Bir önemim yokmuş..

Eger baska bir sorununuz yoksa bence cok da takilmayin yani ozel gunlere. Benim esim de odundur bu konularda. Bu seneki dogum gunu hediyem bir adet pasta ve icinde fotografimizin bulundugu vir cerceveydi. Ama Allah var kizimizla olan ilk aile fotografimizi koymus. Ince dusunmus dedim sevindim elden ne gelir? Sevdik aldik bir kere. cunku baska sorunumuz yok. Bir gun bile mantikli bir sebepten tartismisligimiz yok. Tek sorunumuz odun olmasi. Onu da ben gormezden geliyorum. Kabullendim artik
Bunu bir konuda daha yazmistim. Bazi insanlar dogum gunlerine onem vermez bu sevgiden degildir. Yakin bir kiz arkadasim esine deli gibi asik mesela. Cok da degee verir. Ama bana dedi ki bir gun "neden ben onun dogdugu gunu kutlayim ki? Neden insanlara yas aldi diye hediye veriyoruz ? "
Kiz aslinda cok mantikli yani. Yaslanmak kutlanir mi ya?

Vallahi evlenme.Allah kıymet bilene karsilastirsin

Haklısınız ama benim derdim gerçekten hediye pasta değil.Sabah uyandığımda tek bir cümle olarak bile mesaj atsaydı yeterdi bana.bunu bile Yapmaması zoruma gidiyor.

Haklısınız ama benim derdim gerçekten hediye pasta değil.Sabah uyandığımda tek bir cümle olarak bile mesaj atsaydı yeterdi bana.bunu bile Yapmaması zoruma gidiyor.
Haklisin ama bence cok da uzayacak bir mesele degil. Belli ki unutmus. Senin icin cok onemliyse eger saglam bir konusma yap ve bir de saglam bir trip. Bir daha unutamaz o

Haklisin ama bence cok da uzayacak bir mesele degil. Belli ki unutmus. Senin icin cok onemliyse eger saglam bir konusma yap ve bir de saglam bir trip. Bir daha unutamaz o
Konuşmak istemiyorum da sağlam bir tribi haketti mesaj ve aramalarına cevap vermemekle başladım

Teşekkür ederim Konuşmayı düşünmüyorum bir süre.İçimden gelmiyor çünkü.
Nice sağlıklı, güzel, mutlu ve umurla dolu yıllarınız olsun.
İyi ki doğdunuz:)

Ben, sevgilim askerdeyken doğumgünümü unuttu ve farkettiği anda birsürü yalana başvurup toparlamaya çalıştığı için terketmiş insanım.
O sebeple sizi gazlamamak adına olaya yazmıyorum yorumumu:)

Anneler gününde hamileydim akşama kadar bekledm belki kutlar diye kutlamadı ben diyince gitmiş çiçek almış doğum yaptım doğum hediyesi bekledm asla öyle altın maltında değil bir çiçek bile yeterdi. Almadı. Dile getirmeme rağmen sonrasında da almadı. Benimde artık hevesim kalmadı dert oluyo insanın içine.

Çok teşekkür ederim sizinde inşallah :)
Çok kırıldım ama Başka bir sorunumuz olmadığı için bu sebeple ayrılmayı düşünmedim hiç,sokma şimdi gece gece aklıma

Aynen başkalarında görünce ben haketmiyorum demekki diyor insan

Aynen başkalarında görünce ben haketmiyorum demekki diyor insan
Düşündüm yalan yok benden önce iki arkadaşm doğum yaptı onları görünce hele hiö değerim yokmuş dedim. Mesele maddiyat değil çalışıyorum herşeyimi alabilirim bu bambaşka bişey. Yarama barmak bastın :)

Çok teşekkür ederim sizinde inşallah :)
Çok kırıldım ama Başka bir sorunumuz olmadığı için bu sebeple ayrılmayı düşünmedim hiç,sokma şimdi gece gece aklıma
Büyük öküzlük etmiş, aklınıza hiç gelmesin öyle düşünceler ama öküz gibi mööletmeden de affetmeyin:)

Bir ömür sen sadece onun doğum gününü kutlar durursun.sana sıra gelince de kesin surpriz yapacak deyip doğum günün bitene kadar salon kadını cizgini bozmazsin.gun bittiğinde hala kutlamamissa düello başlar.sen mutsuz olduğunla kalırsin.degersizlik hissi insanı da ilişkiyi de bitirir

Az önce de aradı açmadım.Muhtemelen uyumuştur öküz.Sabah devam ederim artık tribime
Trip kadar hafif kalmasın da durum, o kadar hafif değil.
Şuan vereceğiniz ders, ömrünüzdeki tüm özel günlerin temel taşı olacaktır.
Beynine kazıyın adeta, kadınları mutlu etmek bu kadar kolayken yontulmamış kütük olmayı seçmiş.
Ama yontun, acımadan:)
Evlendiğinizde işinize yarayacak, acıcık 1 2 gün süründürün.

Haklısınız.. Yeminliyim,bir daha asla kutlamayacam Doğum gününü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…