bir paçavra gibi işten atıldım :'(

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
arkadaşlar..yine ben..
bu sefer ki derdim aşk meşk değil.dün akşam işten atıldım hemde hiç emeği geçmeyen biri gibi..
beni üzen ben giderken hiç bir iş arkadaşım bana helalliğe bile gelmedi.hepsi görmezden geldiler..
işten atılmaın sebebini hala net olarak bilmiyorum bile..
sadece müdürün işten atmadan önce sorduğu son üç soru;
neden yarım saat geç kaldın?
senin antalyada sevgilinmi var?
sen gece nöbetinde antalyaya gidip geleceğini söylemişsin..

bu kadar..sonrada ben inkar edince seninle artık çalışamayacağız deyip basıp gitti.
ağrıma gidiyor.ben öyle bir cümle kurmadım bile.inanmadı bana.ben öyle birşey demedim dedim dinlemedi bile :'(
onu geçtim ben 22 yaşında bir bayanım.sevgilim varsa bile bu onu niye ilgilendiriyor özel hayatım değil mi bu benim?
benim iş arkadaşlarımında sevgilileri var.onlara niye bu tavır takınılmadı?

ağrıma gidiyor arkadaşlar işsiz kalışıma değil onların bu yaptıkları tavır üzdü beni.
hiç mi tanımamışlar beni hiç mi :'( !!!!!!

ahlak masası sanki hadsizler

hiç üzülme kurtulmuşsun

üzülme demek kolay ama unutmaki bi kapıyı kapatan allah diğer kapıyıda açıyor.

kendimden biliyorum.

şimdi kendine 1 hafta süre ver gez toz,kafa dağıt sanki senelik iznine çıkmışsın gibi.

günü gelince iş aramaya tekrar başla ve sana bi tavsiye iş arkadaşlarınla asla yüz göz olup özelini anlatma..

çok anlaşılmaz bir durum.
Geç kalma olayna birşey diyemem ama sevgilinin olup olmaması yada Antalya ya gidip gitmemem onları hiç ilgilendirmez.
Büro içi dedikodukazanı kurbanı olmuşsun ama bu şekilde seni işten çıkaramazlarr. Arkadaşlarının yanına gelmemesi olaydan haberdar olduklarının göstergesi.
Haklarınızı arayın. Ne kadardır orada çalışıyorsunuz , sigortanız var mı bilmiyorum ama haklarınızı öğrenin , uygulayın hatta
Haksız işten çıkarma yüzünden onları dava edeceğinizi söyleyin.
Bu işin aslını öğrenin bana göre.

hep geç mi kalıyodun canım işe? diğer sorular biraz bahane gibi geldi bana.
bir de ne iş yapıyosunki

5 ayı geçiktir çalışıyorum.sigortamda 1.5 aylık olmalı heralde.
evet arkadaşlarımla yüzgöz olmaktan dolayı kaybettiğimi söyledi babam.

ben markette çalışıyordum.ya ilk defa gece nöbetimde yemeğe gittiğimde yarım saat geç kaldım.normalde sabahları eviminle çalıştığım yerin arası uzak diye 5 dakika geç kaldığım olurdu ama oda sürekli olan birşey değil.sırf bunu bahane etmesinler diye çıkış saaatimi uzatarak çıkardım işten lafı edilmesin diye.onlarda bunu bilirler

bunlar hep tecrübe canım

Sen sen ol hiçbir iş arkadaşınla samimi olma, sırrını verme, güvenme.
Güleryüzlü ol ama yüzgöz olma, yüzeysel olsun ilişkilerin.
Canını sıkma boşver, başka bir kapın vardır mutlaka.

evet tecrübe oldu bana.ama allah biliyor o kadına neler yapmak istemezdimki şuan.bende insanım böyle işçimi çıkartılır. :'(

özel hayatına kadar girmişler adamlar..bi arkadaşımda buna benzer bi problemden işten çıkarılmıştı adam işe alırken formda sevgilin varmı varsa ne kadar sıklıkta gelir felan yazıyormuştu sevgilisi olmadıgı için yok yazmış bir ay sonra erkek arkadıyşa barışıyor hal ve hareketlerinden adamın rahatsız olmaya başlıyor ve diger çalışanlardan patron sevgilisiyle barıştıgını duyunca msj çekiyor kıza hesabını kapatıyoruz yarın diye !! peki sen böyle bişey sezmişmiydin daha önce patronundan sana karşı özel davranışları ilgisi varmıydı

geçmiş olsun cnm...yanlış anlamazsan nerede yaşıyorsun da bir gece de antalyaya gidip gelecekmişsin demiş ya ....
niye işten çıkarıldım diye düşünme özelde bahaneler bitmez

Aynısını yazacaktım. Bunlara dikkat et, belli ki iş arkadaşlarının işi bu zaten.
Bir de 1 günde işten çıkarılmaz bunun ikazı vardır, çıkarılıcaksa da 1 hafta önceden söylenir.

ya şöyle birşey benim 2 patronum var normalde.ama bunlar marketin başına bayan bir müdür koymuşlar.benide işten atan bu kadın.ilgi gösteremezdi yani bana bu durumda.ama özel hayatımdan kime ne ki mesela.çocuk fırçalanır gibi hissettim kendimi..
kız arkadaşına üzüldüm açıkçası.onunkide resmen benimki gibi olmuş

t abiki böyle olmamalı.
Özellikle özel hayatını bu şekilde sorgulayamaz işne yansıtmadığın sürece.
Geç kalma olayında da genelde uyarı verilir.
Başkalarına gözdağı vermek için de kurban edilmiş olabilirsin gibime geliyor.

yok ben ikaz filan almadım.direkt işten atıldım.işime yansıttığım tek yön onu çok özlediğim için arasıra ağlıyordum ama buda müşterinin yanında olan bir durum değildi.ıspartada yaşıyorum.gitmeyi çok düşündüm ama arkadaşlarımı bu yüzden riske atacak kesinlikle birşey yapmadım.her zaman düşüncemde kaldı bu.sinir olduğum durumda bu zaten çünkü ben öyle bir cümle kurmadım bile

üç kuruşluk maaşa böyle müdürlere köle olacağına evinde otur daha iyi
üzülme boşver
verdikleri parada para olsa arkadaşım iş bankasında 700 lira maaşa çalışıyor birde sınavla girdi üstüne iş sitresi çekiyor
bunları gördükçe tiksiniyorum iş yaşamından......

Arkadaşlarının kurbanı olmuşsun geçmiş olsun . Inşallah daha düzgün bir işin olur.

Buna benzer benim de başıma geldi..
Ben özelde değil kamudayım,işten atılır gibi yerim değiştirildi,mesleğimle ilgili olmayan bir bölüme..Arkadaş kurbanıyım ben de .hem de tamamen haksız yere..Son açtığım konunun içinde var..
Sonuç:İş arkadaşlarına zerre güvenilmeyecek..Kurtlar sofrası olmuş etraf..Kuzu bulunca yiyorlar..Bir haksızlık varsa ödeşirsiniz ötede,öteye bırak..

Bu arada işini ihmal ettiğini fısıldamış birisi..Gece nöbetinde Isparta'dan Antalya'ya gidip gelmek nasıl oluyor onu düşünmemiş ama müdürün..

Boşver düşünme artık..Geçer bu da..Başka iş bulursun..Biraz gez toz bu arada..

Son düzenleme:
Gerizekali adam!
Ailenden başka kimseye inanmayacaksın canım! Neyse üzülme! İnsallah daha iyi yerlerde olursun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…