Çabalayın yalnız stres yapmadan çabalayın, şu hayatta stres sıkıntı yaptığım ve işimin rast gittiği bir an görmedim. Ne kadar az uğraşırsanız (stres katsayısı bakımından) o kadar çok geliyor istedikleriniz...
Boş vaktimi doldurmak için yeterli hobim var esasında. Enstrüman çalıyorum, illüstrasyon çiziyorum, puzzle yapıyorum, yemek blogum var, burada yapılan kitap okuma buluşmalarına katılıyorum, müzeydi sokaktı keşfetmeyi severim. Daha ruh alemine dönük, biraz da geçmişle alakalı bir sıkıntı. gene de teşekkürler..
Bence bu yeni ülkede sosyalleşmeye çalis. Bir dil kursuna, ya da ne bileyim çiçek düzenleme kursuna-resim kursuna falan yazıl.
İnsan yalnız kaldıkça daha da yalnızlığı çekiyor. Evde durdukça bir süre sonra hiç cikmamayi istiyor.
At kendini sokaklara, sokakların tadını çıkar.
Neredeyse her şehrin ücretsiz walking tourlari var. Yaz Google'a, sizinkini bul,onlarla gez.
Sonuçta bir sürü insanın isteyip de yapamadığı şey yeni bir ülkede sıfırdan hayat kurmak. Eminim bu aşamaya da zorluklarla gelmissinizdir. O günleri hatırla, o zamanki motivasyonun neydi,bunları düşün...
Şehrin tadını cikart!
*İllüstrasyon ciziyormussun
Ne güzel işte. Al malzemelerini tak kulaklığıni git şehrin güzel noktalarına çizim yap
Insan kendi kendiyle gecirdigi vakitten zevk almiyorsa baskalarinin da zevk almasini beklememeli. Ulke ozlemi cekiyorsan , yapacagin hicbir sey seni tatmin etmeyecektir.
Bunlari saymasina saydin ama yeni bir hobiye ne dersin? Yenilikler iyidir.
Hangi ulkedesin?İnsanın kendisiyle geçirdiği kaliteli zaman sosyal ortama ihtiyaç duymasına engel olmuyor maalesef. Eski arkadaşlarla araya giren kopukluktan sizlerin hayatında ne sorumlu diye merak ettim daha ziyade.
Hobileri yarışma programına katılmışcasına saymamın sebebi boş vakti doldurmakta sıkıntı çekmiyor olmamın altını çizmek. gene de yeni hobi yeni insanlarla tanışmak için bir kapı, tavsiyelerine açığım bu konuda
Depresif hallerinin nedeni anlasildi.İngilteredeyim. Şu an biraz kenar köşe bir yerdeyim. Önümüzdeki aylarda daha Londra'ya yakın bir yere geçme şansımız var. Belki o iyi gelir
Havasi bana da yaramiyor. Bir ara ugramisti ama kiş kiş yapip yolladim.aaah evet, beni bu kötü havalar mahvetti:) sen ne zaman geldin ve benim bu tuhaf modlar sana hiç uğramadı mı?
Bu havada koltuğa tünemeyeceksin de ne yapacaksın bizi bu havalar mahvetti :))) sabahtan beri yağmur.İngilteredeyim. Şu an biraz kenar köşe bir yerdeyim. Önümüzdeki aylarda daha Londra'ya yakın bir yere geçme şansımız var. Belki o iyi gelir
Havasi bana da yaramiyor. Bir ara ugramisti ama kiş kiş yapip yolladim.
Ben burada okudum burada master yaptim ama hala alisamadim.
Bu havada koltuğa tünemeyeceksin de ne yapacaksın bizi bu havalar mahvetti :))) sabahtan beri yağmur.
Ahaha yardimci olabildiysem ne mutlu bana. Ben bu aralar diyetteyim diye kendime gore az yiyorum . O da ruh halimi etkiliyor tabi ki.bu mesajdan sonra ben de kendimi hobilere adamaya karar verdimbir nevi homesick sakinleştiricisi galiba. bir noktadan sonra geri dönmek de kolay olmaz tabi
Suyu iyidir, suyuna laf yok.Yalnız konuya cevap yazan altı kişiden ikisiyle aynı ülkede çıkmak tesadüf olamaz. Bu hisleri tanıdınız, algıda seçicilik oldu ve yazmak istediniz bence. hakikaten ya havasından ya suyundan:)The Woman A AklinYolu1
Ahaha A AklinYolu1 sen de mi? Bir kaç mesajın takılmıştı gözüme benzer düşüncelerimizden ötürü. Haklısın tabii algı kesinlikle.Yalnız konuya cevap yazan altı kişiden ikisiyle aynı ülkede çıkmak tesadüf olamaz. Bu hisleri tanıdınız, algıda seçicilik oldu ve yazmak istediniz bence. hakikaten ya havasından ya suyundan:)The Woman A AklinYolu1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?