SEninki sana ne bahane bulmustu nasil sana yikmaya calisti merak ettim?eşinizi çok sevip aşıksınız ve çok mu arzuluyorsunuz
yoksa çaba gösterme nedeniniz bir yuva oğlunuz mu
birincisi ise ondan istek görene kadar sorunlarınız çözülmeyecek mutlu olamayacak ya da gözleriniz parlayamayacak kadın olarak sevilen arzulanan kadın , arzulanmayan bir miranda kerr den daha yüksek pırıltı saçar.
ikincisi ise zaten bu son konuşmanız sizin için söylemesi ağır bir konuşma olmuş, artık çaba göstermeyin sıra onda olmalı
benim eşimde kendi isteksizliğini bana yıkmaya çalıştı ben anında geri postaladım ona , ve sızın onu arzulayabılmenıze sasırdım cunku ben bellı sure sonunda eşimi arzulamadım
eşinizde buna guvenıyor bence ben ne kadar uzak durursam durayım benı ıstıyor dıye
SEninki sana ne bahane bulmustu nasil sana yikmaya calisti merak ettim?
Bunu bende merak ettim. sizi de çok üzdü mu . Ozguveninizi kaybettiğiniz oldu mu. Olduysa nasıl toparlandinizözelden yazayım
Senin ne yapitigin onun umrunda degil tatlim anla artik.Ben bu saatten sonra daha çok banyoya gireceğim onun gibi iki saat duracağım. Hergün belki üç belki dört gircem.zaten söyledim ben birşeyler yapıyorum diye. Gerçi umrundami bilmiyorum ama mutlaka bir gün dikkatini çekecektir onunda.
Bunu bende merak ettim. sizi de çok üzdü mu . Ozguveninizi kaybettiğiniz oldu mu. Olduysa nasıl toparlandiniz
Bu arkadaşın dediği gibi de olabilir. Kokuyu sizden geliyor sanabilir. Çünkü erkeklerde, uzun aralıklarla seks yaptığı zaman, meni de kötü bir koku oluyor. o da ilişki esnasında, o kokuyu sizden geliyor sanıyor olabilir, o derece gerizekalı olabilir yani. Ya da kendi kokusunun farkında olup, bunu size yıkmaya çalışıyor olabilir.kendinden geliyor olmasın o koku
Bu arkadaşın dediği gibi de olabilir. Kokuyu sizden geliyor sanabilir. Çünkü erkeklerde, uzun aralıklarla seks yaptığı zaman, meni de kötü bir koku oluyor. o da ilişki esnasında, o kokuyu sizden geliyor sanıyor olabilir, o derece gerizekalı olabilir yani. Ya da kendi kokusunun farkında olup, bunu size yıkmaya çalışıyor olabilir.
Öncelikle siz içinizi rahatlatmaya bakın. Bu kokuyorum düşüncesi kafanızda yer etmiştir. Masturbasyon yapın, sonra bakın bakalım koku var mı? Eger ki size kötü bir koku gelmiyorsa, artık içinizi ferah tutup, o şerefsizi gönül rahatlığıyla siktir edebilirsiniz hayatınızdan. Zaten bunca yıl boşanmamanız bile hata. Ben sizde koku falan oldugunu sanmıyorum. Çünkü koku olsaydı doktor bunu kesinlikle fark ederdi. Siz yine de içinizi rahatlatmak için, dediğim şeyi yapın.
tavir beğenmemezlik aşağılama moduna girmek çok önemli ayrılacak kadarbu kadar önemli mi cinsellik ayrılmayı kesinleştirecek kadar? kaza geçirseydi ya da hasta olup tamamen işlevsiz olsaydı ne olacaktı. gerçekten meraktan soruyorum. evli değilim.
Abla bu ne ya amaKonunu daha önce de okumuştum , , çünkü bunu bahane yapmış kendine .
İnşallah düzelir eşin.
İkisi aynı şey mi? neyle neyi kıyaslıyorsunuz? Burda karısını aşağılayan, hayatını mahveden bir pislikden söz ediyoruz.bu kadar önemli mi cinsellik ayrılmayı kesinleştirecek kadar? kaza geçirseydi ya da hasta olup tamamen işlevsiz olsaydı ne olacaktı. gerçekten meraktan soruyorum. evli değilim.
tavir beğenmemezlik aşağılama moduna girmek çok önemli ayrılacak kadar
yoksa cinselliğin doğasında karşındaki arzulama beğeni ve takdir yatar erkek bedeni olmasına rağmen
kadın olarak beğenilmemek istenmemek çok üzücü bir duygu yaşamadan bilinmez
dışarıdan da isterik bir kadınmış gibi olgu yaratır
aslında mesele o beğeniye eşinizin gözünde sahip olmamak
İkisi aynı şey mi? neyle neyi kıyaslıyorsunuz? Burda karısını aşağılayan, hayatını mahveden bir pislikden söz ediyoruz.
Ben bu yoruma sonuna kadar katılıyorum..bakın bu çok mantıklı birşey
çünkü her kontrolümde doktorlar bakıyor ve anlıyor hatta mantar vs için bile anlamaya çalışıyorlar
üstelik parmak muayenesi ultrason vs herşeyde o koku mutlaka çıkardı
bence siz ben doktora gidiyorum diyip çıkın
ertesi günde "ister ilgilen ister ilgilenme muayenemi oldum, doktorum bu konunun uzun zamandır cinsel birleşme yaşamayan erkeklerde görüldüğü vs söyledi, keşke baştan bu doktora gitseydim boşuna üzdüm kendimi meğerse herşey sendenmiş" diyip lafınızı söyleyip keyifli keyifli yürüyün başka odaya gidin, bu yönden gurur vurmak ne demekmiş sizde görün, hatta doktora giderken fönünüzü çektirin makyajınızı yapıp güzel gidin eve geldiğinizde kelebek gibi şakıyan bir kadın olarak hareket edin
o zaman ev arkadaşlığı oluyor zaten öyle durumda da ev almak için krediye ortak felan aranmıyorsa evlenmek çok mantıklı değildiğer yönlerden iyiyse cinsellik olmayıversin olamıyomu öyle? belli ki kadın birlikte olalım diye üstelediği için adam koku geliyo gibi bi bahane sunmuş. cinsellik için ısrar ettiği için.
Pislik olduğu için pislik dedim. Bi sakıncası mı var? Senin kafa başka türlü çalışıyor heralde. Ya da bekar oldugun için anlayamıyorsun.hayatını neden mahvetmiş adam anlamadım, kadın cinsellik için üsteleyince kokuyosun gibi bir bahane bulmuş çok bariz değil mi bu? pislik neden dediniz ki adamı tanımadan.
aynı şey değil ama merak ediyorum eşler arası cinsellik minimumda yaşanması bu kadar mı önemli diye
Colinimm bende sana katılıyom bacım.İkiside çok farklı şeyler biri allah korusun çok ciddi bişey.İkisi aynı şey mi? neyle neyi kıyaslıyorsunuz? Burda karısını aşağılayan, hayatını mahveden bir pislikden söz ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?