Bir mucize: başarısız tüp bebekten sonra normal yolla hamile kaldım...

melonam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
17
1
86
Ankara
merhaba arkadaşlar,
Öncelikle Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı ve güzel bebişler nasip etsin inşallah..
Benim hikayem şöyle: Eşimde morfoloji sayı ve hareket sorunu vardı bende pkoluyum. Yani herşey çok alehimizeydi ama Allahıma çok şükür bizede nasip etti gerçi henüz kalp atışını duyamadık ama inşallah onuda duyarız...

Ben işin sırrının meryem süresi oldugunu düşünüyorum. 41 gece boyunca her gece meryem süresi okuyun. Aklınıza geldikçe Ya Varis deyin. Allahın isimlerinden biri varis veren alamında... Birde "Rabbi la tezerni ferden ve ente hayrul varisin" duasını okuyun hayrul kısmı hğayrul şeklinde okunacak kuranı kerim bilenler bilir h nin noktalı olanı.

bu arada meryem süresine hiç ara verilmemesi gerekiyor, siz okuyamadığınızda yerinize mutlaka biri okumalı...

Canım Allah tamamına erdirsin. Ne kadar güzel bi haber. Darısı başımıza inşallah.

Allah kucağına da almayı nasip etsin cnaım hayırlısıyla sağlıkla.verdiğin değerli bilgiler içinde teşekkürler...

tebrik ederim :lepi: darısı başıma inşallah bende meryem suresine başladım ama okumayıp takip ediyorum sakıncası yoktur dimi

Canım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin :nazar: Dediğini en yakın zamanda yapacağım

canım bu çok guzel bır haber allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bısey sorucam tup bebek tedavısı ne zaman olmustun

aymes, bende yanlış okurum korkusuyla takip etmiştim... eğer hamile kalmasaydım sonra bir kez daha yapacaktım o zaman kendim okumayı düşünüyordum...

beryu, tüp bebeği haziranda yaptırdık temmuz başında kanamam başladı neredeyse 2 ay boyunca arada bi kaçgünlük kesilmelerle devam etti, o yüzden ben son adet tarihim ne olduğunu bile tam bilmiyorum...
birde ben tüp bebektn sonra diyete başladım 6 kilo verdim. eşime de keçiboynuzu içti hergün ve mümkün olduğunca et az yedi...

tebrikler gözünaydın allah tamamına erdirsin
meryem suresi ara verilmeden okunacak yazmışsın adet dönemi geldiğinde ne olacak peki

orkide76, adet döneminde senin yerine bir başkası mutlaka okumalı... eşin yada annen yada herhangi biri...

özele yazan arkadaşlara cevap veremiyorum çünkü şuan cvp gönderemezsiniz diyor 50 kere mi ne yazmış olmam gerekiyomus...
özelden soran arkadaş için türkçesi olmaz arapçasını okumalı yada en azında takip etmelisin.

canim saglicakla kucagina alirsin insallah
bende okudum ama secde ayeti varmis ben sonra ogrendim onu ve toptan sonra secde yaptim
sen nasil yapiyorsun secdeleri yaptinmi canim

menolam canım tebrik ederim. bu aylarda mucizeler üst üste geliyor. benimde temmuzda başarısız bir tüp bebek denemem vardı. eylülde doğal yolla hamile kaldım. biz kalp atışını gördük çok şükür rabbim sana da görmeyi sonra da hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

41. gün meryem suresini okumuştum bende yalnız unutmayın Asi'nin dediği gibi 58. ayet secde ayeti ve 41. günün arkasından 3 gün oruç tutmanız da gerekiyor.

Bende Meryem suresi sayesinde hamile kaldığımı düşünüyorum. Gerçi doktorum tedavi sonrası yumurtalıklar uyarıldığı için doğal yolla hamilelik kolaylaşıyor diyor ama bence Rabbim vermeseydi ilaçlardan ne fayda olacaktı...

Tekrar tebrikler canım...

canım hayırlı ugurlu olsun bizde cokca fetih suresi meryem suresı haşr suresı ve daha aklıma gelmeyen bırsuru sey okuduk ınsallah Rabbım kımsesın emegını bosa cıkartmaz saglıcakla dogurursun inşallah

momi ve asimira çok teşekkür ederim... amin inşallah...
evet arkadaşlar haklısınız süreyi okuduktan sonra secde yapıyordum ama ben 3 gün oruç tutmadım onu bilmiyordum... süreden sonra tilavet secdesi yapılacak.
Tilavet secdesi yapmak için, niyet edilir. Niyet şarttır. Niyetsiz sahih olmaz. Abdestli olarak, kıbleye karşı ayakta durup, ellerini kaldırmadan, Allahü ekber denir ve secdeye gidilir. Secdede üç defa Sübhâne rabbiyel-a’lâ denir. Sonra, Allahü ekber denir ve ayağa kalkılır. ve ayakta "gufrâneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr" denir. Böylece secde-i tilavet tamam olur.

Back
X