bir nevi yalnızlık senfonisi

Bence bu yeni ülkede sosyalleşmeye çalis. Bir dil kursuna, ya da ne bileyim çiçek düzenleme kursuna-resim kursuna falan yazıl.
İnsan yalnız kaldıkça daha da yalnızlığı çekiyor. Evde durdukça bir süre sonra hiç cikmamayi istiyor.
At kendini sokaklara, sokakların tadını çıkar.
Neredeyse her şehrin ücretsiz walking tourlari var. Yaz Google'a, sizinkini bul,onlarla gez.
Sonuçta bir sürü insanın isteyip de yapamadığı şey yeni bir ülkede sıfırdan hayat kurmak. Eminim bu aşamaya da zorluklarla gelmissinizdir. O günleri hatırla, o zamanki motivasyonun neydi,bunları düşün...
Şehrin tadını cikart!

*İllüstrasyon ciziyormussun
Ne güzel işte. Al malzemelerini tak kulaklığıni git şehrin güzel noktalarına çizim yap

Ben de doğuştan stresliyim desem yeridir:) Dediğiniz gibi bu sosyal çevre meselesine kafayı takmayı başladığım andan itibaren sanki daha bi yalnız kaldım. Çok da şeyetmeden çabalayım ben madem..:)

Insan kendi kendiyle gecirdigi vakitten zevk almiyorsa baskalarinin da zevk almasini beklememeli. Ulke ozlemi cekiyorsan , yapacagin hicbir sey seni tatmin etmeyecektir.

Bunlari saymasina saydin ama yeni bir hobiye ne dersin? Yenilikler iyidir.

hıh işte o evde durup durup sonra da çıkmak istemeyen insan benim. sabah uyanınca ay çok yoruldum ya diyip biraz da koltuğa tünemeye başladım teşekkür ederim cevap için, içim bayıldığında tavsiyelerini anımsayıp, uygulamak için kendimi ittireceğim.

Insan kendi kendiyle gecirdigi vakitten zevk almiyorsa baskalarinin da zevk almasini beklememeli. Ulke ozlemi cekiyorsan , yapacagin hicbir sey seni tatmin etmeyecektir.

Bunlari saymasina saydin ama yeni bir hobiye ne dersin? Yenilikler iyidir.

İnsanın kendisiyle geçirdiği kaliteli zaman sosyal ortama ihtiyaç duymasına engel olmuyor maalesef. Eski arkadaşlarla araya giren kopukluktan sizlerin hayatında ne sorumlu diye merak ettim daha ziyade.

Hobileri yarışma programına katılmışcasına saymamın sebebi boş vakti doldurmakta sıkıntı çekmiyor olmamın altını çizmek. gene de yeni hobi yeni insanlarla tanışmak için bir kapı, tavsiyelerine açığım bu konuda

Hangi ulkedesin?

Fotografcilik olabilir. Gecen sene taki kursuna gittim keyif almistim. Bir suru kolye ucum var. Zumba olabilir , gonullu yardimlara gidebilirsin.

/

İngilteredeyim. Şu an biraz kenar köşe bir yerdeyim. Önümüzdeki aylarda daha Londra'ya yakın bir yere geçme şansımız var. Belki o iyi gelir

aaah evet, beni bu kötü havalar mahvetti:) sen ne zaman geldin ve benim bu tuhaf modlar sana hiç uğramadı mı?

aaah evet, beni bu kötü havalar mahvetti:) sen ne zaman geldin ve benim bu tuhaf modlar sana hiç uğramadı mı?
Havasi bana da yaramiyor. Bir ara ugramisti ama kiş kiş yapip yolladim.

Ben burada okudum burada master yaptim ama hala alisamadim.

ben de yakniz ve evde mutlu olanlardanim. yas 30a yakkasti, hiiic kimseyi tanima derdim yok. dostluk kurulmaz bu saatten sonra bence. bugun 3 haftadir evden cikmadigimi fark ettim gezmeye gittim yurudum markete vs gittim baya yoruldum geldim eve girdim yataga cikmadim daha. depresyon degil bence bu dinlenme :)

İngilteredeyim. Şu an biraz kenar köşe bir yerdeyim. Önümüzdeki aylarda daha Londra'ya yakın bir yere geçme şansımız var. Belki o iyi gelir
Bu havada koltuğa tünemeyeceksin de ne yapacaksın bizi bu havalar mahvetti :))) sabahtan beri yağmur.

Havasi bana da yaramiyor. Bir ara ugramisti ama kiş kiş yapip yolladim.

Ben burada okudum burada master yaptim ama hala alisamadim.

bu mesajdan sonra ben de kendimi hobilere adamaya karar verdim bir nevi homesick sakinleştiricisi galiba. bir noktadan sonra geri dönmek de kolay olmaz tabi

Her ne kadar kendimize yetmemizden, yalnız da kaliteli vakit gecirebilecegimizden ya da geçirdiğimizden bahset de gerçek olan şu ki insan sosyal bir varlık ve iletişime ihtiyaç duyuyor. Şu an burda yaptığımız da mesela bunun bir yansıması kendimizi biraz da farkında olmadan bu şekilde tatmin ediyoruz.

bu mesajdan sonra ben de kendimi hobilere adamaya karar verdim bir nevi homesick sakinleştiricisi galiba. bir noktadan sonra geri dönmek de kolay olmaz tabi
Ahaha yardimci olabildiysem ne mutlu bana. Ben bu aralar diyetteyim diye kendime gore az yiyorum . O da ruh halimi etkiliyor tabi ki.

Yalnız konuya cevap yazan altı kişiden ikisiyle aynı ülkede çıkmak tesadüf olamaz. Bu hisleri tanıdınız, algıda seçicilik oldu ve yazmak istediniz bence. hakikaten ya havasından ya suyundan:) The Woman A AklinYolu1

Ahaha A AklinYolu1 sen de mi? Bir kaç mesajın takılmıştı gözüme benzer düşüncelerimizden ötürü. Haklısın tabii algı kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…