Bir mucize olabilir mi

3 te çıkmıyorlardı dimi
arkadaşım hadi ara bak çok az zamanımız kaldı daha kırtasiyeye gidip baba için hazırlıklar yapacaksın hadi
elimizi çabuk tutmalıyız
aramaya devam

betty numarayı verir misin bana
ben arıcam sonucu ben ogreneyim sizi halaya çağırırım
ya yerimden kalkamadım
iş yerindeyim herkese sinirli davranırken yakaladım kendimi
meraktan

kızlar inanamıyorum yaaaşaaaasııın sonunda başardım evet haaaamiiiiileeeyimmmm sanırım değer 266

hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum beni yalnız bırakmadınız şu an saçmalarsam kusura bakmayın ne yaptığımı bilmiyoum ne sevinebiliyorrum ne ağlayabiliyorum karma karışığım eimin titremesine hakim olamıyorum hepiniz için dua edeceğim rabbim sizi de minik mucizelerinize kavuştursun

bu arada bu nette bana düşman ikidir sonucu yazıyorum kopuyor

:teytey:İşte budurrr..Tebriklerrr.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh:teytey:

kızlar inanamıyorum yaaaşaaaasııın sonunda başardım evet haaaamiiiiileeeyimmmm sanırım değer 266

hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum beni yalnız bırakmadınız şu an saçmalarsam kusura bakmayın ne yaptığımı bilmiyoum ne sevinebiliyorrum ne ağlayabiliyorum karma karışığım eimin titremesine hakim olamıyorum hepiniz için dua edeceğim rabbim sizi de minik mucizelerinize kavuştursun

bu arada bu nette bana düşman ikidir sonucu yazıyorum kopuyor

Seninle ilk defa konuşuyorum ama sevinçten resmen ağlıyorum..Böyle umut oluyorsunuz ya Sizi seviyorum..:lepi:
Çalsın davullar a.s.:teytey::teytey::teytey:

Back
X