- 24 Haziran 2011
- 23.471
- 48.940
- 798
- Konu Sahibi yenieleman
-
Buna benzer benim de başıma geldi..
Ben özelde değil kamudayım,işten atılır gibi yerim değiştirildi,mesleğimle ilgili olmayan bir bölüme..Arkadaş kurbanıyım ben de .hem de tamamen haksız yere..Son açtığım konunun içinde var..
Sonuç:İş arkadaşlarına zerre güvenilmeyecek..Kurtlar sofrası olmuş etraf..Kuzu bulunca yiyorlar..Bir haksızlık varsa ödeşirsiniz ötede,öteye bırak..
Bu arada işini ihmal ettiğini fısıldamış birisi..Gece nöbetinde Isparta'dan Antalya'ya gidip gelmek nasıl oluyor onu düşünmemiş ama müdürün..
Boşver düşünme artık..Geçer bu da..Başka iş bulursun..Biraz gez toz bu arada..
arkadaşlar..yine ben..
bu sefer ki derdim aşk meşk değil.dün akşam işten atıldım hemde hiç emeği geçmeyen biri gibi..
beni üzen ben giderken hiç bir iş arkadaşım bana helalliğe bile gelmedi.hepsi görmezden geldiler..
işten atılmaın sebebini hala net olarak bilmiyorum bile..
sadece müdürün işten atmadan önce sorduğu son üç soru;
neden yarım saat geç kaldın?
senin antalyada sevgilinmi var?
sen gece nöbetinde antalyaya gidip geleceğini söylemişsin..
bu kadar..sonrada ben inkar edince seninle artık çalışamayacağız deyip basıp gitti.
ağrıma gidiyor.ben öyle bir cümle kurmadım bile.inanmadı bana.ben öyle birşey demedim dedim dinlemedi bile :'(
onu geçtim ben 22 yaşında bir bayanım.sevgilim varsa bile bu onu niye ilgilendiriyor özel hayatım değil mi bu benim?
benim iş arkadaşlarımında sevgilileri var.onlara niye bu tavır takınılmadı?
ağrıma gidiyor arkadaşlar işsiz kalışıma değil onların bu yaptıkları tavır üzdü beni.
hiç mi tanımamışlar beni hiç mi :'( !!!!!!
seni cok iyi anliyorum....neticede ozel sektor hepimiz patronumuzun odedigi para kadariz....arkadaşlar..yine ben..
bu sefer ki derdim aşk meşk değil.dün akşam işten atıldım hemde hiç emeği geçmeyen biri gibi..
beni üzen ben giderken hiç bir iş arkadaşım bana helalliğe bile gelmedi.hepsi görmezden geldiler..
bu kadar..sonrada ben inkar edince seninle artık çalışamayacağız deyip basıp gitti.
ağrıma gidiyor.ben öyle bir cümle kurmadım bile.inanmadı bana.ben öyle birşey demedim dedim dinlemedi bile :'(
onu geçtim ben 22 yaşında bir bayanım.sevgilim varsa bile bu onu niye ilgilendiriyor özel hayatım değil mi bu benim?
ağrıma gidiyor arkadaşlar işsiz kalışıma değil onların bu yaptıkları tavır üzdü beni.
seni cok iyi anliyorum....neticede ozel sektor hepimiz patronumuzun odedigi para kadariz....
3 kurus para icin ozel hayatimizi bile didiklerler...
kabahatin buyugu devletimizde ..dogru duzgun is ve sosyal haklarimiz bile yok...cani sikilan kapi disari ediyor...kendimizi savunamiyoruz bile...
gunlerdir mesai yapiyorum bedava...bir tsk.bile etmez....canim bu boyle gelmis boyle gider...okudum univ hemde en zorundan ama dayimiz yokkki ...allah hepimizin yardimcisi olsun....
arkadasim uzulme bosver....allahindan bulsun .
ben markette çalışıyordum.ya ilk defa gece nöbetimde yemeğe gittiğimde yarım saat geç kaldım.normalde sabahları eviminle çalıştığım yerin arası uzak diye 5 dakika geç kaldığım olurdu ama oda sürekli olan birşey değil.sırf bunu bahane etmesinler diye çıkış saaatimi uzatarak çıkardım işten lafı edilmesin diye.onlarda bunu bilirler
Tipik bir ahir zaman hikayesi.
Geçmiş olsun. Kafana takma gibi duyarsız cümleler kuramayacağım çünkü arkadaş olacak kimseler seni satmışlar. Bu olay haklı olarak insanlara güvenini kaybetmene yol açacak. İnsanlar da zaten güvenilmezler. 22 yaş, insanın kendini büyük sandığı ama hala daha bayağı toy olduğu bir yaş. Birkaç sene sonra olaylara, insanlara bakışın değişecek. Eğer iyiniyetli, saf tipte bir insansan ben de diğer arkadaşlar gibi kimseye özelini anlatmamanı tavsiye ederim. Çünkü karşındakiler masumiyetlerini en geç 3 yaşında kaybetmiş şeytanımsılar olacaklar. Ve onlar her durumun içinden sıyrılmasını bilirler, asla rezil olmaz, asla utanmazlar. İnsanlıklarını mı kaybetmişler, umurlarında olmaz. Sen iyiniyetliysen eğer onlar gibi de olma ama kendini de koru.
Dünya maneviyattan giderek ve son defa uzaklaştıkça, kul kula (haşa) kulluk ettikçe olan şeyler bunlar. İşe 5 dakika geç kalabilmek normalde tabi bir hak olabilmeli ancak kölelik düzeninde böyle bir şey kabul edilemez. Neyse Allah başka bir kapıyı mutlaka açar merak etme. Sen haksızlığa sinirleniyorsun anlıyorum. ayrıca, ALO 170 hattını ara, 5 ay çalıştığını ancak sigortanın 1 ay yatırıldığını ihbar et.
arkadaşlar..yine ben..
ne ne ne :S suç mu bu sigortamın eksik yatması
Hem de suçun tillahı canim maliye cok afedersin popolarindan kan alir.5 ay calistigina dair muhakkak kayitlar vardir hic yoksa guvenlik kamerasinda gorunur ama bunu yapacagini isyerinden kimseye soyleme patrona yetistirirlerse belki yalanci sahit falan bulur neme lazim.
çok saçma,,, hakkını öğrenmelisin bence,, sigortan vs var değilmi kesinlikle onu öğren öncelikle,, eger varsa yani yatırılmışsa 1.5 aylık sürede senin orada çalıştıgının kanıtı. yoksa da orada çalıştıgına dair bi belge fiş, müşteriden senin imzaladıgın bi fiş vs ne varsa artık onu koru ,, en kısa zamanda da bi avukata git işe iade davası için konuş. zaten 15 gün önceden bildirmeden işte çıkarma kanuna aykırı,, bunu bu kadar rahat yaptılarsa büyük ihtimalle sigortan yok.
ne ne ne :S suç mu bu sigortamın eksik yatması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?