• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir mucize istemiştim.

Arkadaşlar duaya inancı olan bir milletiz lütfen rahatsız olmasin kimse. Okumak istemeyen okumaz. Ben istedim sagolsun arkadasimiz resim attı bana. Doktorlar ilaçlar yanlızca vesiledir. Rabbim hepimize şifa versin ve bebislerimizi doktorlarimizin vesilesiyle göndersin. Aminn

Bana da yollar misiniz.

Kuranı kerimde geçen Zekeriya a. s 120 yaşında çocuğu olmasına vesile olan duayı kitaptan çekip göndermemi istermisiniz?dua ve yapılıcak bi tertip var. bunu yapan ilk 3 gecede Allahın izniyle hamile kalır yazıyor.

ilk 3 gecede ha?

tıp bilimi ağlıyor şu an.

ilk 3 gecede ha?

tıp bilimi ağlıyor şu an.
Insanlarin inanciyla dalga gecmeyin lütfen. Kuranı kerim allahin izniyle başlı başına bir şifadir. Tıp ta doktorlar ve ilaçlar da sadece birer vesiledirler. Rabbimiz ol demeden olmaz. Ben yasayarak görüyorum. Drum herşey yolunda bu ay şansımız yüksek dediği halde iki senedir bebegim olmuyor. Dr kendiside diyor zaten. Biz elimizden geleni yaparız ama gerisi allah'a kalmış. O ol demeden yaprak kimildamaz,rüzgar esmez.

mevzunun "ben böyle dedim de böyle oldu" ile alakası yok.
bir çok çift bebek sahibi olmak istiyor ama olamıyor. ilk aşama pskolojinizi düzeltmeniz bence.
ha denemekse elbette denenecek, olana kadar.
her yol, he çare denendikten sonra vazgeçilir
şu aşamada vazgeçmek mantıklı değil

Insanlarin inanciyla dalga gecmeyin lütfen. Kuranı kerim allahin izniyle başlı başına bir şifadir. Tıp ta doktorlar ve ilaçlar da sadece birer vesiledirler. Rabbimiz ol demeden olmaz. Ben yasayarak görüyorum. Drum herşey yolunda bu ay şansımız yüksek dediği halde iki senedir bebegim olmuyor. Dr kendiside diyor zaten. Biz elimizden geleni yaparız ama gerisi allah'a kalmış. O ol demeden yaprak kimildamaz,rüzgar esmez.

kuranı kerim elbette şifadır ancak şifa oluşunun anlamı manevi dinginlik, Allah'a yaklaşarak tevekkül yoluna girme şeklindedir.
o kitap bizler halis müslümanlar olalım, Allah'a kulluğu öğrenelim diye indi.
kocasız kızlar kocaya varsın, bebeksiz kadınlar anne olsun diye değil.
dini şu hale getirmeyin lütfen, yazıktır, günahtır.
bu da bu konuda ilk ve son mesajım.

Canım bana da gönderir misin bi arkadaşım için...

kuranı kerim elbette şifadır ancak şifa oluşunun anlamı manevi dinginlik, Allah'a yaklaşarak tevekkül yoluna girme şeklindedir.
o kitap bizler halis müslümanlar olalım, Allah'a kulluğu öğrenelim diye indi.
kocasız kızlar kocaya varsın, bebeksiz kadınlar anne olsun diye değil.
dini şu hale getirmeyin lütfen, yazıktır, günahtır.
bu da bu konuda ilk ve son mesajım.
Dini kullanmiyorum.Allahin gönderdiği kitaptan yararlariniyorum sadece. Mesela hamile kadınların yusuf süresini okuyup evlatlarinin hz.yusufun yüz ve ahlak guzelligini almasını istemesi gibi. Mesela bir kardesimizin sınava girerken ferahlikla çıkabilmesi için okuduğu fetih süresi gibi. Bunun gibi birçok örnek verebilirim. Bunu ben uydurmuyorum.

Dini kullanmiyorum.Allahin gönderdiği kitaptan yararlariniyorum sadece. Mesela hamile kadınların yusuf süresini okuyup evlatlarinin hz.yusufun yüz ve ahlak guzelligini almasını istemesi gibi. Mesela bir kardesimizin sınava girerken ferahlikla çıkabilmesi için okuduğu fetih süresi gibi. Bunun gibi birçok örnek verebilirim. Bunu ben uydurmuyorum.

evet uydurulanları tekrar ediyosunuz.
neyse size iyi forumlar.

Bu ay asilama tutmazsa tekrar agustosta tup bebek yapilacak esim herseyi ayarlamis sinirlari zorluyor. 5 ay sonra kaynimin dugunu var. Ve 3 senedir bekledim hamile kalmani artik yeter hickimseye uzulmedim ama kardesim ben bu kadar isterken cocuk sahibi olursa yikilirim ben diyor. Bundan sonra oluruna birakmayacakmis gerekirse varini yogunu ortaya koyacakmiş.
Bence önce kendini suçlma büyüknlonuştum oyüzden böle oldu deme vakti xamanı var herşeyin tüp bebeğe geç bence inşallah hayırlısıyla güzel haberler aşırsın ama piskoloji çok önemli düşünmemeye çalış biliyorum zor bende klomen ovitrelle tedavisinde 2. Ayım artık yoruldum bende ama bu ay takmıyorum vakti zamanı değilmiş diyorum Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlat

Bence hemen tüp bebek tedavisine başlayın derim . Gerçi zamanı gelmişse asilama ya da tüp bebek bahanesi olur . Ben 5 tüp bebek denedim amh 0.60 ti 3 sene önce . Simdi Ölçtürmek icin cesaretim yok , adetim azaldı , esim günden güne gözlerimin önünde çocuk hasretiyle eriyor . Ben yaptığım 5 tedaviye degil eşime üzülüyorum , halbuki benim çektiğim acılar esiminkiyle kıyaslanamazdı bile :(( tatilde tekrar deneyecem dedim ama açıkçası korkuyorum gerçekle yüzleşmekten . Zamanı gelmedi diyorum ama benim zamanim geçiyor . Zamana da bırakamıyorum ki. Kürler kullanıp bir mucize bekliyorum şimdilik .

Yine bir adette heyecanla bekliyoruz mucizeyi veren allah , tabi ben adet oldum günüm geçmişti , işteyken adet olduğumu bildirdim eşime , yani laf arasında ağzımdan aldı .
Aksam eve geldim eşimin hali hal degildi üzülmüştü , ağlamıştı belli ne oldu dedim bir şey mi oldu . Yok falan filan sonra dedi çocuğumuzun olmaması belki benim hatalarim günahlarım yüzündendir . Kaç kurtar kendini dedi . Seni de yakmak istemiyorum Dedi . Olur mu dedim bilsem bir omur olmaz ve senin hataların yüzünden yine de seni terk etmem bunun yüzünden dedim.
Herkes günahlarına bağlıyor ams emin olun bu bize verilen çok guzel bir imtihan . Bu durumda olup da isyan etmemek ne guzel . Allah a yakışan en güzel kul örneği .

Bende nedense bi yerde bi yanlış yaptım bi günah işledim anne olmayı hak etmiyorum onun bedelini ödüyorum gibi düşünüyorum ama ne yanlış yaptıgımı bilmiyorum. Herkes aynı düşünceye kapılıyor demekki.
Yapmayın nolur
O kadar çok hak etmeyen anne var ki
Kendinize bu şekilde düşünerek haksızlık etmeyin
Bu bir sınav
Peygamberler bile çile çekmiştir
Biz kimiz ki sınanmayacağız?
Allah'a bırakalım duadan ayrılmayalım
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin tüm evlat hasretiyle yananlara Çifter Çifter oğlan kız sağlıklı sıhhatli hayırlı inşallah amin

Konu sahibi arkadaşım yazan oldu mu bilmiyorum ama bu başlayan gerçekten adetiniz mi? Ben 3. Kızımda " yerleşme kanaması" denilen bir durum yaşadım adet gibi başladı ama 2 gün geldi ve bitti öyle birşey olabilir mi acaba?
Diğer tarafdan evet tüp bebek yaptırın
Bir de durumunuz müsait ise adak adayın ve adağınızı önceden kesin yani gerçekleşmeden kesin ben öyle yapıyorum yalnız evinize bile girmesin o et olur mu direkt ihtiyaç sahiplerine dağıtılsın hiç yiyemeyecek durumda olanlara verilsin olmaz mı
Rabbim en kısa zamanda kucağınıza evlatlarınızı almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı huzurlu bir şekilde inşallah amin

Merhaba bayanlar. Yine ben yine sözümü tutamadim.

Herkes gibi bende tanıştım , sevdim , nişanlandım ve evlendim. Ve herkes gibi 2 kişi olarak başladigim bu yolculuga 3 kisi devam etmek istedim.

Belki zamani degildi , belki gunahlarin bedeliydi , belki benim buyuk konuşmalarim , belkide allahin emriydi.

Hiç bilmiyorum 3 senede kaç kere agladim... Ve son 1 senedir nasil aklimdan attim nasil cikardim...

Kuzenimin israrlariyla ve emrivakisiyle gittigim doktordan yine ve yine negatif aldim.

3 sene oldu... bu ay aşilama denedik yine olmadi. Beni olmamasi degil her işlemin canimi yakmasi üzüyor artik. Her işlemden sonra baska islemlerin kalmamasi uzuyor. Onceden olmassa asilama veya tup bebek derdim. Asilamayi eledik ve tup bebek kaldi.

Hiçte ümidim yoktu bu aydan ama en azindan 12.gun doktor kontrolume gidebilseydim o kaan tahlilini verebilseydim diyorum. Daha adetime 6 gun varken olmasaydim diyorum ama kismet.

Insanlar kaderlerini kendileri yazamazlar ama kendileri çizerler...
Soyledigin söz verdigin bir karar senin kaderini degistirebilir derlerdi inanmazdim.

Hep evlenim 5 sene cocuk istemiyorum derdim. Demistim ama dememeliydim.

Herşey cok guzelken birden bu ay dunyanin sonuna gelmişmde o kadar şaşkin bir okadarda bitkin hissediyorum kendimi.

Hep aileye ilk torunu vermek istemiştim. Ilk evlenen bendim cunku. Ama bu da mumkun olmayacak gibi hissediyorum.

Hissizleştim. Hatta size bunlari yazana kadar bunun farkinda bile degildim ya da oyle olmasini istedim. Asilama sureci boyunca kendimi hep tuttum hep mutlu olmaya her belirtiyi hamilelige yormamaya calistim. Ama 13 yasindan beri oldugum adete bu kadar uzulecegim aklima bile gelmemişti.

Bu ay herşey o kadar sorunsuz olduki ne ilaclari bulmakta zorlandik ne parayi... o kadar guzel eglendik kafamdan o kadar guzel cikarmistim ki...!

Ama her guzel seyin birde sonu var. Ayni şu saatte 6 gun onceden regl olmam gibi.

Isyan etmiyorum aglamak istemiyorum ama bunlari yazarken bile gozlerimden istemsizce akiyor gozyaslari...

Eşim uyudugu icin bilmiyor gunlerdir temizligimi yemegimi yapan yeterki sen yorulma iş yapma asilama tutsun diyen gunlerdir seni hamile olarak hissediyorum diyen adam... yarin sabah uyandiginda ve ogrendiginde yikilmis olacak.

Belki aglayacak.

Belkide kismet diyecek.

Şuan ve bundan sonra hamilelik bana o kadar uzak ki... oluruna birakiyorum 1 yil geçiyor kizlar... ustune gittigimde cok yipraniyorum. Ne yapacagimi ne hissedecegimi bilmiyorum.

2. Asilamayi denesemmi ? Agustosta tup bebek mi yaptirsam onu da bilmiyorum.

Eşim tup bebek konusunda çok israrci ama benim gucum yok. Hoş olsa ne olacak zamani gelmediyse yine olmayacak. Yine uzulecem yine hirpalicam kendimi. Asilama denesem o da boş.

O kadar halim yokki bunlari bile dusunemiyorum.
Her insan dogar yasar ve ölür.
Ama bayanlarda bu farkliddir...
Her bayan dogar yaşar çocuk dogurur ve ölür...
Çocuksuz bir yaşam bizim icin kacinilmazdir. Cunku ben hep esimle bir parcamiz olsun istedim. Ben onun çocuk istemesinden etkilenip ondan cok istedim....

Senelerdir cocugu olmayanlarin , cocuk isteyenlerin hepsinin duasini allahim inşallah en kisa surede kabul eder... amin.

Lutfen siz bana asilama mi ? Oluruna birak mi ?
Yoksa tup bebek mi soyleyebilirmisiniz.
Çunku ben ne yapacagimi inanin bilmiyorum...

Çocuğunuzun olmaması için sebebiniz ne ?

İnananları kötü bir şey yapıyormuş gibi suçlamıyorum yazdığım şeyi tekrar okuyun. Böyle dualar olabilir ama bir tertiple yapılır demek bana üfürükçülüğü çağırıştırdı, buna inanan varsa da inanmasın bi zahmet. Ne biliyorsunuz özelden kendine mesaj atanlara ne yazdığını? Mune abla baksın diye etiketledim, mesajlara bakabiliyor onlar sanırım, ne sakıncası var? Bu duayı oku rahatlarsın dememiş ki tarfi vereyim demiş tarif. İnternette bu tip sömürücüler de var forum forum gezip instagram hesabını paylaşan, milletin derdinden faydalanıp parasını alıp kandıran siz onlara hiç denk gelmediniz heralde? 1000 liramı kaptırdım hala kargodan muskam gelmedi diye ağlayam hanımlara da rastlamadınız? üç gün içinde hamile kalır yazıyor buna mı inanılacak? Yapsın o zaman herkes, sonucunu yazsın. yıllarını bu uğurda harcamış insanlarla dalga geçip umutlarıyla oynamaktır bu. Konu sahibi doktora gidiyor olabilir, burayı sadece konı sahibi okumuyor. dua ve tertip tarifi verecek kişi haricen kullanılır, doktor tedavisi ile birlikte uygulayınız yazmamış reçetesine. Allah aşkına bebeği olsun diye kendini tavana astıran insanlar var onlar da okuyor buraları. Özelden ne yazdığı meçhul olan bir insanı niye savunuyorsunuz ki? Polemiğe girip olayı kişiselleştirmek gibi bir niyet gütmüyorum, birinin başına bir şey gelse sorumluluğu siz mi alacaksınız? Yoksa ben çocuk yaptıran duaya inansam ne olur inanmasam ne olur bu dertten muzdarip olan ben değilim ki banane. Sizlerin prim vermemesi lazım bu tip şeylere.

Son olarak Allah hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza almanızı nasip etsin.

Arkadaşım google bile yazınca çıkıyorki bu dua.
Tertip demek gel muska yapayım demek degilki.
Belli sayıda belli gün vs.
Ben genel tepkinizi anlayamadım,
Siz kişiye degil direk duaya tepki gösterdiniz gibi anladım,
Hani doktorların yapamadıgını dualar mı yapcak gibi yanlış anlamışsam kusura bakma.
bir sürü sure var böyle sayıyla okunan.
Üfürükçüleri muskacıları bende kabul etmiyorum
Benimde amacım polemik degil zaten..
Amin inşallah.

Back
X