Şu yoruma 1000000 tane beğen koysam az.
Gerçek aşk, uyum, sevgi o kadar zor ve az bir olasılık ki. Ben de gerçeğini arayanlardan olduğum için uzun süre tek kalanlardanım.
Benim bildiğim evliliklerin çoğu, eli yüzü düzgün, ailesi de iyi, eğitim seviyelerimiz işlerimiz benzer haydi bu olsun şeklinde. Bununla olmazsam ölürüm biterim şeklinde sadece 1 evlilik biliyorum, 1 de kendi yaşadığım ilişkileri biliyorum. Kız arkadaşlarımdan da evlenmeyi hedef koyup seri tanışmalar yapanlar oldu, adaylarla sırayla tanıştılar işte hangisi uygun düşerse onunla evlendiler.
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum, aşkın nerden geleceği hiç belli olmuyor. İnsanlar ve hayat süprizlerle dolu. Ben de şu öylesine görüşüp sonra aşık olanlardanım

Benim uzun zamandır sevgilim yoktu. Çok yakın bir erkek arkadaşım da sevgili yapmış, tanışmam için çağırdı. Kız da birini tanıştırmayı teklif etti, yakın yerlerde oturuyorsunuz bir görüş hoş çocuk dedi. Neyse çocuğa numaramı vermiş çocuk ilgi gösterdi, her gün whatsapptan yazdı etti. Sonra buluştuk. İlk gördüğüm anda öyle bir hoşlanma falan olmadı. 2 gün sonra evime döndüğümde aşık olmuştum.

Meğer ruhsal olarak birbirimizi tamamlıyormuşuz, duygusal, evcimen bir erkekmiş ben de malum balık burcuyum ruhsal dünyalarımız çok benzermiş. Çok çok uyumlu çıktık kızın içine doğmuş adeta
Benim ilk aşık olmam ilk görüşte aşk şeklindeydi 2 taraf için de. O yüzden çıtam çok yükseldi

Bir ara çk katıydım, ilk görüşte beğenmezsem elektrik almazsam olmaz diye. Sonra hayat bana başka yollar da olabileceğini gösterdi,ilkin işyerimde birinden hoşlanır gibi oldum ilk başta kesinlikle o gözle bakmadığım biriydi, boşanmış çocuklu patron ve abi pozisyonunda biriydi. Sonra tanıdıkça çok çok hoşlandım. Sonra da gerçek aşkı bu yukarda yazdığım hiç ihtimal vermediğim tanışmadan buldum hem de 2.kez. Diyeceğim şu ki, konu sahibesi tanı bak mutlaka. Bol şans dilerim