Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaŞaasssıınnnnnn.sonunda yaaaa.hepİmİzn İÇİne doĞdu demekkİ.sen artık bİze dua et arkadaŞım......gÖzÜn aydın...
Oleyy
İŞte budurr arkadaŞımm
Çok mutluyum
sevİnÇten aĞlıyorummm
canım benım cok tebrık ederım .. aynı seylerı aynı sekılde yasadık .. alah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın .. cok mutlu oldum .. uzaklarda bır yerlerde de olsa umut her zaman var .. yuce allah buyuklugunu bır kez daha gosterdı ..
not .. gecmış gunlerde kasık agrısında bahseden sen mıydın .. ben hamıle olabılrsın demıstım ...
saat 9 da başlayan maceramız ve birlikteliğimiz bu guzel haberle devam ediyor en buyuk KK
en buyuk sizsizniz arkadaşlarım
iyki varsınız karşılıksız ve çıkarsız
bu haberle doyduminan..çok mutlu oldumm...laelaelaelaelae![]()
rabbim sen her yerde bize buykluğunu gösterişyorsun
bu arkadaşımız gibi bizede mucizelerini ver yarabbim
tebrik ederim
saglikla kucaginiza alin yavrunuzu insallah
kızlar inanamıyorum yaaaşaaaasııın sonunda başardım evet haaaamiiiiileeeyimmmm sanırım değer 266
hepinize ayrı ayrı tşk ediyorum beni yalnız bırakmadınız şu an saçmalarsam kusura bakmayın ne yaptığımı bilmiyoum ne sevinebiliyorrum ne ağlayabiliyorum karma karışığım eimin titremesine hakim olamıyorum hepiniz için dua edeceğim rabbim sizi de minik mucizelerinize kavuştursun
bu arada bu nette bana düşman ikidir sonucu yazıyorum kopuyor