- 27 Kasım 2017
- 811
- 1.471
- 43
- 27
- Konu Sahibi UykucuPanda18
-
Burada okuduğum en güzel dert,siz dertlendiginize göre rabbim de nasip eder inşallahÖncelikle Selamun Aleyküm dostlar. Bence direk konuya gireyim. Şimdi kızlar ben namaza başlamak istiyorum ama bir turlu başlayamiyorum ha bugün ha yarın derken geçiyor günler..yada başlasam da sürekli 1 hafta kılıp bırakıyorum .Aranızda böyle olup ta bu sorununa çare bulabilen var mı lütfen bildiğiniz bir yöntem fln varsa soyleyiverin.. Lütfen yargılamayin arkadaşlar çok isteyen baslar vs gibisinden haklısınız ama bilmiyorum olmuyor bir türlü nefsimle mı savaşamıyorum bilmiyorum.. yorum yapacaklara simdiden teşekkürler
Aynen öyle. Kaldı ki konu tartışmaya sebep olacak bir konu da değil.Benimde anlamadığım burda cinsellik +18 konusu var orda herşey paylaşılıyor, Tarot bölümü var ama bu kardeşimiz derdine çare ararken yasak. Çok enteresan doğrusu
Neyse ben sana özelden yazayım kardeşim
Baksana yasakmış.
Öncelikle Selamun Aleyküm dostlar. Bence direk konuya gireyim. Şimdi kızlar ben namaza başlamak istiyorum ama bir turlu başlayamiyorum ha bugün ha yarın derken geçiyor günler..yada başlasam da sürekli 1 hafta kılıp bırakıyorum .Aranızda böyle olup ta bu sorununa çare bulabilen var mı lütfen bildiğiniz bir yöntem fln varsa soyleyiverin.. Lütfen yargılamayin arkadaşlar çok isteyen baslar vs gibisinden haklısınız ama bilmiyorum olmuyor bir türlü nefsimle mı savaşamıyorum bilmiyorum.. yorum yapacaklara simdiden teşekkürler
Aynen bende size katılıyorum,tartışma konusu olsa ben de istemem dini konu,yani biri çıkar abuk sabuk bir şey der insanlar gerilir çünkü herkes Müslüman olmak zorunda değil,ama bu kızcağız çok güzel bir dert için açmış konuyu,artık psikopat sevgili,koca,konularından gına gelmişti.Benimde anlamadığım burda cinsellik +18 konusu var orda herşey paylaşılıyor, Tarot bölümü var ama bu kardeşimiz derdine çare ararken yasak. Çok enteresan doğrusu
Baksana yasakmış.
Benimde anlamadığım burda cinsellik +18 konusu var orda herşey paylaşılıyor, Tarot bölümü var ama bu kardeşimiz derdine çare ararken yasak. Çok enteresan doğrusu
Baksana yasakmış.
Aynen bende size katılıyorum,tartışma konusu olsa ben de istemem dini konu,yani biri çıkar abuk sabuk bir şey der insanlar gerilir çünkü herkes Müslüman olmak zorunda değil,ama bu kızcağız çok güzel bir dert için açmış konuyu,artık psikopat sevgili,koca,konularından gına gelmişti.
Öncelikle Selamun Aleyküm dostlar. Bence direk konuya gireyim. Şimdi kızlar ben namaza başlamak istiyorum ama bir turlu başlayamiyorum ha bugün ha yarın derken geçiyor günler..yada başlasam da sürekli 1 hafta kılıp bırakıyorum .Aranızda böyle olup ta bu sorununa çare bulabilen var mı lütfen bildiğiniz bir yöntem fln varsa soyleyiverin.. Lütfen yargılamayin arkadaşlar çok isteyen baslar vs gibisinden haklısınız ama bilmiyorum olmuyor bir türlü nefsimle mı savaşamıyorum bilmiyorum.. yorum yapacaklara simdiden teşekkürler
Allahın size verdiklerini düşünüp, şükür için kılabilirsiniz. Bize birisi biraz yardım etse teşekkür ederiz, ilk fırsatta biz de ona gider yardım ederiz. Birini çok sevsek fedakarlık yaparız. Zamanımızı, enerjimizi o kişiye feda ederiz. Eğer Allah ı tanıyıp gerçekten kalpten severseniz, namaz size İnşaAllah ağır gelmez. Bunu bir buluşma olarak düşünün. Hem verdiklerine teşekkür ediyorsunuz, hem de kimseye anlatamadığınız dertleri anlatıp her şey elinde olana yani O’na sığınıyorsunuz. Namazla ilgili kitaplar okuyabilir, sohbetler de dinleyebilirsiniz. Rabbim İnşaAllah en yakın zamanda huzuruna kabul etsin İnşaAllah.
Bana da yazar mısın ?Benimde anlamadığım burda cinsellik +18 konusu var orda herşey paylaşılıyor, Tarot bölümü var ama bu kardeşimiz derdine çare ararken yasak. Çok enteresan doğrusu
Baksana yasakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?