Bir mucize olabilir mi

xBettyx

Sabırla bekliyorum.....
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
1.264
10
358
48
Konya
günaydın arkadaşlar şu an ne yazacağımı da bilemiyorum elim ayağım birbirine dolaşıyor. 2 negatif bir de dış gebelik olmak üzere 3 başarısız denemem var. eylül - ekim gibi 4. ye start vermeyi planlıyorduk ama adetim 6 gün geçikince ben de bir idrar testi yapayım dedim ( 3 denemede de hiç yapmamıştım) bu sabah ilk idrarla yaptım testi ve 2. silik çizgi şu anda karşımda duruyor yani bizim doğal yolla olması neredeyse imkansız deniyordu eşim de hareketlilik %3 morfoloji %1. Sizce bir mucize gerçekleşir mi? Birazdan kan vermeye gideceğim ama korkuyorum ayaklarım geri geri gidiyor cesaretim yok!!!!!

Ne olur dua edin bana ltf!!!!!!!!! :Saruboceq:

canım inş mucizen seninledirrrr umuyorum. tüp bebek deenemelerinden sora bu tarz mucizeleri çok duydum okudum burda neden olmasın allahım inşallah hamilesindir. git yaptır bencee

neden olmasın allahım çok büyük...imkansızı bile oldurur...hemen kan testi yaptır..sevinçli haberi ver bize..

yanlış olma ihtimali var mı hiç ilaç falan da kullanmıyorum offf çok korkuyorum negatif çıkar diye

canımmmmmmmmmm inşallah bebeşin seninledir ben buna çok inanıyorum tatlım
çünkü bu tedavilerden sonra kendiliğinden olma ihtimali çokmuş bi çok kişiden duydum ve okudum
ayrıca %3 hareketliden bir tanesi bir yumurtana giderse bile yeter bunu biliyorsun
herşeyin hayırlısı
bende regli olmayı bekliyorum ama 5 gun geçti olmadım transferin 14 gunu bugun
bende bir mucize bekliyorum belki kan testinde yanılma olmuştur diye ama olmaz dimi
sen transferlerden sonra ne zaman regl olmuştun

canım benim ilaç kullanmadın
ama stres yapmıyorsun dimi
kaç gundur gebelikten şüpheleniyordun
yani stresde olmanı geciktirebeilir ama ben bebişinin seninle olduğunu hissediyorum

canım inş. sende muradına erersin ben negatif sonuçların ikisinde de 1 hafta sonra adet olmuştum canım ben de her negatiften onra test yanlış olabilir mi diye düşünmüştüm Allah hakkında hayırlısını nasip etsin

bilmyorum ben de öyle düşünüyorum bazen belki de stresten geçikmiştir ama işte 2. çizgi elimde duruyor çok silik de sayılmaz görülebiliyor umut dünyası işte

tşk ederim canım evet imkansız diye bişey yok ama ben çok da umutlanmak istemiyorum şimdi gidiyorum kan vermeye cesaretimi toplamışken hemen gideyim sonucu yazarım inş güzel haberlerle dönerim dua edin bana

canım yeterki rabbim ol desin, inşalla mucizen olur bizlere de umut olursun. bizimde norfoloji %1 ve önğmğzdeki ay tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyoruz. eşin için kullandığın ilaş v.s. kür varmıydı canım? dualarım seninle inşallah kan sonucunda pozitif olacak

canım neden inanmak istemiyorsun hadi lütfen hemen bir banyo yap makyajını yap kendini toparla
hemen kan merkezine git testini ol mümkünse sonucunuı bugun verecek biyere gitmeye çalış
sonrada bir arkadaşınla görüş veya ailenin yanına git oyalan sonra göreceksin test sonucunu pozitif olarak
bak göreceksin. sonra kırtasiyeye git
karton al renkli kalem alıp
eşin eve geldiğinde kapıyı açtığında ilk yazıyı görecek şekilde bir yere arasarsın
babacım evimize hoşgeldin diye süper olur inşallah

Canım % 0 hareketlilikle hamiş olan arkadaşlarımızda var
neden olmasın Rabbim nasip ettiyse olur tabiki
inşallah hamilesindir güzel haberlerle dönersin
Allah yardımcın olsun:Saruboceq:

gunaydin canim insallah hamilesindir,benimde esimde sperm hareketliligi ileriye dogru yuzde 2o rmiydi mayis ayinda tup bebek denedik haziran ayinda malesef sonuc negatif,buay benimde bes gun gecmisti kirmizim umutlanmistim genelde hic gecmiyodu cunki hep onde geliyodu bigun ikigun.sende baya bi hilaclar kulanmissin bunlarin etkisinden stresten olabilir.ins vardir.ama tam sonucu almadan fazla umut etme canim insan yikiliyo,seni anliyabiliyorum asayukari ikimizinde sebebi ayni benziyo.ins iyi haberler verirsin.allahim sen hepimize hayirli evlat nasip et.

hayırlı haberlerini bekliyoruzz canım hadi inşallahh ben inanıyorum bu tamamen allahın istemesi ile olan bişe değil mi? demek ki şimdi nasibi.. hadi haber ver ççbuk gell

canim hadi hayirlisi bende gecen sene tüpbebek yaptirdim tutmadi bir ay sonra kendiligimden hamile kaldim bizdede sperm problemi oldugundan dogal yoldan hamile kalmam cok zordu ama oldu rabbim yeterki ol desin:nazar::nazar::nazar:

canım sen yenı negatıf sonucunu almamısmıydın ne zaman yaptırmıstın tupu ne zaman hasta oldun neyse ınsallah hamılesındır dogal hamılelık kadar guzel bı sey varmı senı merakla beklıyom

arkadaşlar selam
benim eşimdede sperm yok denecek kadar az 500 falan var
hareketlilik yuzde 4 morfoloji yuzde 4
bende bu ay denedim olmadı negatif bende sizin gibi kendiliğimden kalmayı o kadar çok istiyorum ki
rabbim benim içinde hepimiz içinde ols desin inşallah

Back
X