İnananları kötü bir şey yapıyormuş gibi suçlamıyorum yazdığım şeyi tekrar okuyun. Böyle dualar olabilir ama bir tertiple yapılır demek bana üfürükçülüğü çağırıştırdı, buna inanan varsa da inanmasın bi zahmet. Ne biliyorsunuz özelden kendine mesaj atanlara ne yazdığını? Mune abla baksın diye etiketledim, mesajlara bakabiliyor onlar sanırım, ne sakıncası var? Bu duayı oku rahatlarsın dememiş ki tarfi vereyim demiş tarif. İnternette bu tip sömürücüler de var forum forum gezip instagram hesabını paylaşan, milletin derdinden faydalanıp parasını alıp kandıran siz onlara hiç denk gelmediniz heralde? 1000 liramı kaptırdım hala kargodan muskam gelmedi diye ağlayam hanımlara da rastlamadınız? üç gün içinde hamile kalır yazıyor buna mı inanılacak? Yapsın o zaman herkes, sonucunu yazsın. yıllarını bu uğurda harcamış insanlarla dalga geçip umutlarıyla oynamaktır bu. Konu sahibi doktora gidiyor olabilir, burayı sadece konı sahibi okumuyor. dua ve tertip tarifi verecek kişi haricen kullanılır, doktor tedavisi ile birlikte uygulayınız yazmamış reçetesine. Allah aşkına bebeği olsun diye kendini tavana astıran insanlar var onlar da okuyor buraları. Özelden ne yazdığı meçhul olan bir insanı niye savunuyorsunuz ki? Polemiğe girip olayı kişiselleştirmek gibi bir niyet gütmüyorum, birinin başına bir şey gelse sorumluluğu siz mi alacaksınız? Yoksa ben çocuk yaptıran duaya inansam ne olur inanmasam ne olur bu dertten muzdarip olan ben değilim ki banane. Sizlerin prim vermemesi lazım bu tip şeylere.
Son olarak Allah hayırlısıyla evlatlarınızı kucağınıza almanızı nasip etsin.