Bir narsistden boşanıyorum

M i h r a

Güçlüyüm ama kalbim hassas.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2019
2.058
4.530
133
🦀
Boşanma aşamasındayız önce anlaşmalı diye girsekde bu yola sonrada çekişmeli boşanıcaz diyip fikir değiştirdi. Anlaşmalı olsaydı çocugumun velayeti bende ve yasadıgıöız evde kalmaya devam edicektim. Gittiği kreş ve iş yerim 10 dk mesafede bir düzen oturtmuştum. Şimdi evden çıkılıcak eşyalar satılıcak nerde kalıcagını bu kararı almadan önce düşünücektin diyor. Sıfırdan düzen kurucak maddi kenarda birseyim yok. Aile evim yok annem baska sehirde evli babam yasadıgım sehirde bir baskasıyla evli. Yanlarına gitmek istemiyorum işim herşeyim burda. Sırf ondan sonra yapamayıp hayata tututnmamam için fikrini değiştirdi. Çünkü öylede narsist bir insan. Sizce çekişmeli boşanmada mahkeme çocukla evde kalmama izin veriri mi cocugun düzeni bozulmasın diye

Oturduğunuz eve aile konutu şerhi yaptıramaz mısınız? Ev eşinizin bile olsa sizi dava süresince evden çıkaramaz. Çekişmeli davalar Cook uzun sürüyor en az çocuk da varsa 3, 4 yıl sürer. En azından para biriktirir öyle kiraya çıkarsınız.

Bu arada çok geçmiş olsun. Vicdansız çocuğunu bile düşünmeyen bir narsisten kurtulmussunuz. Kusurlu ise tüm haklarınızı alıp ayrılın. Haklarınızı asla ona bırakmayın, gurur yapmayın. Her hakkınızı isteyin, nasil olsa kusurlu olmasanız da herkese sizi kötüleyecek, bunu kabul edin. Kendini elaleme aklaması lazım. Böyle vicdansızlar el iyisidir. Elalemin düşüncesi önemlidir. Onun hikayesine göre öyle olmasanız da kusurlu kötü biri olmak umurunuzda bile olmasın. Gülün geçin..

Son düzenleme:
Oturdugumuz ev kira sözleşme onun üzerine ama

Çocuğunuz kreşe gittiğine göre daha küçük. Bir geliriniz olduğunu ispat ederseniz çocuğunuzun bakımını sağlayacak durumunuz varsa velayet size verilir diye biliyorum. Ama maddi durumum yok yazmışsınız. Avukatınız yok mu ? Anlaşmalı boşanma konusunda danışın, fikir değiştiren eşiniz ile orta yolu bulmada yardımcı olsun size. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım bu süreci kolaylıkla atlatırsınız.

3 bucuk yaşında. Maddi gelirim var çalışıyorum ama kenarda bir maddi birikimim yok demek istedim ayrı eve çıkıp ev kurmak için tekrar. Avukatımız yok anlaşmalı olsaydı avukata gerekde yoktu dün birden fikrini değiştirip çekişmeli olucak dedi

Dava çekişmeli olacak ise mutlaka avukat tutun. Yoksa davanızda kesinlikle hak kaybına uğrarsınız. Tedbir nafakasi da isteyin. Dava devam ederken çocuğu için nafaka vermeli. Çekişmeli davalar çok uzun sürüyor çünkü.

O halde avukat bulup danışmanız daha iyi olacaktır bu süreçte. Çocuğunuz çok küçük, sizde kalır bu konuda endişeniz olmasın.

Avukat için harekete geçiceğim vakit kaybetmeden o halde

Avukat için harekete geçiceğim vakit kaybetmeden o halde
Aynen. Anlasmali davalar da protokolde anlaşılırsa hiç sorun yok. 1 ay sonraya gün veriyorlar tek celsede bitiyor. Çekişmeli davalar öyle değil. Bir sürü dilekçe yazılıyor, cevap dilekçesi, cevaba cevap, kanıtlar, on duruşma, en az 4 5 duruşma. Mutlaka avukatıniz olmalı. Cevap sürelerini kaçırırsaniz hak kaybına ugrarsiniz. Her hakkınızı isteyin. Eğer eşiniz kusurlu ise maddi , manevi tazminat da isteyin.

Seni böyle tanımazdim, ne paracı imişsin vs diyebilir bunların hepsi psikolojik manipülasyondur. Umrunuza gelmesin, kanatlı melek bile olsanız artık onun hikayesinde baş kötüsünüz. O yüzden hakkınızda istediğini düşünebilir. Artık onun sizin hakkınızdaki düşünceleri sizin için yok hükmünde. Öyle davranın.

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun. Çalışıyorsanız kredi çekip yeni eşyalar alacaksınız mecburen. Ben öyle yaptım. Ev kiraymış. Çocuğunu bile düşünmeyen birinden kurtulacak olmanız bile her şeye değer. Bikaç yıl maddi zorluk çekseniz de değer.

Çook teşekkür ederim kararı aldıgımı öğrendiği günden beri manipülasyonlarına maruz kalıyorum malesef ki keske bahsettiğiniz gibi hafif seyler olsa küfür hakeret küçümseyici alaycı konuşmaları dinliyorum ama asla onun gibi cevap vermiyorum. Çünkü istediği beni çıldırtmak yermek aşağıya çekmek psikolojik olarak

Boşanırken çirkinleşmeyen erkek o kadar az ki.
Çok sağlam bi psikoloji gerekiyor baş etmek için.
En iyisi evden bir an önce ayrılmak. Aynı evde yaşamaya devam ettikçe sinirleriniz çok yıpranır.

ŎYa boşanıyorsan bile insan gibi boşan be Allah hayırlı eş nasip etsin herkese !!!
Keşkee keşke.. aynı yolda yürümeyi beceremedik bare ayrılmayı becerebilelim dedim çocuk için saygı çerçevesinde bitsin diyorum şahit olmasın artık hiç bir kaosa diyorum ama keske aynı bilinçde olsa

Boşanırken çirkinleşmeyen erkek o kadar az ki.
Çok sağlam bi psikoloji gerekiyor baş etmek için.
En iyisi evden bir an önce ayrılmak. Aynı evde yaşamaya devam ettikçe sinirleriniz çok yıpranır.
Keske gidebilicek bir kapım olsa. Bende boşanan bir ailenin çocuğum. Annem ve babam baska insanlar hayatlarına devm ettiler ben tek basıma üniversiteden sonra ayakta kalmaya calıstım ve evlendim ardından iş güç cocuk derken suan bu durumdayım.. yani bir kapım bir ailem yok malesef. Keske çıkıp gidebilsem

Evet öyleler. Bende çekişmeli boşanma sürecindeyim. Hakkımda eski eşim ne iddialar atmış dilekçelerde. Ne hırsızlığım kalmış, ne paragözlüğüm, ne potansiyel zalimliğim. Ne potansiyel katilliğim..Ailesinin evinde oturuyorduk, evi üstüme geçirmek için onları ölümle tehdit etmişim, parasını çalmışım, tüm maaşımı eve harcıyordum, ona rağmen beni dilekçelerde paracı, asalak gibi lanse etmişler. Evin tüm ihtiyaçlarının yüzde 80'ini ben karşılıyordum düşünün. Ona rağmen çıkarcı, asalak, paracı oldum. Ortak mal aldık parasal destek verdim. Onu bile güya hibe etmişim. Çok güldüm, onun parasını bile vermek istemiyor.

Bunları neden yapıyorlar biliyor musunuz, amaç beni yıldırıp anlaşmalı ile tazminat vs vermeden boşanmak. Çok beklerler. Halbuki daha da hırslandım. Bunun yerine gelip özür dilemeliydi, çok daha yararlı olurdu, ben olsam öyle yapardım. Kaç yıl sürerse sürsün bu davada haklılığımı kanıtlayacağım. Onun hikayesinde öyle bir şeytan gibi gösterilmişim ki aklınız hayaliniz durur. Halbuki beni aldattı, kanıtlarım var. Ve geçerli kanıtlar.. Bunu bildiği için saldırıyor amaç beni yıldırmak. Hiçbir şey vermeden anlaşmalıya getirmek. Daha çok bekler.

Çok pislik göreceksiniz. Çekişmeli davalar bir savaştır. Artık iki cephesiniz. Onun sizin hakkınızda dedikleri umrunuza gelmesin. Onun hikayesinde kötüsünüz. Hatta kusurlu ise bilerek üste çıkmak için size iftiralar bile atabilir. Bunu önce kabul edin. Bizde çocuk yok o yüzden de bir daha ömür boyu bir araya gelinmeyeceği için olay daha da çirkinleşiyor. Umarım sizde böyle olmaz. Çünkü ömür boyu çocuk için yüz yüze bakacaksınız.

Size de paragöz vs diyebilir. Gülün geçin. Ciddiye bile almayın sinirlenmeyin. Bu süreç psikolojik dayanıklılık süreci. Mesela benim kaybedeceğim bir şey yok. Yaş 38. Artık anne olamam. O ihtimal bitti. Çekişmeli davalar en az 3,4 yıl sürüyor. Yani çocuk ihtimalim bitti. Çocuğum artık olamayacağı icin yaşı hiç umursamıyorum. Haliyle davanın süresi umrumda bile değil. İsterse 5, 10 yıl sürsün. En iyi ihtimal dava bitene kadar en az 42, 43 yaşında olacağım. O yüzden davanın süresini, geçen zamanı umursamıyorum. Anlaşmalı olup olmaması umrumda bile değil. Çünkü anne olma ihtimalim bitirildi.

Yani çirkinleşmeye hazırlıklı olun. Kendini aklamak için sizi günah keçisi olarak göstermeye çalışacak. Çok özel değilse neden ayrılıyorsunuz? Aldatma mi?

Son düzenleme:
Aynen sizin gibi küfür ve hakaretlerini sabırla dinliyorum ama gittikçe hırçınlaşıyor. 2 ay önce ben de bir narsistten boşandım ama efendi gibi çekip gitmiyorlar Allah ikimizin de yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…