bir nevi yalnızlık senfonisi

evet insanları omuzlarından tutup 'sen de benim gibi hissediyor musun? ' diye sormak istiyorum bazen ama pek insan bulamıyorum malum avantajları ve dezavantajlarıyla yeni kültür güzel tabi. gene de bir altın gününe hayır demezdim

kk sosyallik ihtiyacimizi gideriyor dogru ama ne kadar izin veriyorsak o kadar. telefonu biraktigim anda bitiuor buradaki sosyallik. ve olabilecek en dogal halimizle yaziyoruz. ay nasil anlasilir derdi yok.
Stresi ve sorumluğu yok dediğin gibi kapatınca bitiyor ve hepimiz de ihtiyaç duyuyoruz demek ki bir iç dökmeye ya da birine çare aramaya kısaca insanla temas da olmaya :))

Ahaha yardimci olabildiysem ne mutlu bana. Ben bu aralar diyetteyim diye kendime gore az yiyorum . O da ruh halimi etkiliyor tabi ki.

eliptik bisiklet aldım geçen hafta kilo vereyim hevesiyle. Burdaki 2.5 m2 eve nasıl cesaret edip aldım bilmiyorum zebellah gibi oldu salonun ortasına. Sonra da koştur koştur hasta oldum. Belki de sırf kilo vermemek için hastalanmışımdır.

Suyu iyidir, suyuna laf yok.

Ben BDV de her konuya yazdim bugun.

kendimi özel hissetmeye ihtiyacım olan iki dakikada neden böyle yaptın ki şimdi?

En cok senin konuna yazdim ama deyip kivirayim.

Eliptik bisikletim vardi zaten genis olan kalcalarimi daha da buyuttugu icin gecen sene disari attim. Arada gyme gidiyorum ama yagmurlu gunlerde degil .

Daha önce bir çok kez yazmıştım hikayemi, tekrar olmasın diye yazmıyorum ama benim de sizin gibi bir yalnızlığım var.

Bu yalnızlık benim seçimim ve inanın az insan çok huzur modu çok keyifli. 6 ay olmuş henüz. İlk 1 sene sudan çıkmış balık gibi olunuyor. Zaman geçtikte o sakinliğe ve sükunete alışıyorsunuz ve öyle bir duruma geliyorsunuz ki, yüksek sesli konuşmalar bile sizi rahatsız ediyor.

Benim tavsiyem kendinize hobiler edinmeniz. Ben 40 yaşımdan sonra tığ yapmayı öğrendim mesela. Bir sürü kırlent yaptım, şimdi patik örüyorum. Makrome ve örgü ile çok keyifli şeyler çıkıyor. Hava biraz güzel ise çiçeklerle uğraşabilirsiniz. Hava kapalı ise alın bir kitap, kahve eşliğinde iyi gidiyor.

Not: biz de buraya iki dost aile geldik . İlk düşündüğümüzde sanki her an birlikte olacakmışız gibiydi. 25 senelik dostluk. Burada fark ettik ki herkesin beklentileri farklı. Şimdi ayda 1-2 kez ancak görüşüyoruz. İstanbul'da iken daha çok görüyorduk birbirimizi.

En cok senin konuna yazdim ama deyip kivirayim.

Eliptik bisikletim vardi zaten genis olan kalcalarimi daha da buyuttugu icin gecen sene disari attim. Arada gyme gidiyorum ama yagmurlu gunlerde degil .

kırılan kalbime biraz iyi geldi bu kıvırma diyecektim ki kalçalarımın büyümesi tehdidiyle karşı karşıya kaldım selesi mi vardı kendisinin?

hazir sonbahar havasu varken cikip disarida yuruyun hatunlar. gurbetciler dayanismasi gibi oldu bu post :)

Ben de kilo vermeye çalışıyorum ve bugün sadece buraya yazdım galiba :))
Diyet topiklerinde gormustum seni.

kırılan kalbime biraz iyi geldi bu kıvırma diyecektim ki kalçalarımın büyümesi tehdidiyle karşı karşıya kaldım selesi mi vardı kendisinin?
Kalcalar zaten buyukse onermem . Yerine leslie yapabilirsin.

tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. hikayenizi bilmiyorum sizin geçmiş gönderilerinize baksam bulabilir miyim zira merak ettim ? Siz ne zaman geldiniz? Umarım edindiğimiz/edineceğimiz hobiler iyi gelir çünkü o garip gönül bağını bulamamak insanı ara ara yoruyor.

Reactions: csi
Bebek var mı? Düşünüyor musunuz?

Ben yurtdışına değil yurtiçinde şehir değiştirdim.

780 km var aramda şu anda doğduğum, büyüdüğüm ve köklerimin olduğu memleketim ile. 3 sene dolmak üzere.

Daha yeni yazmıştım, bulursunuz diye düşünüyorum.

Erken emeklilik diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…