- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
- Konu Sahibi Suslupuslum
Amacın sadece kulp bulmak olduğunu düşünüyorum ben de30 yaşında demişsiniz şimdi tekrar bakınca gördüm. Evet bence de takıldığı kısım biraz hatalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amacın sadece kulp bulmak olduğunu düşünüyorum ben de30 yaşında demişsiniz şimdi tekrar bakınca gördüm. Evet bence de takıldığı kısım biraz hatalı
Bunu nasıl değiştirebilirim bilmiyorum. Aslında tanıştıkta canayakın , güleryüzlü oluyorum ama potansiyel adaylara istemsizce bir duvar örüyor olabilirim.Demekki dışardan sert gözüküyorsunuz. Cesaret edememişlerdir.
Karşındaki nin cesaretini kırıyorsun demekki duvarlarınla. Dışarıdan bende çok sert gözüküyordum gülümsemek yetti benim için.Bunu nasıl değiştirebilirim bilmiyorum. Aslında tanıştıkta canayakın , güleryüzlü oluyorum ama potansiyel adaylara istemsizce bir duvar örüyor olabilirim.
Dış görünüş ya da kişilik / karakter meselesinden ziyade bi noktada çevre meselesi olabilir. İş - aile hayatıyla sınırlanan çevrelerde aday sayısı da az oluyor haliyle. Yeni insanlar tanıyabileceginiz ortamlar yaratmanızı tavsiye edeceğim ama onun da hiç zamanı değil , covid-19 sağolsun.Merhaba hanımlar, niye insanın 31 yaşına kadar hiç sevgilisi olmaz teklif almaz. Üniten bu yana hiç olmadı. Hadi Üni zamanı bakımlı değildim de şimdi iş hayatı falan dikkat ediyorum. Ama iş yerinde tartıştığım oldu huysuz mu diyorlar acaba. Geçen yıl akraba vasıtasıyla biriyle tanıştım ve üçüncü görüşmemizde olmaz dedim zaten asla onla olmazdı. Güleryüzlü sohbetli biriyim ama yok olmuyor.
Ben de bi an düşündüm bana teklif eden olmuyor diye :) aslinda birkac kisi olmuş da ben unutmuşumÇokmu sert duruyorsunuz acaba? Yani 31 yaşına kadar hic teklif olmaması garip geldi. Illaki yaklaşmaya calisanlar olmustur acaba farketmeden gerimi çeviriyorsunuz ki?
Benim kuzenim de öylekuzenim evlenmeyi çok istiyor. 30 yaşında. evde bunalımlarda. annesi birisi ile tanıştırmak istedi. ortalığı yıktı.. görücü usulü evlenmem diye. saygı duyduk... benim arkadaş çevremde gerçekten düzgün olduğuna inandığım 2 kişi ile tanıştırdım. ilkiyle tanışmak istemedi. ikna ettim. tanıştı.istemedi.... ikincisi ise hiç söylemeden tesadüf gibi karşılaştırdım. çocuk çok ilgilendi. ama istemedi.. istemeyebilir tabi tercihi.. evlenmek zorunda zaten değil... ama evine ne zaman gitsem iş de bulamadım ben, kimse de olmuyor hayatımda intihar edicem sonunda diye dolanıyor. yardım etsen edilmiyor. kabul etmiyor. pasif agresif yaşıyor. en son onun bu şekilde mutlu olduğuna kanaat getirdim. söylenerek yaşamayı felsefe yapmış kendine. eş konusundan dert yandığında dinlemiyorum bile. anlatma sebebim benzer bir tavır içinde olabilir misiniz sizde acaba?
Ayyyy ayni benim kardesim. Is bulamıyorum diye ağladı güya arıyormuş. Babam buldu sonra. onda da bir sürü sorun oldu ama şöyle boyle bana bunu dediler bana yan baktılar bana şunu yaptırdılar. Neyse hayret hala çalışıyor. Maşallah diyelimBenim kuzenim de öyle
Is aramaz ama is bulamıyorum diye aglar, sen ne güzel memursun der ama kpssye girmez/hazirlanmaz
Diğer kuzen ona is buldu istemedi
Yillardir evde bos bos duruyor
Bir çocuğa takıldı adam iplemiyor bile, hic bulusmadiklari halde cocuk gelsin bununla evlensin diye bekliyor (adam alemlere akip story atiyor ama)
Sonra da evlenemedim diye sikayet ediyor ki anneannem iyi bir copcatandir birkac kisi buldu yakistirdi istemedi. Hep cabayi baskalarindan bekleyip beklentileri karsilanmayinca da insanlari/hayatı/düzeni suçlayan biri. Yani böyle insanlara ne yapsanız boş, en iyisi kendi haline bırakmak
Oradaki olay bence kendine deger vermemekAyyyy ayni benim kardesim. Is bulamıyorum diye ağladı güya arıyormuş. Babam buldu sonra. onda da bir sürü sorun oldu ama şöyle boyle bana bunu dediler bana yan baktılar bana şunu yaptırdılar. Neyse hayret hala çalışıyor. Maşallah diyelim
Karşısına abartmıyorum suanda 50 tane erkek çıkmıştır. Liseden beri . Gidipte nerede bir boyle kendisini sallamayan saygısız ukala tip var ona ağlardı. Onlar da evlenecek tipler degil. Bu arada kardesim de evlenmek istiyor.artık saldım bazen kendi düşen ağlamaz gerçekten
Çoook dogru dediniz. Ben hep ona diyorum sana mesaj attığı zaman hemen hali hazırda elinde cantan hazır bekleme. Buluşmaya gitme. Adam işine gelince yaziyor mesela.. insan önce kendine değer vermeliOradaki olay bence kendine deger vermemek
Insan kendine deger vermezse başkası neden versin
Oyle olunca da kendine deger vermeyen erkekleri çekiyor ister istemez
Kolay elde edilen seyin kıymeti olmuyor bu herkes icin geçerli bence, emek vermeden yemek olmaz derler.Çoook dogru dediniz. Ben hep ona diyorum sana mesaj attığı zaman hemen hali hazırda elinde cantan hazır bekleme. Buluşmaya gitme. Adam işine gelince yaziyor mesela.. insan önce kendine değer vermeli
çok doğru demişsiniz. çabayı başkalarından beklemek... aynen öyle kuzenin iş basvurularını bile yapardım. internetteki iş bulma sitelerine hep girip takip ederdim ilanları...o evde akşama kadar yatardı.. şimdi düşününce galiba ben safmışım.Benim kuzenim de öyle
Is aramaz ama is bulamıyorum diye aglar, sen ne güzel memursun der ama kpssye girmez/hazirlanmaz
Diğer kuzen ona is buldu istemedi
Yillardir evde bos bos duruyor
Bir çocuğa takıldı adam iplemiyor bile, hic bulusmadiklari halde cocuk gelsin bununla evlensin diye bekliyor (adam alemlere akip story atiyor ama)
Sonra da evlenemedim diye sikayet ediyor ki anneannem iyi bir copcatandir birkac kisi buldu yakistirdi istemedi. Hep cabayi baskalarindan bekleyip beklentileri karsilanmayinca da insanlari/hayatı/düzeni suçlayan biri. Yani böyle insanlara ne yapsanız boş, en iyisi kendi haline bırakmak
Onunla da bana göre kültür yani hayat tarzı farklılığımız vardı.
yazmış aslolanı.....Gördüğünüz gibi hemen yüksek kriterlere sahip olmakla suçlanıyorsunuz. Çoğu insan eli yüzü düzgün bulduğu, kendi seviyesine göre işini gücünü beğendiği birini bulup evleniyor. Daha derin bir bağ, gerçek bir aşk arıyorsunuz büyük ihtimalle çünkü bu bahsettiğim şeyi bulmak çok kolay zaten. Bir insanı seveceksiniz, o da sizi sevecek ve şartlarınız yollarınızın kesiştiği sırada bir ilişki yaşamaya uygun olacak... Bu o kadar zor bir şey ki aslında. Çevrenizde gördüğünüz çiftlerin çok azı birbirini seviyor. Tamamına yakını anlaştığı ve hayatındaki varlığına alıştığı biriyle öylesine evlendi. Siz de onlara bakıp ben neden bulamıyorum diyorsunuz ama onların bulduğuyla sizin aradığınız aynı şey değil büyük ihtimalle.
Güzel mesajınız için teşekkürlerBazı yorumları okurken üzüldüm ,nedense 30 yaşını geçipte ya sevgilisi olmayan ya da evlenmemiş insanlarda mutlaka bir eksiklik aranıyor ve hemcinslerimiz yapiyor bunu çok ilginç ...belki burada yardimci olmaya çalışılıyor enerji şu bu ama o bile dile getirilirken enteresan söyleniyor sanki karşı taraf kusurlu gibi.Konu sahibi siz ne eksiksiniz ne kusurlu ne hatalı. Seven,isteyen insan her türlü kabul eder karşıdakini .Karşı taraftan size teklif gelmedi diye lütfen altında birşey aramayın bu tamamen nasip kısmet kimsenin kalbine hükmedemeyiz bazen bazı şeyler olmuyor işte neden olmuyor niçin olmuyor bunu bilemeyiz ama şu nokta var sadece bu konuyu düşünmek insanı daha dibe batırıyor ve o enerji olayı burada devreye giriyor tamamen kendi sağliğimiz için olumsuz düşüncelere kapilmamak gerek ha bide ne olacaği bilinmez saniyede hayatiniz değişebilir inşallahda güzel bir şekilde değişir
Ben bu durumun olmadığından bahsetmiştimyazmış aslolanı.....
İş ortamında zaten olmayacak bir şey için buluşmak epey sıkıntı olur. Çünkü o kadar dedikodu varki. Dediğiniz gibi ortam olarak uymaması da mantıklı.işte bunu nasıl anladınız
yani adamla oturmamışsınız bile bir yerde
tabii bulunduğunuz ortama göre farklı iseniz bu da tekliflerin önünü kapatır
kendi tarzınıza uygun kişilerin bulunacağı ortamlara dahil olun
yani nasıl anlatayım siz doğa yürüyüşü deniz kamp vs isterken, herkes muhafazakar ve gittikleri yerler düğün sünnet mevlüt ise ortak paydayı bulamazsınız yahut tam tersi ise
bu nedenle hoşlandığınız tarzda hayatı yaşayın ve oralarda birileri ile tanışmayı bekleyin iş ortamı buna uymayabilir