Bir odun bende mi?

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Yahu adam bastan sona kadar hediye almaktanda vermektende anlamiyor :) az once konustuk haftaya dogum gunum sana hediye aldm ama soylemem diyo tobee tobeee ya sinirim bozuldu bi kere soylemesen olursun dedim napyim tutamadim icimde diyo :KK43: bazen aklina gelir siirler okur bazen boyle cozemedim ozunde ne ama boyle bir evlilik zor olmaz mi ya hadi bilmiyo dicem benden once ciddi iliskisi olmams ama

Son düzenleyen: Moderatör:
Eda sen misin diyecektim? Hoppa I ıhh değilsin. :))

Arkadaşım en azından düşünüyormuş erkek arkadaşın. Hiiç hediye almadı diye ayrılanlar var. Allah korusun :))

Duygusal insan çok severim; o da hediye alıp duygusunu belli etmek, hediyesini vermek istiyorsa; tatlı bir telaşın sahibidir. Ne güzel.
:))

Erkek ler anlamıyor ya odun onlar bekarlık daha rahattı tabı oda bıyere kadar . Benımkı de bılmez hedıye almasını aklına gelmez çok kavga ederız aman salla

Bu odun yontulmus bence dumduk odunlar genellikle hicbir sey yapmayanlara deniyor diye biliyorum :)

bu kadarcık şeyleri adamın odunluğuna bağlamanız aslında sizinle evlilik zor olacağı fikrinin göstergesi..

Eda sen misin diyecektim? Hoppa I ıhh değilsin. :))

Arkadaşım en azından düşünüyormuş erkek arkadaşın. Hiiç hediye almadı diye ayrılanlar var. Allah korusun :))

Duygusal insan çok severim; o da hediye alıp duygusunu belli etmek, hediyesini vermek istiyorsa; tatlı bir telaşın sahibidir. Ne güzel.
Mesela evlilik teklifini hic boyle hayal etmemistm birde beni sucladi cok surat asmisim ee sende uzmeseydin uzdun madem sonunu getirseydin oylece takti yuzugu yaa :KK67::KK62: dusunmeside soylendigimden herlde ogretmenler gununu kutlamadi bile dogum gunumu unutmusluguda var yani aaa 11 deglmiydi demsti bi kac ay once :mad:

Evlilikte zaten cogu zaman bitio romantiklik. Daha ne istiosun baştan belli etmiş romantik olmadigini.
Benimki mesela gözlemeci de evlensek miii acaba diye etti teklifini o_O

Evlililte bu sorunu öper başına koyarsın. Daha ne sürprizler bekliyor seni bir bilsen...

bu kadarcık şeyleri adamın odunluğuna bağlamanız aslında sizinle evlilik zor olacağı fikrinin göstergesi..
Gayet kucuk seylerle mutlu oluyorum bence erkekler bazen bunu goremicek kadar kor olabiliyorlar bir kagit parcasi bile icine biseyler yazip koysa mutlu ediyo insani.kolay olan bu

Evlililte bu sorunu öper başına koyarsın. Daha ne sürprizler bekliyor seni bir bilsen...
Korkutmaaa :110: zaten korkuyorm en cok korktugumda sonradan degismesi yasadinizmi oyle bir sey

Korkutmaaa :110: zaten korkuyorm en cok korktugumda sonradan degismesi yasadinizmi oyle bir sey
Hemen çocuk falan düşünmüyorsanız evlenmeyin takılın işte. Her insan evlenince değişir. İki farklı insanın sonsuza kadar seninim sorumluluğuyla bir evi paylaşması inan kolay değil.

Gayet kucuk seylerle mutlu oluyorum bence erkekler bazen bunu goremicek kadar kor olabiliyorlar bir kagit parcasi bile icine biseyler yazip koysa mutlu ediyo insani.kolay olan bu

bir insanı sevdiğinde onu olduğu gibi kabul et.. senin istediğin gibi davranmamasını fazla kafaya takarsan evlilikte çok zorluk yaşarsın.. şimdi önem verdiğin dikkat ettiğin şeyler benim durduğum yerden baktığımda çok önemsiz şeyler..

Mesela evlilik teklifini hic boyle hayal etmemistm birde beni sucladi cok surat asmisim ee sende uzmeseydin uzdun madem sonunu getirseydin oylece takti yuzugu yaa :KK67::KK62: dusunmeside soylendigimden herlde ogretmenler gununu kutlamadi bile dogum gunumu unutmusluguda var yani aaa 11 deglmiydi demsti bi kac ay once :mad:

Çok değer verdiğimiz insanların böyle ufak tefek huylarını görmeyiveriyoruz, napalım. :) Haklısın ama yapacak bir şey yok. Giyim tarzı gibi üzerine giydiği bir huy o da. :)

Yahu adam bastan sona kadar hediye almaktanda vermektende anlamiyor :) evlenme teklifini bile beni uzdu uzdu (guya uzup edecekti son anda) sonra 2 gun surat asinca sen ne sabirsizsin dedi bir kac saat daha beklesen soyle yapcaktim..az once konustuk haftaya dogum gunum sana hediye aldm ama soylemem diyo tobee tobeee ya sinirim bozuldu bi kere soylemesen olursun dedim napyim tutamadim icimde diyo :KK43: bazen aklina gelir siirler okur bazen boyle cozemedim ozunde ne ama boyle bir evlilik zor olmaz mi ya hadi bilmiyo dicem benden once ciddi iliskisi olmams ama 30 yasnda adamsin ay cildircam !
Ama sonuçta alıyor :) Hiç almayan da var.. O daha kötü değil mi? böyle diye diye kendinizi alıştırın bu duruma. Enterasan veya kötü bir durum yok. Rahatsız oluyorsanız söyleyin bidaha söyleme sürpriz kalmasını istiyorum diye. olur biter hallolur yani takma kafana bukadar :)

Çok değer verdiğimiz insanların böyle ufak tefek huylarını görmeyiveriyoruz, napalım. :) Haklısın ama yapacak bir şey yok. Giyim tarzı gibi üzerine giydiği bir huy o da. :)
Giyim tarzida olayli bizde ben begenmem oda sagolsun beni hic takmaz sen simdi sorumlu deglsn benden simdi beni ayiplarlar bosver evlenirken sen duz dolabimi diyo ama simdiden hic takmaz :KK11: kalas

Ama sonuçta alıyor :) Hiç almayan da var.. O daha kötü değil mi? böyle diye diye kendinizi alıştırın bu duruma. Enterasan veya kötü bir durum yok. Rahatsız oluyorsanız söyleyin bidaha söyleme sürpriz kalmasını istiyorum diye. olur biter hallolur yani takma kafana bukadar :)
Ben cok duygusalim o da aksine komik :rolleyes:

Giyim tarzida olayli bizde ben begenmem oda sagolsun beni hic takmaz sen simdi sorumlu deglsn benden simdi beni ayiplarlar bosver evlenirken sen duz dolabimi diyo ama simdiden hic takmaz :KK11: kalas

İşin eprisindesiniz ne güzel; demekki aman aman rahatsız olduğunuz bir şey değil. :))

Kalas demeyelim, sizi üzen, saygısız biri olsaydı; gözünüz ne elbise ne hediye görürdü.

"Kurt yesin bunları; bana saygı, sevgi lazım" derdiniz.

İşin eprisindesiniz ne güzel; demekki aman aman rahatsız olduğunuz bir şey değil. :))

Kalas demeyelim, sizi üzen, saygısız biri olsaydı; gözünüz ne elbise ne hediye görürdü.

"Kurt yesin bunları; bana saygı, sevgi lazım" derdiniz.
Cok sukur cok saygili bu ufak tefek seylerde bazen bana dokunuyo o kadarcik :) gerci burda evliligin kotu yonlerinden bahsediliyor sıksık ama umarim derdim cidden bu olur

Cok sukur cok saygili bu ufak tefek seylerde bazen bana dokunuyo o kadarcik :) gerci burda evliligin kotu yonlerinden bahsediliyor sıksık ama umarim derdim cidden bu olur

Bende evlilik konusunun kumar olduğu kanısındayım. Severek evlenip sonradan değişen erkekleri gördükçe; Allah yardımcımız olsun inşallah diyorum. :)

Sevgili, saygılı biriyse gülümseyin geçin. :)

Back
X