Bir mucize olabilir mi

ben de işe gideceğim ama meraktan çıkamadım evden. sonucunuzu bekliyordum. çok sevindim. allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. demekki mucizelere inanmak gerekiyormuş. süpersin betty. işten kovulucam biraz daha kalırsam. bye

canımmmmmmmmmmmmmmmm tebrikler.. azmin sonu. bak hemen ilk denemede olumsuz olan ve ümisizliğe düşenlere bir ders olsun.. seni ve eşini tebrik edrim..bebeişe iyi bakkk yada bebişleremi demeliyimmm..

ççookk sevindiimmm yaaa inanamıyoruumm mucizeeee işte buuu... darısı başımaaa inşalah yarın ben de mucize yaşarıımm

ya tuylerim diken diken oldu işte KK budur
birmiz hepimiz hepimiz birimiz için
ne mutlu ya
canım arkadaşım seni ve aileni çok tebrik ediyorum
hemde oldukça saglıklı bir gebelik sonucu bu geçen gun sayına göre allahın izniyle dahada katlanark gidecek
hemen yarına randevu al
ve eşine süprizini hazırlamak için kırtasiyeye git lütfen

çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inş.RABBİM hayırlısı ile kucağınaalmayı nasip etsin inş.darısı tüm isteyenlere olsun kaydirigubbakcemile5

çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inş.RABBİM hayırlısı ile kucağınaalmayı nasip etsin inş.darısı tüm isteyenlere olsun kaydirigubbakcemile5

amin cnım çok saol darısı isteyen herkesin başına
ben önceden bir dış gebelik yaşadığım için tedbiri elden bırkmayacağım ve testi iki günde bir tekrarlayacağım inş ondan sonra da bu sevincimiz devam eder

canım tebrik ederim darısı başımıza inşallah, inanamıyorum ya heyecandan deliye döndüm

amin canım çok saol ya inan bende öyleyim deli gibiyim şaşkın şaşkın bakınıyorum etrafıma bir sizlerle paylaşabiliyorum duygularımı yanımda kimse yok şu an

süper yaa bak ne kadar çok insan seninle beraber seviniyor dua ediyor ;üstelik bu insaların hiçbiri fiilen birbirini tanıyor nasıl bir duygu ki bu insanları biraya getiyor

canım benim hadi babaya suprizi unutma lütfen
bu da eşin için çok buyuk bir supriz olucak ve dunyalar onun olucak eminim
ama eve gelmeden arama
ilk o yazıyı görsun
ve sen içerden odadan bi yerden ona bak tepkisi ne olucak çok heyecanlı

Back
X