Bir mucize olabilir mi

bak canım belki inanmayacaksın ama bazı insanlar ne kadar uzakta olsa, birbirini tanımasada arada ortak bir his bağı olduğunu düşünüyorum. bide bazı şeyler bana malum oluyo sanırım yani 6. hissim kuvvetlidir. neden dersen tam 3 gündür kullanıcı listelerinde ve forumlarda fmbayhan olarak seni arayıp duruyodum. birden aklıma geldin. ne yaptı acaba dedim.senin dış gebelik geçirdiğin dönemde bende kimyasal gebelik geçirmiştim dond. emb. ile..belki hatırlarsın yazmıştık birbirimize. ben 2. denememi yaptırdım.transferin 5.günü bekliyorum. rabbim hepimizin hayırlı muradını versin.bugün konun dikkatimi çekti acaba dedim fmbayhan olmasın bak senmişsin.

canım bu yazdığın gerçekten ilginç inş hislerin doğru çıkar da burdan bende hamileyiiiiiim diye bağırırım
gerçekten de burası bir aile gibi ben bu siteyi 5 ay önce keşfettim ve resmen bağımlısı oldum fırsat buldukça soluğu burada alıyorum sevinenlerle sevindim üzülenlerle üzüldüm hatta ağladığım da çok oldu. Her ne kadar birbirimizi tanımasak da hissettiklerimizle, yaşadıklarımızla bağlandık biz birbirimize

inş sen de mutlu sona ulaşırsın canım hep birlikte kutlarız hamileliklerimizi hihoyyyt

Betty inşallah hamilesindir, idrarda çıktığına göre kesiiiin hemilesin, ay ayy ayyyyy ne güzel, kan tahlili sonucunu alınca halay çekelim hep birlikte, böyle haberleri okudukça umutla doluyorum, Rabbime şükürler olsun :)

ŞUAN ARASAN bence çıkmıştırrr
bende bikere yaptırdım 3de alıcan dedi 2de aradımki çıkmıştı ara bence
arayamaxssan ver numarasını ben arim :)

ya evet bir arasan ne iyi olur
eger sana soğuk cvplar verirlerse lütfen kızmayın çok uzun zamandır beklediğim cevap var dersin şirinlik yaparsın :)

betty merhaba canım.inşallah sonucun pozitifdir.az kaldı walla şimdi bilgisayar başında senin sonucunu bekleyeceğim.inşallah her şey iyi olacak.canım bizim problemimizde sizinki gibi.biz martta tüp denedik olmadı.şimdi 2.tedavideyiz.ben nisanda itibaren bu siteden araştırdıklarımla keçiboynuzu suyu.pekmezi,bal arı sütü polen karışımı,çinko hapı ve evikap kullanıyr.bu L-arginin ve ginsengin ismini tam olarak yazabilirmisin bana.aynı yazdığım adlarla mı eczanelerden bulabilirim?ha bu arada bizde morfoloji sorunu yok.sadece sayı ve hareket problemi var.şimdiden teşekkürler.

L-arginin özelliklerini okudumda sperm oluşması ve hareketliği için çok gerekli maddeleri içeriyormuş bende alıcam
peki aktarlardan o karaışımı nasıl isteyecegim birde klomeni nasıl kullanıcaz bana yardımcı olur musunuz

canım işallah Rabbim hayırlısıyla sana ve tüm isteyenlere anne olmayı nasip eder, benim işyerindeki arkadsımın da defalarca denemeleri olumlu sonuç vermemişti ama bir de öğrendikki tedavisiz eşi hamile kalmıştı, Rabbim diledikten sonra neden olmasın ki, üstelik ikinci çizgiyi de görmüşssün, inşallah bebişin seninledir

hadii betty inşallah pozitiftirr sabırsızlıkla bekliyoruzz mucizen senledir inşşşşş..opuyorumnanaktan

bakın ne buldum
kolmen ile l-arginin beraber kullanınca başarı saglıyormuş
tatlım yaptığın bu karışımlar araştırmalar bence pozitif sonuç aldıracak sana ben inanıyorum

Amaç: ıdiopatik erkek infertilitesinde klomifen sitrat, L-Arginin ve klomifen sitrat ile L-Arginin kombinasyon tedavisinin sperm parametreleri ve gebelik oranları üzerindeki etkisinin saptanması.

Çalışmanın Yapıldığı Yer: Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı, Ankara.

Materyal ve Metod: ınfertilite şikayeti ile kliniğimize başvuran oligo ve/veya astenospermisi olan 476 hasta çalışmaya alındı. Hastalar 3 gruba ayrılarak, 84 kişilik 1. gruba klomifen sitrat (25 mg/gün), 168 kişilik 2. gruba L-Arginin monohidroklorür (2x4gr/gün) ve 224 kişilik 3. gruba klomifen sitrat (25mg/gün) L-Arginin monohidroklorür (2x4gr/gün) kombinasyon tedavihsi verildi. Tedaviden 3 ay sonra hastalar sperm parametreleri ve gebelik oranları açısından değerlendirildi.

Bulgular: Klomifen sitrat grubunda sperm parametrelerinde istatistiksel olarak anlamlı düzelme bulunmazken, L-Arginin grubunda sadece sperm hareketlerindeki düzelme anlamlı bulundu (p<0.005). Klomifen sitrat ile L-Arginin kombinasyon grubunda ise sperm sayısı ve sperm hareketinde anlamll düzelme elde edildi (p<0.05). Sperm morfolojisindeki değişim her 3 tedavi gurubunda da anlamlı bulunmadı. Gebelik oranları sırasıyla &#37;15.5, %16.1 ve %25.9 olarak saptandı..

Sonuçlar:ıdiopatik ınfertilitenin ampirik tedavisinde klomifen sitrat ve L-Arginin kombinasyonu tek başına klomifen sitrat ya da L-Arginin tedavisine göre daha başarılı bulundu.

betty merhaba canım.inşallah sonucun pozitifdir.az kaldı walla şimdi bilgisayar başında senin sonucunu bekleyeceğim.inşallah her şey iyi olacak.canım bizim problemimizde sizinki gibi.biz martta tüp denedik olmadı.şimdi 2.tedavideyiz.ben nisanda itibaren bu siteden araştırdıklarımla keçiboynuzu suyu.pekmezi,bal arı sütü polen karışımı,çinko hapı ve evikap kullanıyr.bu L-arginin ve ginsengin ismini tam olarak yazabilirmisin bana.aynı yazdığım adlarla mı eczanelerden bulabilirim?ha bu arada bizde morfoloji sorunu yok.sadece sayı ve hareket problemi var.şimdiden teşekkürler.

çok tşk ederim canım inş pozitiftir çok korkuyorum herhalde 15:30 arayamam ben gibime geliyor biri, benim yerime arasa.......

L-arginin eczaneden reçeteyle aldım ginsengi de aktardan aldım zaten sorarsan verirler. normalde ginseng, arı sütü ve poleni ayrı ayrı alacaktım satan kişi üçünün birada olan kapsülleri olduğunu söyledi bende bir deneyeyim dedim fiyatı da uygun 25 ytl içinde 80 kapsül var bu ilaçların çoğu zaten daha çok sayı ve hareket için

inş. tedavinin sonunda sende bize güzel haberi verirsin dualarım seninle

L-arginin özelliklerini okudumda sperm oluşması ve hareketliği için çok gerekli maddeleri içeriyormuş bende alıcam
peki aktarlardan o karaışımı nasıl isteyecegim birde klomeni nasıl kullanıcaz bana yardımcı olur musunuz

valla bana aktar kendi tavsiye etti ben de bir denemeye karar verdim. sen bu maddelerin ismini söylersen sana vereceklerdir
klomeni sadece günde 1 kere içti eşim prospektüsünde öyle yazıyor
canım inş. işe yarar sizde
bu bebişler bizi biraz uğraştıryor ama olsun değer bence :emir_bebek:

hadii betty inşallah pozitiftirr sabırsızlıkla bekliyoruzz mucizen senledir inşşşşş..opuyorumnanaktan
inş. canım hala çok korkuyorum 0'ı duyacağım diye

dünde benzer duyguları senin için yaşamıştık senin son durumun nasıl

bence arama betycim pozitiff bence :))))))

heycandan terledim heee
dıaşrı çıkıcam bırakıp çıkamıyorum

canım ya çok saol aramıyorum ki zaten korkudan şu anda kalbim duracak herhalde ben sonucu örenemeden kalpten gideceğim delikafadulden

canım ya saate baka baka bir hal oldum sen nasıl duruyorsun Allah yardımcın olsun, hep beraber sonuç gelene kadar da ediyoruz, canım sonucun ne olursa olsun hayırlısı olsun

Back
X