Iyi mi çok sert ya, saçlarım mahvolduSuyu iyidir, suyuna laf yok.
Ben BDV de her konuya yazdim bugun.
Her ne kadar kendimize yetmemizden, yalnız da kaliteli vakit gecirebilecegimizden ya da geçirdiğimizden bahset de gerçek olan şu ki insan sosyal bir varlık ve iletişime ihtiyaç duyuyor. Şu an burda yaptığımız da mesela bunun bir yansıması kendimizi biraz da farkında olmadan bu şekilde tatmin ediyoruz.
Yalnızlık iyidir
Yoksa bu saatte burada isimiz ne degil mi?Ahaha A AklinYolu1 sen de mi? Bir kaç mesajın takılmıştı gözüme benzer düşüncelerimizden ötürü. Haklısın tabii algı kesinlikle.
Iyi mi çok sert ya, saçlarım mahvoldu
Stresi ve sorumluğu yok dediğin gibi kapatınca bitiyor ve hepimiz de ihtiyaç duyuyoruz demek ki bir iç dökmeye ya da birine çare aramaya kısaca insanla temas da olmaya :))kk sosyallik ihtiyacimizi gideriyor dogru ama ne kadar izin veriyorsak o kadar. telefonu biraktigim anda bitiuor buradaki sosyallik. ve olabilecek en dogal halimizle yaziyoruz. ay nasil anlasilir derdi yok.
Ahaha yardimci olabildiysem ne mutlu bana. Ben bu aralar diyetteyim diye kendime gore az yiyorum . O da ruh halimi etkiliyor tabi ki.
Suyu iyidir, suyuna laf yok.
Ben BDV de her konuya yazdim bugun.
En cok senin konuna yazdim ama deyip kivirayim.eliptik bisiklet aldım geçen hafta kilo vereyim hevesiyle. Burdaki 2.5 m2 eve nasıl cesaret edip aldım bilmiyorum zebellah gibi oldu salonun ortasına. Sonra da koştur koştur hasta oldum. Belki de sırf kilo vermemek için hastalanmışımdır.
kendimi özel hissetmeye ihtiyacım olan iki dakikada neden böyle yaptın ki şimdi?
Merhaba hanımlar,
28 yaşındayım, 1.5 sene önce evlendim ve yaklaşık 6 ay evvel de yurt dışına taşındım.
Bir süredir kendimi epey yalnız hissediyorum.
Etrafım her daim çok kalabalıktı, bol arkadaş, bol kahkaha, bol gürültü, o şekilde yaşamaya alışık biriydim.
Yaştan dolayı mı, evlilik sonrası mı yoksa bu taşınma işi sebebiyle mi bilmiyorum, o kalabalık biiir bir dağıldı zaman içerisinde. Kardeşlerimle bile zor hatta belki de isteksiz görüştüğümüzü farkettim (görüşmekten kastım telefonda konuşmak, yazışmak vb.).
En iyi arkadaşımla canım telefonda bile konuşmak istemiyorBen bir süredir çalışmıyorum, ne zaman görüşsek işinden ve yoğunluğundan şikayet ediyor. Bir sitemde bulunurum diye korktuğu için saniyede 575405 adet şikayetle muhtemel ataklarımı püskürtüyor galiba. Eşlerimiz pek anlaşamıyor, o yüzden de aramızda tuhaf bir gerginlik olmuş olabilir.
2.dereceden yakın arkadaşımla ( olur ya böyle garip garip derecelendirmeler) uzuuun süredir görüşmüyorum. Ciddi sağlık problemlerim sebebiyle düğününe katılamadım, içten içe küstü herhalde. En son ben de aramayı sormayı kestim, onla da bi güzel koptuk.
Hem lisedeki hem üniversitedeki arkadaş gruplarım dağıldı, kimse birbiriyle görüşmüyor. Arada bir iki kişiyle yazışıyorum ama böyle derin bir arkadaşlık geçmişimiz varmış gibi değil. Görüşünce de kendimizle dalga geçiyoruz bir arkadaşlık yürütmeyi beceremedik diye
Giden gitti kalan sağlar benim diyerek ilerliyorum ama ara ara insan kendisini de sorguluyor. Görsem çoook mutlu olurum dediğim biri olmadığını farkettim. Ailem dışında kimseyi özlemiyorum, biri dışarı çağırdığında sırf açılırım ya da dilim gelişir diye kendimi zorlayarak dışarı çıkıyorum. Asosyal mi oldum , depresyona mı girdim bilmiyorum. Kendimi acayip yaşlı hissetmeye başladım. Yeniden güçlü arkadaşlık kuracak enerjiyi de o tip insanları da bulamıyorum. Sanki kalıcı insanlar bulma yaşı geçmiş de şimdi öylesine takılmak için birileriyle tanışıyormuşum gibi hissediyorum. Belki de işsizlikten bu düşüncelere sardım. Bilemiyorum.. İçim sıkıldı.
En cok senin konuna yazdim ama deyip kivirayim.
Eliptik bisikletim vardi zaten genis olan kalcalarimi daha da buyuttugu icin gecen sene disari attim. Arada gyme gidiyorum ama yagmurlu gunlerde degil .
Diyet topiklerinde gormustum seni.Ben de kilo vermeye çalışıyorum ve bugün sadece buraya yazdım galiba :))
Kalcalar zaten buyukse onermem . Yerine leslie yapabilirsin.kırılan kalbime biraz iyi geldi bu kıvırma diyecektim ki kalçalarımın büyümesi tehdidiyle karşı karşıya kaldımselesi mi vardı kendisinin?
Bu ara beni insanlar sıkıyor ondan yalnızlık iyi bencebiraz da üzüyor kardiş. hayal meyal düşleeer gibi uçup giden kuşlaaar gibi eski dostlaaar diye mırıldanırken bulabiliyorsun kendini
Daha cok kis havasi var diyelim.hazir sonbahar havasu varken cikip disarida yuruyun hatunlar. gurbetciler dayanismasi gibi oldu bu post :)
Daha önce bir çok kez yazmıştım hikayemi, tekrar olmasın diye yazmıyorum ama benim de sizin gibi bir yalnızlığım var.
Bu yalnızlık benim seçimim ve inanın az insan çok huzur modu çok keyifli. 6 ay olmuş henüz. İlk 1 sene sudan çıkmış balık gibi olunuyor. Zaman geçtikte o sakinliğe ve sükunete alışıyorsunuz ve öyle bir duruma geliyorsunuz ki, yüksek sesli konuşmalar bile sizi rahatsız ediyor.
Benim tavsiyem kendinize hobiler edinmeniz. Ben 40 yaşımdan sonra tığ yapmayı öğrendim mesela. Bir sürü kırlent yaptım, şimdi patik örüyorum. Makrome ve örgü ile çok keyifli şeyler çıkıyor. Hava biraz güzel ise çiçeklerle uğraşabilirsiniz. Hava kapalı ise alın bir kitap, kahve eşliğinde iyi gidiyor.
Not: biz de buraya iki dost aile geldik . İlk düşündüğümüzde sanki her an birlikte olacakmışız gibiydi. 25 senelik dostluk. Burada fark ettik ki herkesin beklentileri farklı. Şimdi ayda 1-2 kez ancak görüşüyoruz. İstanbul'da iken daha çok görüyorduk birbirimizi.
zaten totom küçülsün diye aldım, umarım bir yıkım yaşamam. selesiz olmasına güveniyordum.Diyet topiklerinde gormustum seni.
Kalcalar zaten buyukse onermem . Yerine leslie yapabilirsin.
Esnek zayıflama grubumuz var habire yiyoruz çok komiğiz ama pasifleşti grup da kimi kapattı kimi haftasonu girmiyor falan fıstıkDiyet topiklerinde gormustum seni.
Kalcalar zaten buyukse onermem . Yerine leslie yapabilirsin.
Bebek var mı? Düşünüyor musunuz?tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. hikayenizi bilmiyorum sizin geçmiş gönderilerinize baksam bulabilir miyim zira merak ettim ? Siz ne zaman geldiniz? Umarım edindiğimiz/edineceğimiz hobiler iyi gelir çünkü o garip gönül bağını bulamamak insanı ara ara yoruyor.
Ben yurtdışına değil yurtiçinde şehir değiştirdim.tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. hikayenizi bilmiyorum sizin geçmiş gönderilerinize baksam bulabilir miyim zira merak ettim ? Siz ne zaman geldiniz? Umarım edindiğimiz/edineceğimiz hobiler iyi gelir çünkü o garip gönül bağını bulamamak insanı ara ara yoruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?