bir oturmaktan nefret ediyorum :(

amanınnn ne 5 günü kız 1 gün görmese beni yandık:27:
bende öyleydim eskiden ihmal etmezdim ama geçti o devir üzgünüm.bende anlamıyorum bu erkek annelerini ya oğlan senin bırak mutlu olsun.biz kavga edince kadın dahada düşüyor eşimin üstüne gel oğlum ye gel oğlum uzan bi görsen :47:
amin canım çok tşk yorumların desteğin için.

bende konu açmıştım kayınvalide mesafesi falan filan :)

iki yüzlülük bu başka açıklaması yok ki.. o zmaan sende iki yüzlü olucaksın, en mantıklısı kayınvalideyi örnek almak :27:

geçen anneme çanta aldım. baya indirimdeydi çantalar, dedim benm k.v de alayım. 'ay kızım, yavrum gerek yoktu' falan mır mır teşekkür etti.
ertesi gün 'ayy çanta çok güzel ama başka rengi varmıdır, fişi duruyor mu' dedi. :53: çantada siyah yani, hep de siyah takar. ben olsam hediye derim ses etmem, arada takarım yani zaten siyah..
içimden dedim beğenmezsen beğenme çok da fifi :52: eşimin çok hoşuna gitti yeter bana :52: bir daha bırak çantayı çöp bile göremez benden :)

bende konu açmıştım kayınvalide mesafesi falan filan :)

iki yüzlülük bu başka açıklaması yok ki.. o zmaan sende iki yüzlü olucaksın, en mantıklısı kayınvalideyi örnek almak :27:

geçen anneme çanta aldım. baya indirimdeydi çantalar, dedim benm k.v de alayım. 'ay kızım, yavrum gerek yoktu' falan mır mır teşekkür etti.
ertesi gün 'ayy çanta çok güzel ama başka rengi varmıdır, fişi duruyor mu' dedi. :53: çantada siyah yani, hep de siyah takar. ben olsam hediye derim ses etmem, arada takarım yani zaten siyah..
içimden dedim beğenmezsen beğenme çok da fifi :52: eşimin çok hoşuna gitti yeter bana :52: bir daha bırak çantayı çöp bile göremez benden :)

benimde o konuda deneyimim var hiç merak etme :1:demekki hepsi aynı dediğin gibi eşin memnun kaldıysa ne mutlu sana gerisini salla:1:
bende nişanlıydım kvme anneler gününde hırka aldım kendiside mavi turkuaz fln giyer bende turkuaz aldım ama 1 kere üstünde görmedim fırlatmıştır bi yere eminim:27:
babalar günündede kayınbabama gömlek aldım o gömleği 10 kere değiştirdik düşün adam beğenmiyo.bende eşime dedim ilk ve sondu haberin olsun ben hediye fln almam sen ne yapıyorsan yap dedim:27:

kader arkadaşım
çok iyi anlayabiliyorum seni bende altılı üstlü oturuyorum evliliğimin ilk ayında başladı sorunlarımız halende devam edşyor.
Allahtan gelme gitme şeylerini artık yüzüme söylemiyor biraz nefes aldım ama ilk zamanlar eşim iş gereği şehirdışında olunca o da bana aynısını yapardı nereye gidiyon kaçta gelcen napcan niye gidiyon ki hep böyleydi. hatta şu kadar diyeyim evime ne sucu ne tüpçü kimse çıkamazdı çıksalar bile peşlerinden gelip arkadalarında bekliyordu. işten annemlere uğrasam azıcık geç kalsam eşimi arayıp şikeyet etmeler benim yüzüme sen kız değilsin artık kocan olmadan bir yere gidemezsin demeler :5:
bunları hep yaşadım ve neler hissettiğini gayet iyi anlayabiliyorum. benim eşim şu an için pek iyi bakmıyor taşınmaya en azından annesine bir şans daha verdi. ordan kurtulacağım günü 4 gözle bekliyorum. İnşallah sende en kısa zamanda ordan kurtulursun.

bu arada içindekiler eşine mektupla anlatman gayet iyi olur bende unutuyordum diyeceklerimi ve mektup bende yazdım daha iyi anlıyorlar o zaman
ALLAH yardımcımız olsun (AMİN)

Son düzenleme:
benimde o konuda deneyimim var hiç merak etme :1:demekki hepsi aynı dediğin gibi eşin memnun kaldıysa ne mutlu sana gerisini salla:1:
bende nişanlıydım kvme anneler gününde hırka aldım kendiside mavi turkuaz fln giyer bende turkuaz aldım ama 1 kere üstünde görmedim fırlatmıştır bi yere eminim:27:
babalar günündede kayınbabama gömlek aldım o gömleği 10 kere değiştirdik düşün adam beğenmiyo.bende eşime dedim ilk ve sondu haberin olsun ben hediye fln almam sen ne yapıyorsan yap dedim:27:

Allahı var kayınbabam melek gibi bir adam. bizde gömlek almıştık, adamın üstünde çürüyecekti artık :)

neyse tecrübe güzel bişey.. hele Kadınlar Kulubü'nde tecrübesine tecrübe katabilir insan :)

konuş eşinle sağlığını kaybetmkeye başlamışsın yazık değilmi sanada...
madem gücünüz var taşınmak en mantıklısı...
bu in sanları valla anlayamıyorum ne anlıyolar evlatlarını huzursu etmekten..
boşansanız rahat mkı edecek çocuğunun mutsuzluğundan mutlu mu olacak..
ne kadar ayıp şeyler bunlar...
allah yardımcın olsun canım çok çok iyi anlıyorum seni...
bi uzaklaş bak ne kadar rahatlayacaksın...

kader arkadaşım
çok iyi anlayabiliyorum seni bende altılı üstlü oturuyorum evliliğimin ilk ayında başladı sorunlarımız halende devam edşyor.
Allahtan gelme gitme şeylerini artık yüzüme söylemiyor biraz nefes aldım ama ilk zamanlar eşim iş gereği şehirdışında olunca o da bana aynısını yapardı nereye gidiyon kaçta gelcen napcan niye gidiyon ki hep böyleydi. hatta şu kadar diyeyim evime ne sucu ne tüpçü kimse çıkamazdı çıksalar bile peşlerinden gelip arkadalarında bekliyordu. işten annemlere uğrasam azıcık geç kalsam eşimi arayıp şikeyet etmeler benim yüzüme sen kız değilsin artık kocan olmadan bir yere gidemezsin demeler :5:
bunları hep yaşadım ve neler hissettiğini gayet iyi anlayabiliyorum. benim eşim şu an için pek iyi bakmıyor taşınmaya en azından annesine bir şans daha verdi. ordan kurtulacağım günü 4 gözle bekliyorum. İnşallah sende en kısa zamanda ordan kurtulursun.

bu arada içindekiler eşine mektupla anlatman gayet iyi olur bende unutuyordum diyeceklerimi ve mektup bende yazdım daha iyi anlıyorlar o zaman
ALLAH yardımcımız olsun (AMİN)

ah canım ya birbirimiz anlıyoruz ne güzel ama keşke mutlu olabilseydik bizde her insan gibi:43:aynen evime kimseyi çıkarmıyor benim akrabalarım arkadaşlarım geliyor onlara bile kapıyı açıp bakıyor nereye gidiyorsun der gibi:53:arkadaşlarım hep rahatsız oldular artık sık gelmiyorlar:43:bende 4 gözle bekliyorum Allah sesimizi duysun çok bişey istemiyorum ayrı bi yuva.evet mektup yazıcam eminim daha iyi anlayacak beni canım tek dileğim o..

benim kaynana öyle uyanık öyle akıllı ki haksız olduğu konuları hayatta oğullarına anlatmaz.ama ben anlattım eşime yengende yaşamış die adam şok:53:
inanamıyor hala annesinin böyle şeyler yaptığına ama yapıyor işte bu kadın böyle.
evet kesinlikle haklısın en son dedim zaten ya boşancaz yada taşıncaz :23:

Ama bi eltim zor kaçmış kendini kurtarmış, diğer ikisi kaynanamla konuşmuyo bile demişsiniz
Eşiniz bunu farketmemiş mi :44: neden konuşmuyosunuz filan dememiş mi ki sizden duyuyor daha yeni

İnşallah taşınıp kurtulursunuz, ben kendi annemden izin almazdım başkasının annesinden hiç alamam şahsen :19:

Allahı var kayınbabam melek gibi bir adam. bizde gömlek almıştık, adamın üstünde çürüyecekti artık :)

neyse tecrübe güzel bişey.. hele Kadınlar Kulubü'nde tecrübesine tecrübe katabilir insan :)

evet tecrübenin iyiside kötüsü güzel önemli olan sonuç...umarım güzel sonuçlanır benim meselem:26:

konuş eşinle sağlığını kaybetmkeye başlamışsın yazık değilmi sanada...
madem gücünüz var taşınmak en mantıklısı...
bu in sanları valla anlayamıyorum ne anlıyolar evlatlarını huzursu etmekten..
boşansanız rahat mkı edecek çocuğunun mutsuzluğundan mutlu mu olacak..
ne kadar ayıp şeyler bunlar...
allah yardımcın olsun canım çok çok iyi anlıyorum seni...
bi uzaklaş bak ne kadar rahatlayacaksın...

konuşcam canım henüz tam barışmadık.bende anlamıyorum ya benim yavrum olcak mutluluğundan başka ne isterim ki.yüzü gülsün yeter.
evet onu taşınan eltimde söylüyor bak taşın dünya varmış dyeceksin diyor inşallah:26:

Ama bi eltim zor kaçmış kendini kurtarmış, diğer ikisi kaynanamla konuşmuyo bile demişsiniz
Eşiniz bunu farketmemiş mi :44: neden konuşmuyosunuz filan dememiş mi ki sizden duyuyor daha yeni

İnşallah taşınıp kurtulursunuz, ben kendi annemden izin almazdım başkasının annesinden hiç alamam şahsen :19:

benimle evlenene kadar eşim hiç bir şeyin farkında değilmiş kv hep eltilerimi suçlamış eşimide soğutmuş onlara karşı.
ama ne zaman bende yaşadım aynı şeyleri eşim o zaman anladı demekki annem gerçekten yapıyormuş dedi.ben inanmıyordum dedi.işte insan
başına gelmeden anlamıyor.
aynen ya ben anneme hesap vermezdim.kadıncağız çalışıyorum die elimi bardağa sürdürmezdi.

merhaba kızlar.konudanda anladığınız gibi ben kv ve 2 eltimle aynı apartmada oturuyorum malesef:19:
hemen anlatmaya başlayım.diceksinizki çok rahatsızdın neden bir oturmayı kabul ettin.ama nişanlıyken herşey o kadar farklıydıkı anlatamam.kv melek gibiydi ve bende onun o iyi görünüşüne aldandım.etrafımdan hep uyardılar tanıyanlar o kadın pek iyi değil fln die ama kulak asmadım bana iyi davranıyordu.ama işin içine görünce anladım ki beni uyaranlar çok haklıymış az bile anlatmışlar:43::43:
1.5 yıllık evliyim eşim anlayışlı fakat kv onuda çileden çıkarıyor onun yüzünden sürekli birbirimizi yiyoruz boşanma derecesine kadar geldik.ama kv boşansak sevinecek o kadar yani.o kadar pişmanım ki hayatım boyunca hiç bir kararım için böyle pişman olmadım.
eşim bana pek karışmaz güvenir yeri gelir her yere tek başıma giderim beceriksiz koca eline bakan biri değilim başımın çaresine bakarım. bu yüzdende eşim benimle gurur duyar ama kv bunu yediremiyor eşime vermediğim hesabı ona vermemi istiyor br yere gidecek oluyorum hemen kapıyı açıyor nereye gidiyorsun ne yapıyorsun ne zaman geleceksin vs vs sorgu hiç bitmiyor.haber vermediğim zamanlarda ki genelde haber vermem bana kızıyor şüpheleniyor benden nereye gittin ki söylemedin diyor o kimki bana böyle hakaret ediyor.ama duydum ki diğer eltimede iftira atmış bana dediği bsit bile kalır ona yaptığının yanında.ya ben onun namusuyum oğlunun eşiyim insan öyle şeyler dermi yaa aklım almıyor:19::43: birde kv evlat ayırıyor 5 tane oğlu var hangisinin parası çoksa ona daha ilgilidir kim ona para yediriyorsa onun karısı iyi gelindir siz düşünün artık:95:yeni gelindim borçlarımız vardı diye geç saatlere kadar çalışıyordum yorgun argın geliyordum eve tabi ilk zamanlar kvdeden izin almadan eve çıkmıyorduk önce oraya uğruyorduk neyse geliyordum oturduğu yerdn bana git çay koy git meyve soy getir die emirler veriyordu vicdansız eşimde saf tabi gözü açılmamış daha bişey demiyordu bende eşşek gibi ne dese yapıyordum.bak yine diyorum bana iyi olsun canımı yesin benim namusuma laf ettı ya o kadın bitti benim gözümde değeri yok...:45::45:
daha 2 gün önce yine onun yüzünden kavga ettik.eşimi doldurmuş karın gelip bakmıyor hastayım ölsem haberi olmıcak fln bir sürü şey demiş benim eşşekde geldi bana kızdı bende bırakıp gideceğim dedim yeter artık sizin yüzünüzden kalp hastası oldum deyince şok oldu.ben eşim üzülmesin die saklamıştım.kvnin yaptıklarından sonra çok etkilendim kalbim dayanmadı anlıcanız.daha çok şey yaşadım ama anlatsam sayfalar yetmez o günden beri eşim daha iyi anladı anlasa ne çare kadın yine dolduracak eşimi biliyorum.bebek istiyoruz ama bu kadının yaptıklarını düşünmekten üzülmekten oda olmuyor .bu yüzden taşınmak istiyorum eşimde istiyor biliyorum ama babasından çekiniyor sanırım.önce Allahım sonra siz yardım edin bana :43::43::43:

Ne kdr zỎr zâmanlar yasadiginiz yazdiginiz 2 satir seyden belli,bence de báska yere tásinin,anlatinca ésinizde sizi anlar ve uygun bỉ dille konusur babasiyla,hẻrsey bi yana da ínsan gelininin namusundan násil süpheye düser.Bu hÂYatta ínsan sẻrefiyle yasar.Umarim Ésiniz babasini ikna eder báska eve tásinmak icin,kalbinize de cok üzüldüm,kendinize iyi bakin üzmeyin,bence eninde sonunda hallolacak hẻrsey :))Dua edecegim sizin icin.

ah canım ya birbirimiz anlıyoruz ne güzel ama keşke mutlu olabilseydik bizde her insan gibi:43:aynen evime kimseyi çıkarmıyor benim akrabalarım arkadaşlarım geliyor onlara bile kapıyı açıp bakıyor nereye gidiyorsun der gibi:53:arkadaşlarım hep rahatsız oldular artık sık gelmiyorlar:43:bende 4 gözle bekliyorum Allah sesimizi duysun çok bişey istemiyorum ayrı bi yuva.evet mektup yazıcam eminim daha iyi anlayacak beni canım tek dileğim o..

seninki sadece kapıdan bakıyor benimki gelip bi de oturuyor . özel hiçbirşey konuşamıyorduk. babam evime 2 defa geldi birinde kvde çıktı evime babam o günden sonra 1 sene evime gelmedi :( arkadaşım gelirdi ilk kendi çıkardı sonra eşime arar beni arattırır. offff artık evime bende birileri 40yılda bir gelirler :(
o da birgün olacak inşallah o güne kadar Allah bize sabır versin

Son düzenleme:
tabi burdan sana bunları yazmak bize kolay, bekara karı boşamak kolay derler ya öyle ama arkadaşım neden kabul ettin aynı apartmanı. akıllı, mantıklı insan olduğun belli yazdıklarından ama kv deyince hep bir adım geri durmalı daha doğrusu kv değil, kendi annenle bile evlendikten sonra aynı apartmanda olmak bence zorlar insanı.
akıl vermek değil ama ben de 2yıl önce evlendim, kayınbabam ev için bize yardım etti Allah razı olsun, gerisi de kredi malum. Ev bakarken sürekli kendilerine yakın sokaklardan, muhitlerden seçiyorlardı, gıcık oluyordum inan, kavga ettim bu yüzden eşimle, kayınbabam anladı, bozuldu biraz. birkaç zaman sonra kendi annem de tuttu, yan apartmanındaki evi istedi bize. ona da hayır deyince kayınbabam yumuşadı, ikisine de yakın olmayan bir yere taşındık. Allah'ıma şükür ne karışanım, ne görüşenim var, haftada birer gün de iki tarafa da ziyaretimi yaparım.
sen zaten düşünmüşsündür bunları kusura bakma anlattım ama taşın ordan, hiç üşenme, erinme. yuvan, mutluluğun gitmesin elinden. eşine yansıt olayları, ona bağırmadan annesinin yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu aktar. başarıcaksın inşallah.

Ne kdr zỎr zâmanlar yasadiginiz yazdiginiz 2 satir seyden belli,bence de báska yere tásinin,anlatinca ésinizde sizi anlar ve uygun bỉ dille konusur babasiyla,hẻrsey bi yana da ínsan gelininin namusundan násil süpheye düser.Bu hÂYatta ínsan sẻrefiyle yasar.Umarim Ésiniz babasini ikna eder báska eve tásinmak icin,kalbinize de cok üzüldüm,kendinize iyi bakin üzmeyin,bence eninde sonunda hallolacak hẻrsey :))Dua edecegim sizin icin.

evet herşey bir yana beni en çok üzen bu oldu zaten namus konusu:43:herşeyi kabulleniyor insan ama namusuma laf gelirse kimseyi görmez gözüm yalanım yok.
teşekkür ederim desteğiniz ve dualarınız için.herşey gönlünüzce olsun.
bence birbirini tanımayan insanların birbirlerine dua etmesi çok güzel birşey Allah razı olsun.

seninki sadece kapıdan bakıyor benimki gelip bi de oturuyor . özel hiçbirşey konuşamıyorduk. babam evime 2 defa geldi birinde kvde çıktı evime babam o günden sonra 1 sene evime gelmedi :( arkadaşım gelirdi ilk kendi çıkardı sonra eşime arar beni arattırır. offff artık evime bende birileri 40yılda bir gelirler :(
o da birgün olacak inşallah o güne kadar Allah bize sabır versin

seni çok çok iyi anlıyorum benim annem babamda çekinerek geliyorlar ne yazıkki:50:

tabi burdan sana bunları yazmak bize kolay, bekara karı boşamak kolay derler ya öyle ama arkadaşım neden kabul ettin aynı apartmanı. akıllı, mantıklı insan olduğun belli yazdıklarından ama kv deyince hep bir adım geri durmalı daha doğrusu kv değil, kendi annenle bile evlendikten sonra aynı apartmanda olmak bence zorlar insanı.
akıl vermek değil ama ben de 2yıl önce evlendim, kayınbabam ev için bize yardım etti Allah razı olsun, gerisi de kredi malum. Ev bakarken sürekli kendilerine yakın sokaklardan, muhitlerden seçiyorlardı, gıcık oluyordum inan, kavga ettim bu yüzden eşimle, kayınbabam anladı, bozuldu biraz. birkaç zaman sonra kendi annem de tuttu, yan apartmanındaki evi istedi bize. ona da hayır deyince kayınbabam yumuşadı, ikisine de yakın olmayan bir yere taşındık. Allah'ıma şükür ne karışanım, ne görüşenim var, haftada birer gün de iki tarafa da ziyaretimi yaparım.
sen zaten düşünmüşsündür bunları kusura bakma anlattım ama taşın ordan, hiç üşenme, erinme. yuvan, mutluluğun gitmesin elinden. eşine yansıt olayları, ona bağırmadan annesinin yaptıklarının ne kadar yanlış olduğunu aktar. başarıcaksın inşallah.

ah bilseydim böyle olacağını kabul etmezdim kafamı duvarlara vuruyorum çok pişmanım :50:teşekkür ederim sizde mantıklı aklı başında birisiz:42:
benim kayınbabam yardım etmeyi bırak burda bir oturmak istemeyenleri dışlıyorlar mesela eltim taşınmış ne evine giderler ne torunlarını arayıp sorarlar.dediğin çok mantıklı bende eşimle konuşurken öyle diyorum hep ne kendi anneme nede senin annene yakın olmak istemiyorum diyorum sonuçta ben artık evliyim ve bir yuvayı yönetiyorum artık eşimle tekiz ve 3.kişinin karışmasını istemiyorum.bende zaten kendi kendime düşününce uzakta olsam belki kvmi daha çok gelip ziyaret ederdim yakınımda olduğu için ve bana gerçek yüzünü gösterdiği için kapısını açasım gelmiyor.ama uzak olsaydım eminin gelir giderdim misafir gibi ve iyi olurduk.
ne demek arkadaşım anlattığın için çok sağol ihtiyacım var desteklerinize.evet artık yansıtıyorum eşime güzellikle anlatıyorum.amin inşallah.tekrardan teşekkür ederim:71:

boyle ruh hastasi kayin valideler ve zavalli gelinler. evet cnm hatayi basta aynu apartmanda oturmakla yapmi!ssin. oradan bi sekilde tasin ne yap ne et esini ikna et. kv herkesi bir turmuyorum ama nendemalesef gelini hizmetci gibi goruyor
ne yaptirirsam kar oglumun parasini yiyor benim oglumu elimden aldi. kole gibi kullanicam kizi gibi goremez cunku adimiz gelin. ben de kv den uzagim cok sukur. annemin altinda oturuyorum ama insan evlenince ikisinede uzak olacak en guzeli valla arkdaslarin dedugi gibi. senin namusuna laf ata n bir kadindan bence uzak dur. sizofren falan galiba
diger eltiler gibi yap konusma. birak esin ne derse dsin onlada kavga etme kusme. kocana annesinu sikayet etme sadevw gamsiz ol rahat ol. bosver yani. esinde bikacaktir zaten. tasinana kadar idare e allah yardimcin olsun. kendini uzme sana yazik ama kocada biter is. seni ezdirmek istemezse ezdirmez. insallah bebeginde olur huzurlu mutlu yasarsiniz. o kadindan da uzak dur mani tavsiye aderim. yuvana kocana sahip cik mutlulugunu kimsenin bozmasina izin verme. sevgiler

kocası konu sahıbıne guvenırmış konu sahibi yeri gelir her yere yalnız gidermiş

bunu yazan bir konu sahibine neden bir oturmayı kabul ettin demek çok saçma...

yeri gelir her yere yalnız giderim? çok değişik.

evden çıkabilmenize seviniyorsunuz yani.

evet yapıyorum onların yaptığını ama inan büyüğüm diye yaşlı diye yinede saygısızlık yapmamak için uğraşıyorum ama olan bana oluyor :50:
muhattap olmayıncada başını sarıp yatıyor oğlu görsünde acısın diye inan sinirimden hem gülüyorum hem ağlıyorum şu an:1::25:
ama bundan sonra öyle hiç takmıcam görmemek için gerekirse ayakkabı giymeden ses yapmadan çıkıp gitcem evden :27:
Bu başını sarıpta yatanlardan hastayım diyip millete kendini acındıranlardan nefret ediyorum bizlerde hastalanıyoruz ama nedense başımızı sarmıyoruz :53: BİRDE ARKADAŞLAR UNUTMAYIN ben ne kadar başını sarıp hastayım diyen birini gördü isem hep numaradan yapanlar oluyor :52: :52: :52:

eşim anlayışlı biri demişsin o zaman bıkmadan iyilikle tatlılıkla konuş ayrı ev için eşini ikna etmeye çalış.maalesef aynı binada olduğun sürece bu sorunlar bitmez :50:taşınana kadar da umursamaz ol canım bildiğini yap kaynanayı umursama eşinle didişmemeye çalış.Allah yardımcın olsun

Back
X