- Emoji Skoru
- 74
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi aysunkndmr
-
öncelikle isteyen okur isteyen okumaz mesaj atar atmaz kendiniz bilirsiniz sadece bir yerlere yazasim geldi.
aylardir birini seviyorum karsiliksiz mutlaka bi gün olacak diye bekleyerek daha doğrusu bekliyordum ama bir buçuk ay önce sevgili yaptı umutlar bitti o dönemde kesinlikle ne takip ettim sosyal hesaplardan ne bişey bekledim düşünmedim bile. ama unutamiyorum ışte aylar geçiyor unuttum sanıyorum bişey oluyor ve tekrar aynı acı boy gösteriyor.
yapacak bişey de yok çok yoruldum çok yiprattim kendimi ama Allah icimi biliyor ya ayrilsinlar bile diyemiyorum çünkü o olmasa başka biri olacak elbet neyse böyle ışte
Evet başımda bir sürü sorumluluk var yapmam gerekenler vs ama bu konuya takmaktan onlara odaklanamiyorum bile
ilk gördüğümde aramızda bi etkileşim olmuştu ama ortam dagilinca bizim durum da havada kaldı
Çok teşekkür ederim telefondan girdiğim için alıntı yapamıyorum kusura bakmayın.
gerçekten çaba gösteriyorum böyle karalar bagladigima bakmayın bunca zaman ne ailem ne çevrem beni mutsuz görmüştür en kötü zamanlarimda bile kendimle dalga geçerim espriler yaparım böyle olmasam çoktan olmustum çünkü çok uzun zaman oldu bi şekilde ayaktayım yine
Böyle arada geliyor ben de buraya yazayim dedim patlamasin bi yerden diye bi şekilde hayat devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?