bir paçavra gibi işten atıldım :'(

vayh be.bana 1 aylık deneme süresince sigorta yapılmadığını eğer işe devam olursa sigortamın olacağını söylediler.sonrada sigortamın eksik yattığını öğrenmiştim zaten.

bahane üretmişler herhalde anlamadım ama var böyle manyaklar.. konuyu okuyunca aklıma geldi.bigün bi ilanı aradım adam telefonda bana sevgiliniz var mı die sorduşaşırdım yok dedim iyi tamam gelin o zaman dedi bana kusura bakmayın soruyorum çünkü sevgili olan çalışanlrımız sorun oluyo dedi bende hiç deşelemedim tmm dedim ama gitmedim tabiiii

biri senin hakkında birşey söylemiş olmasın bana öyle gibi geldi
işten atıyosa da doğru düzgün bi açıklama yapsınlar ya bu ne böyle ne kadar ayıp

bukadar basıt meseleden kımse kımseyı atmaz
patronlarda calısanların ozel hayatlarıyla bukadar ılgılenmez de
ya sen bıseylerı atlıyorsun yada arkandan atıp tutuyorlar

Son düzenleme:
biri senin hakkında birşey söylemiş olmasın bana öyle gibi geldi
işten atıyosa da doğru düzgün bi açıklama yapsınlar ya bu ne böyle ne kadar ayıp

evet buna katılıyorum.en azından işten ne sebeple atıldığımı bilseydim.çok ağrıma gitti :26:

bukadar basıt meseleden kımse kımseyı atmaz
patronlarda calısanların ozel hayatlarıyla bukadar ılgılenmez de
ya sen bıseylerı atlıyorsun yada arkandan atıp tutuyorlar

dediğin gibi düşünüyorum acaba atladığım ne var diye.ama arkamdan atıp tutuyorlar gibimede gelmiyor değil.çünkü orada çalışan bir ablaya başka çalışan bi abla demiş; o kızı sende antalyaya götürüp getirecekmişsin.seninde sıran gelicek demiş..ben şaşırdım tabi.abla ben senin hakkında kimseye böyle birşey demedim.desem sana derim. ama başkasına öyle birşey söylemedim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…