- 27 Kasım 2017
- 811
- 1.471
- 43
- 27
- Konu Sahibi UykucuPanda18
-
Evet benimde sıkıntın orda zaten 40 gün o istikrarı surdurebilsem sıkıntı olmayacak belki duanız için teşekkür ederim :) Ayrıca bu kadar acımasız olunabilecegini sanmıyorum evet dünyada bir sürü dert var vs gibi yorumlar bekledim acikcasi ama benim de derdim bu sonuçta neden olmasın ki yani başka dine mensup biri de saygı duyabilir bence herhangi bir saygısızlık yapmadım kimseyeDin deyince tüyleri diken diken olan üyeler var burada arkadaşlar, burada birileri saygısızca yapabilir rahatlıkla ki gayet yapıldı daha önce. O yüzden konunun yeri bu ara değil. Ayrıştırıcı olmasa da kurallar var nihayetinde.
40 gün denmiş ama zaten o istikrara gelinse devamı da gelir büyük ihtimalle. Namazın önemiyle ilgili kitap okuyup ve video dinleyin bol bol, dua edin, etrafınızdakilerden bu konuda dua isteyin. Nasip olur inşallah.
Evet haklısınız aslında herhangi bir dine mensup insana zorla yorum yaptirilmiyor burda sonuçta ne bilim benim bu derdim de herhalde sıkıntı olmaz saygısızlık vs gibi bı durum söz konusu dgil . Tabi dediğiniz gibi sitenin kuralı böyle onlarda haklı bir yandan şimdi nolcak konuyu kapatacaklar mı yasak olduğu için bir biilgniz var miForum kurallarınını ben koymadım malesef, açıkçası bana da mantıklı geliyor bu kurallar. Zira düşünsenize burada bir sürü dine mensup olan insanlar var, herkes Müslüman olmak zorunda değil. Herkes kendi diniyle alakalı konu açsaydı, kötü niyetli kişiler birbirlerinin konusuna saldırsaydı hoş olur muydu? Bence olmazdı. Hoş olmayan şeyleri engellemek için bu kurallar var.
Yani kılmaya başlamanız için bir vesile olması lazım. Bilemiyorum umarım başlarsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
forumda dini konu yasak degil ki, her şeyin yeri var, dini paylasim kismina yazmasi gerekir. MeselaForum kurallarınını ben koymadım malesef, açıkçası bana da mantıklı geliyor bu kurallar. Zira düşünsenize burada bir sürü dine mensup olan insanlar var, herkes Müslüman olmak zorunda değil. Herkes kendi diniyle alakalı konu açsaydı, kötü niyetli kişiler birbirlerinin konusuna saldırsaydı hoş olur muydu? Bence olmazdı. Hoş olmayan şeyleri engellemek için bu kurallar var.
Yani kılmaya başlamanız için bir vesile olması lazım. Bilemiyorum umarım başlarsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bir derdim var'da dini konu açmak yasak demek istedim :)forumda dini konu yasak degil ki, her şeyin yeri var, dini paylasim kismina yazmasi gerekir. Mesela
nasil ben bir derdim varda dogum kontrol hapiyla ilgili bir konu actigimda ban yiyorum konum taşiniyor, ayni sey.
Yani size tamamen katılıyorum...bu güzel dert içinde rabbim size yardım etsin...diyorum..Benimde anlamadığım burda cinsellik +18 konusu var orda herşey paylaşılıyor, Tarot bölümü var ama bu kardeşimiz derdine çare ararken yasak. Çok enteresan doğrusu
Neyse ben sana özelden yazayım kardeşim
Baksana yasakmış.
Normaldir. Namazda zorlanıyorsaniz farzlarıni kılarak başlayabilirsiniz. Ezanla beraber kalkın kılın. 21 gün belirleyin bırakmadan aksatmadan.Öncelikle Selamun Aleyküm dostlar. Bence direk konuya gireyim. Şimdi kızlar ben namaza başlamak istiyorum ama bir turlu başlayamiyorum ha bugün ha yarın derken geçiyor günler..yada başlasam da sürekli 1 hafta kılıp bırakıyorum .Aranızda böyle olup ta bu sorununa çare bulabilen var mı lütfen bildiğiniz bir yöntem fln varsa soyleyiverin.. Lütfen yargılamayin arkadaşlar çok isteyen baslar vs gibisinden haklısınız ama bilmiyorum olmuyor bir türlü nefsimle mı savaşamıyorum bilmiyorum.. yorum yapacaklara simdiden teşekkürler
Ay cok pardon ben yanliş mesaji alintilamisimBir derdim var'da dini konu açmak yasak demek istedim :)
Sadece sizin konunuz açısından düşünmemek lazım.Evet benimde sıkıntın orda zaten 40 gün o istikrarı surdurebilsem sıkıntı olmayacak belki duanız için teşekkür ederim :) Ayrıca bu kadar acımasız olunabilecegini sanmıyorum evet dünyada bir sürü dert var vs gibi yorumlar bekledim acikcasi ama benim de derdim bu sonuçta neden olmasın ki yani başka dine mensup biri de saygı duyabilir bence herhangi bir saygısızlık yapmadım kimseye
Yanlıs biliyorsunuz geçen Müslüman kelimesinı kullandım diye ban yedimforumda dini konu yasak degil ki, her şeyin yeri var, dini paylasim kismina yazmasi gerekir. Mesela
nasil ben bir derdim varda dogum kontrol hapiyla ilgili bir konu actigimda ban yiyorum konum taşiniyor, ayni sey.
Önemli değil.. İyi akşamlarAy cok pardon ben yanliş mesaji alintilamisim
Cinselliği bdvye açmak yasak, tarotu da aynı şekilde. Dini konuları da aynı şekilde. Hepsinin bölümü ve kategorisi ayrı.Benimde anlamadığım burda cinsellik +18 konusu var orda herşey paylaşılıyor, Tarot bölümü var ama bu kardeşimiz derdine çare ararken yasak. Çok enteresan doğrusu
Baksana yasakmış.
Eskiden inançlı ve namaz kılan biriydim. Hiç namaza nasıl başlasam diye düşündüğümü hatırlamıyorum, günlük rutinimin içinde olağan bir durumdu. Bence içselleştirmemişsiniz henüz, bu olunca gerisi geliyor zaten.Öncelikle Selamun Aleyküm dostlar. Bence direk konuya gireyim. Şimdi kızlar ben namaza başlamak istiyorum ama bir turlu başlayamiyorum ha bugün ha yarın derken geçiyor günler..yada başlasam da sürekli 1 hafta kılıp bırakıyorum .Aranızda böyle olup ta bu sorununa çare bulabilen var mı lütfen bildiğiniz bir yöntem fln varsa soyleyiverin.. Lütfen yargılamayin arkadaşlar çok isteyen baslar vs gibisinden haklısınız ama bilmiyorum olmuyor bir türlü nefsimle mı savaşamıyorum bilmiyorum.. yorum yapacaklara simdiden teşekkürler
Kendiniz soyluyorsunuz cinsellik bolumu var tarot bolumu var diye. Tarot bolumunde dert anlatirsaniz o da yasak, ayni bir derdim var kisminda dini konunun yasak oldugu gibi.Benimde anlamadığım burda cinsellik +18 konusu var orda herşey paylaşılıyor, Tarot bölümü var ama bu kardeşimiz derdine çare ararken yasak. Çok enteresan doğrusu
Baksana yasakmış.
Sadece konunuz taşınıyor ve uyarı alıyorsunuz sanırım. Bu kadar :)Evet haklısınız aslında herhangi bir dine mensup insana zorla yorum yaptirilmiyor burda sonuçta ne bilim benim bu derdim de herhalde sıkıntı olmaz saygısızlık vs gibi bı durum söz konusu dgil . Tabi dediğiniz gibi sitenin kuralı böyle onlarda haklı bir yandan şimdi nolcak konuyu kapatacaklar mı yasak olduğu için bir biilgniz var mi
Musluman kelimesini kullandiniz diye ban yememissinizdir, dini sohbet yaptiginiz icin ban yemissinizdir, ya konu dışı yorumdur ya konu tumden yanlis yerdedir polemik alip basini gitmistir.Yanlıs biliyorsunuz geçen Müslüman kelimesinı kullandım diye ban yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?