bence haline şükret en azından öküzle evlisin ya bi dayakcı içkici sarhoş kumarcı biriyle evli olsaydın dahamı iyi olcakı elindekiyle yetinmesini bil yada öküzü eğit modern öküz olsun
sadece anneleri değil ki
dışarıya çok özenli davranırlar ama en yakınını hor görürler
çok takılmamak lazım bunlara, insan anca kendini üzer
karşıdaki anlamaynca anlamaz
Katiliyorummm :)) yaptiklarina takilirsan hayat bize zindan..
Oyyşş kıyamammm nice senelere güzelim. Biz kadınlar hayal dünyasında yaşıyoruz. O filmlerde izlediğimiz sahneleri gerçek hayatta bulmaya çalışıyoruz. Malasef malzeme bu şekerimBenim sıpada ilk evlilik yıl dönümümüzde beni hayal kırıklığına uğratmıştı. Ben böyle süprizler hediyeler elleriyle yaptığı yemekler şarkılar danslar bekliyordum Benimki naptı HİÇ Akşam yemeğe çıkaracakmışta bilmem nede amaaaann yine de çok aşığım ona canım benim o canııımmmm
Fıstıkk bu kardeşimize yokmu bir çözümün yafss
:)))))) aferin kiz iste buyutmemek lazım :))
Sizce şimdi ne olacak.günlerce yanıma yatmayacak konusmayacak hep benden adım bekleyecek. O kadar küfür etti suratini bile görmek istemiyorum.aynı evde iki yabancı olacaz.
Doğum günümü kutlayan arkadaşlar teşekkür ederim. Evet eşimin yaptıklarını beğenmeyerek ayıp ettim ama yaptığı şeyleri sırf yapmış olmak için yaptı. Ne bi güler yüz vardı ne bi doğum günün kutlu olsun dedi.suratini asti öyle daha hiç dovusmeden.. canı da başka birşeye sıkkın değildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?