- Konu Sahibi Hadikalkgelbulbirbahane
-
İnsanın içinde ofkeye dönüşüyor sonra..tecrübeyle sabitAnneler gününde hamileydim akşama kadar bekledm belki kutlar diye kutlamadı ben diyince gitmiş çiçek almış doğum yaptım doğum hediyesi bekledm asla öyle altın maltında değil bir çiçek bile yeterdi. Almadı. Dile getirmeme rağmen sonrasında da almadı. Benimde artık hevesim kalmadı dert oluyo insanın içine.
Ben 1 hafta kadar konuşmamayı düşünüyorum ,yeter mi acabaTrip kadar hafif kalmasın da durum, o kadar hafif değil.
Şuan vereceğiniz ders, ömrünüzdeki tüm özel günlerin temel taşı olaraktır.
Beynine kazıyın adeta, kadınları mutlu etmek bu kadar kolayken yontulmamış kütük olmayı seçmiş.
Ama yontun, acımadan:)
Evlendiğinizde işinize yarayacak, acıcık 1 2 gün süründürün.
1 hafta konuşmamak için bence uzun bir süre, 1 2 gün idealdirBen 1 hafta kadar konuşmamayı düşünüyorum ,yeter mi acaba
Ben yemin etmedim de kendime çok söz verdim.ama hiç atlamadim onun doğum gününü.evimizin altında pastane olmasına rağmen sadece 1 kere pasta aldı benim doğum günümde.o da 2 sene önce hamileydim doğuma yakın annem vardı.buyuk ihtimal ona karşı mahcup olmasın diye aldı.gecen sene aynı tas aynı hamam.bu ay yine var doğum gunum.inan umrumda değil ve elimde koz bu yaptıkları.insallah yine almaz.bisey yapmaz..cemkirdigimde hindi gibi düşünsün dursun.Haklısınız.. Yeminliyim,bir daha asla kutlamayacam Doğum gününü..
Çoktan dönüştü ama o onuda önemsemiyorİnsanın içinde ofkeye dönüşüyor sonra..tecrübeyle sabit
Ay ben de aslan kadınıyım Allah'ım bizim kaderimiz de mi var bu1 hafta konuşmamak için bence uzun bir süre, 1 2 gün idealdir
Ama konuşmamak çözüm değil, kırgınlığınızı ve yaptığı şeyin aslında, doğumgünüzün hayatınızda bir anne ve babanızın bir de hayatına eşlik edecek kişi için özel ve unutulmaz olması gerektiğini, bunu bile atladığı için yaşadığınız hayal kırıklığını çat çat vurun yüzüne.
Sonra hayatınıza bakın arasın kudursun:)))
Kutlamayı unuttuğu doğumgününüzü arkadaşlarınızla ondan bihaber kutlayın.
Ayrıca siz bir aslan kadınısınız, sizi yüceltmezse bu işin yürümeyeceğini de bilsin.
Evet siz de.onemsemeyin.bir doğum günlerinde onları yalniz bırakıp onlar gibi kutlamadigimiz gün zafer bizimdir.allah nasip ederse bu sene dışarı eğlenmeye gidecem oğlan 2,5 yaş olur onun doğum gününe kadarÇoktan dönüştü ama o onuda önemsemiyor
Ben evlilikle beraber ‘ağlamayana meme yok’ sözünü öğrendim.Ben yemin etmedim de kendime çok söz verdim.ama hiç atlamadim onun doğum gününü.evimizin altında pastane olmasına rağmen sadece 1 kere pasta aldı benim doğum günümde.o da 2 sene önce hamileydim doğuma yakın annem vardı.buyuk ihtimal ona karşı mahcup olmasın diye aldı.gecen sene aynı tas aynı hamam.bu ay yine var doğum gunum.inan umrumda değil ve elimde koz bu yaptıkları.insallah yine almaz.bisey yapmaz..cemkirdigimde hindi gibi düşünsün dursun.
Bu arada iyi adam ama işine gelmiyor.bir eksigim mi var alakası yok.ama.bu tür özel günlerde yapılan jestler evliliği sürdürülebilir kiliyor
Ne aglicam geçmiş ola o eskidendi.benim gozumdeki değeri ve zor zamanlardaki kredisini tüketir.Ismarlama beni mutlu etmez canım.buna eminim.ama sana faydası oluyorsa ne mutlu.o kadar da kütük olamazsın benzeri sozleri ben de çok söyledim.daha da soylemem.Ben evlilikle beraber ‘ağlamayana meme yok’ sözünü öğrendim.
Tee iki ay önceden başlarım özel günler için şunu yapalım, şuraya gidelim vs demeye.
Oturup evde ağlayacağıma, kendi mutlu olacağım organizasyonu dile getirip ayarlatıyorum.
Ya da şunı da yaparsın herhalde, o kadar da kütük olamazsın vs cümlelerle gün gün hatırlatmalar içerisindeyim.
Ismarlama mı evet, ama özel günümde ağlıyor muyum ya da sinirden kuduruyor muyum hayır.
Tavsiye ederim.
Evet biraz da o bana göre yaşamalı.Sonuçta ben sıradan bir insan değilim onun hayatında.Bana hayatımdan diyebiliyorsa buna göre yaşamalı.Söylemem gerekeni akşam söyledim şimdi sustum yapacaklarını izliyorum.Konuşmamam daha çok yaralıyor onu biliyorum :)1 hafta konuşmamak için bence uzun bir süre, 1 2 gün idealdir
Ama konuşmamak çözüm değil, kırgınlığınızı ve yaptığı şeyin aslında, doğumgünüzün hayatınızda bir anne ve babanızın bir de hayatına eşlik edecek kişi için özel ve unutulmaz olması gerektiğini, bunu bile atladığı için yaşadığınız hayal kırıklığını çat çat vurun yüzüne.
Sonra hayatınıza bakın arasın kudursun:)))
Kutlamayı unuttuğu doğumgününüzü arkadaşlarınızla ondan bihaber kutlayın.
Ayrıca siz bir aslan kadınısınız, sizi yüceltmezse bu işin yürümeyeceğini de bilsin.
İki gün önce ayy iki gün sonra da Doğum günümmüş diye gönderme yapmama rağmen unuttu ve ben şuan sinirden uyuyamıyorumBen evlilikle beraber ‘ağlamayana meme yok’ sözünü öğrendim.
Tee iki ay önceden başlarım özel günler için şunu yapalım, şuraya gidelim vs demeye.
Oturup evde ağlayacağıma, kendi mutlu olacağım organizasyonu dile getirip ayarlatıyorum.
Ya da şunı da yaparsın herhalde, o kadar da kütük olamazsın vs cümlelerle gün gün hatırlatmalar içerisindeyim.
Ismarlama mı evet, ama özel günümde ağlıyor muyum ya da sinirden kuduruyor muyum hayır.
Tavsiye ederim.
En yakın dostum, kardeşim aslan kadınıdır.Ay ben de aslan kadınıyım Allah'ım bizim kaderimiz de mi var bu
Öküzler bizi bulur hepAy ben de aslan kadınıyım Allah'ım bizim kaderimiz de mi var bu
Bu tam benim yaşadığım olaya dönmüş, doğumgünümden 2 gün önce asker ziyaretine gittim onunla kutlayayım diye.İki gün önce ayy iki gün sonra da Doğum günümmüş diye gönderme yapmama rağmen unuttu ve ben şuan sinirden uyuyamıyorum
O kadar haklısınız kiBu kadar kolaysınız işte, bir dal çiçeğe tatlı bir özre kanacak kadar.
Ama ince ruh lazım, o sebeple koca öküzlerin kafasına sopa lazım.
Ohhh çok iyi yapmışsınız vallaBu tam benim yaşadığım olaya dönmüş, doğumgünümden 2 gün önce asker ziyaretine gittim onunla kutlayayım diye.
Baktım kutlamıyor, neyse dedim gününde kutlayacak herhalde.
Gün geldi tık yok
Ve terkettim.
Ha şuan o adamla evliyim ama askerde 4 ay sesimin tonunu duyamadı, bana yolladığı her şey çöpü boyladı ya, hırsımı aldım:)
Bence sizde uğraşmayın artık kendisi için.Ben daha da zerre çaba sarfetmemBen yemin etmedim de kendime çok söz verdim.ama hiç atlamadim onun doğum gününü.evimizin altında pastane olmasına rağmen sadece 1 kere pasta aldı benim doğum günümde.o da 2 sene önce hamileydim doğuma yakın annem vardı.buyuk ihtimal ona karşı mahcup olmasın diye aldı.gecen sene aynı tas aynı hamam.bu ay yine var doğum gunum.inan umrumda değil ve elimde koz bu yaptıkları.insallah yine almaz.bisey yapmaz..cemkirdigimde hindi gibi düşünsün dursun.
Bu arada iyi adam ama işine gelmiyor.bir eksigim mi var alakası yok.ama.bu tür özel günlerde yapılan jestler evliliği sürdürülebilir kiliyor
Aynen haketmiyormuşYemin ettim asla kutlamayacam bir daha Doğum gününü.Mayıs ayında onun Doğum günüydü.Çok aşırı özenerek kutlamıştım.Haketmiyormuş
Ben de hatırlamayınca kutlamayacağım diyorum ama sonra arsızlık yapıp yine kutluyorum. Eşimin nüfusta başka, gerçekte başka doğum günü. İkisini de kutluyorumHaklısınız.. Yeminliyim,bir daha asla kutlamayacam Doğum gününü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?