Bir niye olmuyor konusu

Çevremde ne kadar böyle birisi olsun diye isteyen varsa ota şeye kulp bulan ve asla adım atmayan tipler. Ve düşünce yapısı olarakta beğenmiyorum açıkçası herşeyede kulp bulunmazki sizi tanımıyoruz ama 31 yaşta küçük değil belki konuşma tarzınız ve insanlara yaklaşımınız itiyordur

Genelde cok secici olan insanlara kimse yaklasmiyor.eger sizde oyleysenoz bu dusunceden vazgecin cunku hicbirimiz mukemmel degiliz.bazi kriterler tabiki olmali ama en iyisi olsun diye bekleyenler cok bekler.disaridan sert duruyor olabilirsiniz sizi tanimadigim icin bilmiyorum ama illaki bi yerde bi sorun var

Kriterleriniz neler. Mesela kendinize gül göndermişsiniz ya o kişiye neden şans vermediniz?
Onun dışında öylesine görüşeyim diye başlayıp güzel devam eden ilişkiler de mevcut.

kuzenim evlenmeyi çok istiyor. 30 yaşında. evde bunalımlarda. annesi birisi ile tanıştırmak istedi. ortalığı yıktı.. görücü usulü evlenmem diye. saygı duyduk... benim arkadaş çevremde gerçekten düzgün olduğuna inandığım 2 kişi ile tanıştırdım. ilkiyle tanışmak istemedi. ikna ettim. tanıştı.istemedi.... ikincisi ise hiç söylemeden tesadüf gibi karşılaştırdım. çocuk çok ilgilendi. ama istemedi.. istemeyebilir tabi tercihi.. evlenmek zorunda zaten değil... ama evine ne zaman gitsem iş de bulamadım ben, kimse de olmuyor hayatımda intihar edicem sonunda diye dolanıyor. yardım etsen edilmiyor. kabul etmiyor. pasif agresif yaşıyor. en son onun bu şekilde mutlu olduğuna kanaat getirdim. söylenerek yaşamayı felsefe yapmış kendine. eş konusundan dert yandığında dinlemiyorum bile. anlatma sebebim benzer bir tavır içinde olabilir misiniz sizde acaba?
niye öyleki acaba cokmu yuksek standartlari var

Benim eski arkadaşlarımdan birisi de hep şikayet ediyordu kimse olmuyor diye. Ama kriterleri çok yüksekti. Büyükşehirde yaşasın, evi arabası olsun, en az 10 bin maaşı olsun, yurtdışı görmüş olsun derken 37 yaşında bu özelliklerin hepsine sahip olan birisini buldu bir ay içinde de evlendi. Ben görüşmüyorum onunla artık mutlu mu değil mi bilemem ama beklerseniz istediğiniz gibi biri gelir

Gördüğünüz gibi hemen yüksek kriterlere sahip olmakla suçlanıyorsunuz. Çoğu insan eli yüzü düzgün bulduğu, kendi seviyesine göre işini gücünü beğendiği birini bulup evleniyor. Daha derin bir bağ, gerçek bir aşk arıyorsunuz büyük ihtimalle çünkü bu bahsettiğim şeyi bulmak çok kolay zaten. Bir insanı seveceksiniz, o da sizi sevecek ve şartlarınız yollarınızın kesiştiği sırada bir ilişki yaşamaya uygun olacak... Bu o kadar zor bir şey ki aslında. Çevrenizde gördüğünüz çiftlerin çok azı birbirini seviyor. Tamamına yakını anlaştığı ve hayatındaki varlığına alıştığı biriyle öylesine evlendi. Siz de onlara bakıp ben neden bulamıyorum diyorsunuz ama onların bulduğuyla sizin aradığınız aynı şey değil büyük ihtimalle.

hanımlar kriter diyorsunuz ama kriter aşamasına geçemediğimden öyle bir eleme durumum yok.

Sorun kimsenin bana böyle yaklaşmaması.İşyerine gelen güller evet bir durdurabilir ama ben bir seneyi aşkındır burda çalışıyorum. Güller bir ay öncesi.

Benimde ilk kriterim anlaşabilmek. Kendim gibi biri olsun. Evi arabası.. diye bir beklenti içinde değilim.

Ben nasıl bir imaj çiziyorum ya da enerji yayıyorum da olmuyor bilmiyorum.Bunları da değerlendirmeniz için söylüyorum işim güzel, uzun boylu biriyim ve hafif kilo verdim övgü alıyorum.

Anladığım kadarıyla kafanızda bir parametre var. Ve o parametreye uymayan kişilere kapılarınızı kapıyorsunuz.
O kişileri tanımaya bile çalışmıyorsunuz. Kaç kere ''olmazdı'' lafını kullandınız. Tabi ki bu davranış biçimi de bir seçenek. Ama size şunu diyeyim; eğer hayal kuruyorsanız hayaller her zaman kusursuzdur. Orada hep en iyisi sizindir.
Gerçek hayatta kusursuz, mükemmel biri yok.

Size tavsiyem tabi ki kriteriniz olur. Ama diyelim devlet memuru olsun, şu kurumda çalışsın vs vs diye kriterler koymayın. O zaman devlet memuru olmayan herkesi hemen elersiniz.
Ben olsam düzgün biri olsun, bir işi olsun; sevecen, bana sevgi saygı duyabilecek biri olsun... vs derdim.

İnsanlar sizin herkesi kolay kolay kabul etmeyeceğinizi biliyorlarsa ondan da sizi tanıştırmıyor olabilirler.

Mesela işyerinde neden size bakan kişi olmazdı???
Onunla da bana göre kültür yani hayat tarzı farklılığımız vardı.

kuzenim evlenmeyi çok istiyor. 30 yaşında. evde bunalımlarda. annesi birisi ile tanıştırmak istedi. ortalığı yıktı.. görücü usulü evlenmem diye. saygı duyduk... benim arkadaş çevremde gerçekten düzgün olduğuna inandığım 2 kişi ile tanıştırdım. ilkiyle tanışmak istemedi. ikna ettim. tanıştı.istemedi.... ikincisi ise hiç söylemeden tesadüf gibi karşılaştırdım. çocuk çok ilgilendi. ama istemedi.. istemeyebilir tabi tercihi.. evlenmek zorunda zaten değil... ama evine ne zaman gitsem iş de bulamadım ben, kimse de olmuyor hayatımda intihar edicem sonunda diye dolanıyor. yardım etsen edilmiyor. kabul etmiyor. pasif agresif yaşıyor. en son onun bu şekilde mutlu olduğuna kanaat getirdim. söylenerek yaşamayı felsefe yapmış kendine. eş konusundan dert yandığında dinlemiyorum bile. anlatma sebebim benzer bir tavır içinde olabilir misiniz sizde acaba?
Sürekli böyle birileri yok zaten çevremdeki reddedeyim. İşyerinde de böyle diyaloglara girmiyorum zaten konu gelirse kısmet deyip geçiyorum.

Olmayinca olmuyor. Bana da hic teklif eden olmadi. 31 yasimda ben birini buldum ama belki de hayatimin hatasini yaptim.
acaba çok sert mizaçlısınız da insanların cesareti mi kırılıyor diye düşündüm bi an.
Hem güleryüzlü hem sert diyebiliriz.Hiç sevgilim olmadığı için aslında iletişim konusunda da yanlış yapıyor duvar örüyor olabilirim.

niye öyleki acaba cokmu yuksek standartlari var
galiba öyle. kimseyi beğenmiyor. tanıştırdığım kişiler tabiki bir brad pitt değildi. ama eli yüzü düzgün, konuşmasını, oturup kalkmasını bilen kibar insanlardı. ortalama tiplerdi. işleri iyiydi. çok rahat aile geçindirebilecek sorumluluk sahibi kişilerdi. ama sevmedi. bir tanesinin saçı hafif uzundu. uzun dediğimde kulak altına iniyor. sevmezmiş öyle. asker saçı gibi olsun dedi mesela. tek bulduğu kulp bu yani. ben de artık bu kadar şekilci birisine yardım etmeme kararı aldım. çünkü hayat bu. 3 gün sonra başımıza ne gelir bilinmez. bu kez adamın başına bişi gelse demekki dönüp sırtını gidecek diye düşündüm bi an. bi daha da karışmadım zaten.

galiba öyle. kimseyi beğenmiyor. tanıştırdığım kişiler tabiki bir brad pitt değildi. ama eli yüzü düzgün, konuşmasını, oturup kalkmasını bilen kibar insanlardı. ortalama tiplerdi. işleri iyiydi. çok rahat aile geçindirebilecek sorumluluk sahibi kişilerdi. ama sevmedi. bir tanesinin saçı hafif uzundu. uzun dediğimde kulak altına iniyor. sevmezmiş öyle. asker saçı gibi olsun dedi mesela. tek bulduğu kulp bu yani. ben de artık bu kadar şekilci birisine yardım etmeme kararı aldım. çünkü hayat bu. 3 gün sonra başımıza ne gelir bilinmez. bu kez adamın başına bişi gelse demekki dönüp sırtını gidecek diye düşündüm bi an. bi daha da karışmadım zaten.
İnsanın saçı değişir ama kişiliği değişmez malesef.Kaç yaşında kuzeniniz

Back
X