Bir Onceki Konumdan Bilirsiniz Beni..

yine de yorumlarımın sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum.
yorum yaparken size de sormuyorum. üslubunuz çok cahilce. yazma gereği hissetmemeye devam etseydiniz keşke.

yine de yorumlarımın sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum.
yorum yaparken size de sormuyorum. üslubunuz çok cahilce. yazma gereği hissetmemeye devam etseydiniz keşke.
ben size sizin üslubunuzca cevap verdim.. orada cinsellik olmazsa olmuyormu dediğinizde zaten belli ettiniz bu konuya dair fikirlerinizin burada geçersiz oldugunu...

ben size sizin üslubunuzca cevap verdim.. orada cinsellik olmazsa olmuyormu dediğinizde zaten belli ettiniz bu konuya dair fikirlerinizin burada geçersiz oldugunu...

benim üslubumca bir cevap göremesem de sizin gibilerle reelde de sanalda da tartışmam. iyi günler.

benim üslubumca bir cevap göremesem de sizin gibilerle reelde de sanalda da tartışmam. iyi günler.
sanada.. ama lütfen bazen düşüncelerini kendine sakla hem sanalda hem reelde olur mu bazen komik olabiliyor bu tarz yorumlar çünkü.

O adam ya eşcinseldir ya da çook uzun seneler çaktırmadan saman altından su yürütmüştür.

Evli olmayan gerçekten zor anlar. Bu durum çok farklı . Eskiden olsa bekarken belki bende aynı şeyleri düşünürdüm. Ama inanın çok farklı bir durum. Olmuyor yürümüyor. Artık bende incitici konuşuyorum. Yatağını ve odamı ayırdım. Dün whatsaptsn mesaj atmış aynı evin içinde uğrarsan sokak boş yazmış . Ben o sokağın kapısını çoktan kapattım.illa benim de mi rencide edici konuşmam gerkeiyordu anlamadım. Mesela bosanicam dedim. Hemen evlenirsjn dedi. Ben evlenince erkeklerin çok değiştiğini gördüm bir daha mi asla dedim. Alaycı baktı. Sevgilim olur ama evlenmem dedim bozuldu. Şimdi daha hassas bana karşı illla yüzüne mi vurmak gerekiyordu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…