• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Öneri lütfen

Bende aynılarını yaşadım. Manevi yönü yüksek hocalara görünmeye devam edin. Nazar gerçekten kötü bir şey. Ben uyku bile uyuyamıyordum. Çok şükür artık iyiyim.
Peki nasıl toparladınız? Bence herşey insanın kendisinde bitiyor 😞

Yüreğiniz mi kaçtı acaba? Ben bir kere bir olaydan korkup kendime gelememiştim. Yüreğim kaçmış, halam okuyunca geçmişti. Ama normal dua gibi okunmuyordu, bir tülbentle ölçü alınarak belirli günlerde okunuyordu. Ben şifa bulmuştum şükür.
Bana da komik gelmişti yürek kaçması ama ondan sonra iyi oldum, inanıyorum :dua:

Yüreğiniz mi kaçtı acaba? Ben bir kere bir olaydan korkup kendime gelememiştim. Yüreğim kaçmış, halam okuyunca geçmişti. Ama normal dua gibi okunmuyordu, bir tülbentle ölçü alınarak belirli günlerde okunuyordu. Ben şifa bulmuştum şükür.
Bana da komik gelmişti yürek kaçması ama ondan sonra iyi oldum, inanıyorum :dua:
İlk defa duydum böyle bişeyi , ben de inanırım böyle şeylere bir bakayım neymiş

Ilk defa boyle bir sey duydmdugum icin soruyorum yurek kacmasi nedir?

Ilk defa boyle bir sey duydmdugum icin soruyorum yurek kacmasi nedir?
Nasıl açıklayayım bilmiyorum. Bir kere beni sarhoş kovaladı sokakta. O kadar korkmuşum ki, birkaç gün boyunca en ufak bir şeyden korktum, titredim, sürekli diken üstündeydim. Göğsüm sürekli pırpırdı, sürekli çarpıntım vardı ve geçmiyordu. İşte bu yürek kaçmasıymış.

Back
X