• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir nafaka meselesi

YazYagmuru1

...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
623
776
103
Merhaba herkese, 9 yaşında bir oğlum var, 500 TL nafaka alıyorum ve artırma davası açtım. Avukatım 4 yıl süreyle tefe Tüfe oranında artış talep etti, mantıklı olan yıl şartı falan dedi fakat benim içime sinmedi. 4 yıl sonra tekrar açarsın falan dedi. Davayı da açtık, beni yanlış mı yönlendirdi dersiniz? 🙄 Anlayan birileri yardımcı olabilir mi

500 tl mi? nafaka harici para atıyor mu çocuğun giderleri için? 500 tl çok çok az artık 1 bez parası olmuş durumda. Sitede bildiğim (yanlış bilmiyorsam) WOMAN WOMAN avukat eğer uyumadıysa cevap yazar muhakkak.

500 tl mi? nafaka harici para atıyor mu çocuğun giderleri için? 500 tl çok çok az artık 1 bez parası olmuş durumda. Sitede bildiğim (yanlış bilmiyorsam) WOMAN WOMAN avukat eğer uyumadıysa cevap yazar muhakkak.
Evet, bunun için de tanık vs bir çok delil istendi. Hayır onu da icra yoluyla alıyorum, çocukla da görüşmüyor hiç bir şekilde

Merhaba herkese, 9 yaşında bir oğlum var, 500 TL nafaka alıyorum ve artırma davası açtım. Avukatım 4 yıl süreyle tefe Tüfe oranında artış talep etti, mantıklı olan yıl şartı falan dedi fakat benim içime sinmedi. 4 yıl sonra tekrar açarsın falan dedi. Davayı da açtık, beni yanlış mı yönlendirdi dersiniz? 🙄 Anlayan birileri yardımcı olabilir mi
Yıl sarti koymasi saçma olmuş,devamlı avukata dava ücreti mi ödeyeceksiniz.Avukatlar (benimki de dahil) daha çok para için yanlış yönlendirme yapabiliyorlar

Yıl sarti koymasi saçma olmuş,devamlı avukata dava ücreti mi ödeyeceksiniz.Avukatlar (benimki de dahil) daha çok para için yanlış yönlendirme yapabiliyorlar
Boşanma avukatım kendisi idi ve nafaka artırma davası için masraflar dışında benden avukatlık ücreti almadı. 50 yaşlarında adam, tecrübesine guveneyim dedim ama hiç içim almadı.

Boşanma avukatım kendisi idi ve nafaka artırma davası için masraflar dışında benden avukatlık ücreti almadı. 50 yaşlarında adam, tecrübesine guveneyim dedim ama hiç içim almadı.
4 yıl diye sinir koyması değişik,ilk kez görüyorum.
Etmemiş maalesef ki. 1000 TL talep etmiştik hakim reddetti. 2018 de açtık, 2021 de sonlandı.
Dava içinde talep etseydi artırım davasına gerek olmayacaktı.Neyse sağlık olsun ama 4 yılı kabul etmeseydiniz

Ha acmissiniz durusmaya giriliyorsa bence girin sozlude beyan edin .polis memuru olduğunu durumunun iyi oldugunu beyan etsin.

Son düzenleme:
500 TL nafaka nedir. Şaka gibi. Çocuğunuzun nesine yetiyor bu para. Çocuğunuzun hakkını arayın yüksek miktarda nafaka davası açın.

Bosanma davasi gorulurken neden artis orani belirlenmedi?

Yıl bazinda istenmesinin mantığını anlayamadim ben. Ben dahil herkesin protokolunde "yilda bir kez xxxx oraninda arttirilacaktir" ibaresi yer aliyor

Ha acmissiniz durusmaya giriliyorsa bence girin sozlude beyan edin .polis memuru olduğunu durumunun iyi oldugunu beyan etsin.
Evet açtık, hepsini belirttim, çocuğun harcamaları vs. 4 yıl ibaresi çok saçma geldi, ücretsiz de davayı açarım dert etme deyince avukat, bir bildiği vardır dedim o an kabul ettim o şekilde hemen davayı açtı 🙄

• Beğen
Reactions: Cac
Cok az avukatla gorus arttir.komik rakam.

Bosanma davasi gorulurken neden artis orani belirlenmedi?

Yıl bazinda istenmesinin mantığını anlayamadim ben. Ben dahil herkesin protokolunde "yilda bir kez xxxx oraninda arttirilacaktir" ibaresi yer aliyor.
Olması gereken o şekilde. Ben o an boşanmış olmaya odaklandım, o zamanki lavukat farklıydı , güvendim, doğru olanı yapmıştır diye. Zaman geçtikçe yetmediğini herkesin orana göre nafaka artırımı yaptırdığını görüp davayı tekrar açtım.

Back
X