- Konu Sahibi Suslupuslum
-
Bence sizin oluyor ama sanırım kriterlerinizdeki gibi biri olmuyor.Merhaba hanımlar, niye insanın 31 yaşına kadar hiç sevgilisi olmaz teklif almaz. Üniten bu yana hiç olmadı. Hadi Üni zamanı bakımlı değildim de şimdi iş hayatı falan dikkat ediyorum. Ama iş yerinde tartıştığım oldu huysuz mu diyorlar acaba. Geçen yıl akraba vasıtasıyla biriyle tanıştım ve üçüncü görüşmemizde olmaz dedim zaten asla onla olmazdı. Güleryüzlü sohbetli biriyim ama yok olmuyor.
ilk görüşme de anladım aslında ama şans verdim. Çok geçmişe takılı kalmış biriydi. İlk görüşme de insan ailesinin ona çok baskı yaptığından lise de bölüm seçimine karıştıklarından.... bahseder mi taaa 15 yıl öncesinden. Değişikti.Bence sizin oluyor ama sanırım kriterlerinizdeki gibi biri olmuyor.
Sorun bu.
Kriterleriniz eğer çok yüksekse onları bir tık düşürebilirsiniz.
Çünkü dediğiniz gibi olmasaydı o akrabanın vesilesi ile olanda olmazdı..
Çok mu kriteriniz var?
O akraba vesilesi ile tanıştığınızla neden olmadı?
Çünkü benim bildiğim kadınlar kendine olumsuz gelen biriyle 1. veya hadi 2.görüşmeden sonra bir daha görüşmez.
Siz 3 kez görüşmüşsünüz, neden elediniz?
Anladığım kadarıyla kafanızda bir parametre var. Ve o parametreye uymayan kişilere kapılarınızı kapıyorsunuz.İlk görüşmede anladım aslında ama şans verdim. Ya
ilk görüşme de anladım aslında ama şans verdim. Çok geçmişe takılı kalmış biriydi. İlk görüşme de insan ailesinin ona çok baskı yaptığından lise de bölüm seçimine karıştıklarından.... bahseder mi taaa 15 yıl öncesinden. Değişikti.
Benim seçiciliğimde var belki set mi örüyorum etrafıma bilmiyorum. Kimse o yüzden gelemiyor.
Mesela iş yerinde odamız değişti. Daha evvelden de birbirimizi bildiğimiz bir çocuk akşama kadar her çay almaya geçişinde gözü benim masamdaydı kaç kez göz göze geliyorduk. Ben onunla da olmayacağını düşündüğümden kendime doğumgünümde kırmızı Gül gönderttim kendime. Ne zaman masama o gülleri koyduysam bakmayı bıraktı. Belki bu yaptığım saçma gelecek ama süreç içinde sıkmıştı habire bakıyor olması. Yanlış yorumladığımı, kendi kendime kurduğumu düşünmüyorum.
Sanırım bu biraz yaydığımız enerji ile ilgili. Bilmiyorum işyerinde o olmazdı ama bunca zaman kimse de seni şunla tanıştırayım vs zaten demedi.
Olmayinca olmuyor. Bana da hic teklif eden olmadi. 31 yasimda ben birini buldum ama belki de hayatimin hatasini yaptim.Çokmu sert duruyorsunuz acaba? Yani 31 yaşına kadar hic teklif olmaması garip geldi. Illaki yaklaşmaya calisanlar olmustur acaba farketmeden gerimi çeviriyorsunuz ki?
Şimdi okudum mesajınıza yorum yazdım, demek kaderin önüne geçilemiyorOlmayinca olmuyor. Bana da hic teklif eden olmadi. 31 yasimda ben birini buldum ama belki de hayatimin hatasini yaptim.
Gerekten gecilemiyorŞimdi okudum mesajınıza yorum yazdım, demek kaderin önüne geçilemiyor
Doğru biri olunca hemen evlenebileceğim anlamına gelmez de benim şaşırdığım kimsenin bana böyle bir teklifle gelmiyor oluşu.Reddettiğiniz adam neden olmuyor diye sorarsa ne cevap verirsiniz? Olmuyordur çünkü fikriniz uyuşmuyordur ısınamamışsınızdır engeller vardır vs. Sebep her şey olabilir.
Aynı şey sizin için de geçerli doğru kişiyle karşılaşmamışsınızdır.
acaba çok sert mizaçlısınız da insanların cesareti mi kırılıyor diye düşündüm bi an.Merhaba hanımlar, niye insanın 31 yaşına kadar hiç sevgilisi olmaz teklif almaz. Üniten bu yana hiç olmadı. Hadi Üni zamanı bakımlı değildim de şimdi iş hayatı falan dikkat ediyorum. Ama iş yerinde tartıştığım oldu huysuz mu diyorlar acaba. Geçen yıl akraba vasıtasıyla biriyle tanıştım ve üçüncü görüşmemizde olmaz dedim zaten asla onla olmazdı. Güleryüzlü sohbetli biriyim ama yok olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?