Bak canım ben 35 yaşımda ancak hamile kalabildim üstelik doğal yollardan ve hamile olduğuma hiç ihtimal vermediğim için aklıma gelip de test yapmadım. Bu arada bebeğimin düşmesine sebebiyet verecek zibilyon tane şey yaptım bilmeden. Tehlikeli ilaçlar kullandım, motorla tangır tungur zıplaya zıplaya 1 saatlik yol gittim ıslak şekilde aynı yolu geri geldim, kistim varmış o patlamış ama bebeğime bir şey olmamış şükür. Hamileliğimi öğrendikten sonra da başıma gelmedik iş kalmadı. Araba çarptı, kedi ısırdı kuduz aşısı oldum, düştüm, kanamalar geçirdim yine de bebeğime birşey olmadı şükürler olsun.. Hamilelik sürecimde ve doğum yaptığım gün bile öyle kötü şeyler yaşadım ki.. Ama yine de oğlum tutundu inat etti ve doğdu..
Yani demem o ki benim yaşadıklarımın belki de tek bir tanesi bile başka insanların bebeklerini kaybetmelerine sebep oluyorken benim bebeğim dünyaya geldi çünkü zamanı gelmişti ve Allah istemişti.
Sen ne yaparsan yap zamanı gelince senin de bebeğin olacak inşallah. Bu süreçte tabi ki elinden geleni yap ama kafanı da rahat tut. Beklenti içinde olmamaya çalış. Ben ne zaman ki istemekten vazgeçtim, tevekkül ettim o zaman Allah verdi hem de tüm engellere rağmen.
Tüp bebeği de yaptır bence ama önce zihnini boşalt rahatla ondan sonra