollamış....darısı inşalllaahhh bizlere canıum....

canım allah tamamına erdirisn inşallah ben arapça bilmiyorumya demek türkçesi olmuyo öylemi o zaman başkası okudunda bend etakipmi edcem bide bu tefric secdesi nasıl oluyor ben bilmiyorum

canım tilavet secdesi diye niyet ediceksin sonra allahu ekber diyceksin,secdeye gidiceksin,secdede 3 kez subhane rabbiyel ala diyceksin,ve kalkıcaksın,kalkarkende (semi'na ve eda'na ğufraneke rabbena ve ileykel masir)diyceksin....arkadaş sadece (ğufraneke rabbena ve ileykel masir) diye yazmış ama ben yukarda yazdığım gibi biliyorum....arkadaşın ki daha kısa ama burda yazdığına göre oda olur diye düşünüyorum..artık sana kalmışş sen nasıl okursannn...

canım teşekkür ederim hep dua ediyorum sizlerede Allah inş tüm isteyenlere versin diye... bende hamile kalır kalmaz sizinle paylaşmak istedim umudunuzu yitirmeyin diye... bizde normal yoldan hamile olmam çok çok zordu, eşimin morfolojisi %0 idi, sayı ve harekette düşüktü varikosel ameliyatı olmustu ama çok bişey değişmedi bi sürü bişey kullandık, 2 yıl böyle geçirdik bide bikaç ay önce tüp bebek denemesi yaptık...İşte böyle... Rabbim dualarımızı kabul etti vakti geldi dedi ve... Belki kalp atısını duyamıyacağım ne olacak bilmiyorum ama hamile kalabilmiş olmak bile beni için çok önemliydi...

balsurat, xolix06, tırtılkurabiye ve bensunaz çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah...

Tilavet secdesi yapmak için, niyet edilir. Abdestli olarak, kıbleye karşı ayakta durup, ellerini kaldırmadan, Allahü ekber denir ve secdeye gidilir. Secdede üç defa Sübhâne rabbiyel-a’lâ denir. Sonra, Allahü ekber denir ve ayağa kalkılır. ve ayakta "gufrâneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr" denir.
tabi ayakta iken hilal85 in söylediğide söylenebilir. ikiside olur sanırım...

canım öle deme inş kalp atışını duyucaksın ve inş evladını kucağına alıcaksınn....canım benimde eşimde 1 milyon sperm var ve az hareketli dr.normal yolla çocuğun olma şansı yok dedi...ve eşimin sperm düşüklüğü varikoselden kaynaklanıyomuşşş fakat dr.varikosel ameliyatı olsanda normal yolla çocuğun olmaz dedi,hiç ameliyat olma direk tüp bebeğe geçin dedi ve bizde öle yaptık....hayırlısı canımmm

çoook güzel açıklamışsın canımmm...bide ben senin dediğini hiç duymadım ilk defa senden duydum....kursta okudum ben bize böle öğrettiler...sanırım sende benim dediğimi duymadınn:)

inş canım... aslında varikosel ameliyatı olanlardan fayda gören çok var. bizde çok değişkendi sonuclar ameliyattan sonra, sayı ve hareket düzeldi başta sonra yine düştü ama morfoloji pek değişmedi. pycnogenol kullandı o zaman morfoloji %1 e çıkıyordu bide multivitamin ve trental kullandı. bende de pko var benimde zayıflamam işe yaradı sanırım. Bide tüp bebekte kullandığım ilaçların etkisi devam etti muhtemelen... Ama en önemlisi meryem süresi diye düşünüyorum. Bir de başta yazmıştım "Rabbi la tezerni ferden ve ente hğayrul varisin" duasını okuyodum. Hatta vitr namazında 3. secde de Allahu ekber deyip kunut duaları okunuyo ya ben kunut bilmediğimden rabbenayı okuyodum ardından da bu duayı okuyodum sonra secdeye gidiyordum...

çoook güzel açıklamışsın canımmm...bide ben senin dediğini hiç duymadım ilk defa senden duydum....kursta okudum ben bize böle öğrettiler...sanırım sende benim dediğimi duymadınn:)

aslında ben nette arattım seninkinide gördüm.. zaten seninkinin başında fazladan bikaç kelime var "semi na ve eda na " gerisi aynı zaten:)

ben kunut bildiğim için kunut okuyorum....ama dediğini okuyacam canım ....meryem suresini de tekrardan okumaya başlıycammm....eşime çapada profosör dr olmaz boş boşuna kesilme demişşş.eşimde o kadar güveniyo ki dr.aa işinin ehli olan dr öle dedi ameliat olmaya gerk yok diyorr..

canım tebrik edrimmm cok sevindimmm inan dogal yolla olmasına rabbim cok büyükkkk darısı bizim basımızaaa sag salim bebeğini kucagına alırsın ins dualarınızda bizleride unutmayınnnn

arkadaşlar bişey sorcam benimde 2 tüp bebek negatif denemem var.eylül 8 adet gördüm.25-27 günde bir olyordum.ama ekim ayında olmadım günüm geçti evde c.tesi test yaptım pozitif çıktı.dün kan verdim değerim 5 çıktı.ordakiler bişey demediler.Doktora soramadım daha sizce hamile olabilirmiyim.

benim iki aşılam iki tüp bebek denemem oldu hepsi başarısız.ama doğal yolla hamile kaldım.umudumuzu kaybetmeyelim duamızı edelim her türlü şeyi deniyelim gerisi Allahın taktiri.işallah Allah sağ sağlim kucağıma almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…