• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Parça Yalnızlık Bir Parça Boşluk

aparmanyengesii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
51
41
3
40
Iyi geceler kizlar
Bu konuyu acisimin tek nedeni bir iş döküş bir konuşma ihtiyaci yani anlayacaginiz yalnizlik...

Daha once konumda paylasmistim gerek bu yasima kadar karsima dogru insanin çıkmayasi gerek farkli birkac nedenden dolayi kafamda evlilik defterini kesin kez kapattim.

Ama son zamanlarda buyuk bir boşluk ve yalnızlık duygusu yasiyorum.Çevremde bu yil neredeyse evlenmeyecek kimse almadi bekarlarin tümünün hayatinda biri var.Şimdi bunun sana zarari ne diye dusunenler olabilir zarari yok kimsenin bana ama herkes biraraya gelince konu nedense onlarin erkek arkadaslarina nisanlilarina alacaklari esyalara bu tur seylere geliyor benimde konustugum tek sry onlarin hayatina yorum yapmak anlayacaginiz bir suredir kalabalik icinde dahi kendimi yalniz hissediyirum.

Bir baska durumda sanki hayatimda hiç olmamış olan o erkegin hic olmamis olan bir sahsin yoklugunu daha fazla hissediyorum.Erkekler konusuna gelirsek hayatimda varligink destegini hissettiren bir babam olmadi hic dedem amcam abin dayim yani zor zamanimda arayip yardimini isteyecegim bir erkek hic olmadi hep yalnizfim bircok seyin ustesinden ya kendim geldim yada kaldiramadigim o yukun altinda kendim ezildim dert etmedim ama son zamanlarda yanimda destek olacak birini o kadar ariyor ki gozum.Gecen is yerinde bi sorun yasadim konu adliyelik davalik olabilirdi hic hatam olmayan bi durumda cok buyuk sıkintı almis bir konumdaydim ama yanimda kimsem yoktu bir erkek arkadasimi aradim is yerinden izin alabilecek durumda ddgildi baska bi erkek arkadasima aradim ulasamadim gelseler yardimci olacak birseyleri yoktu ama yanimda guc olacak destek olacak birine ihtiyacim vardi orda kendimi o kadar yalniz hissettim ki...

Hem kafamda ya bu is daha ileriye giderse tum bunlarla yapayalniz mi ugrasacagim huznu vardi.
Hep yalnizdim hepte boyle birbasina kalacak olma hissi sanirim cok yipratti beni sadece paylasmak istedim sanirim

Eske insan duygusal olarak kimsenin varligina ozelliklede br erkegin varligina ihtiyac hissrtmeseydi

Umutsuz olmayın.inssllsh sizi mutlu edecek biriyle karşılaşırsınız .Haklısınız bir erkek figürü olmadıysa hayatınızda buna ihtiyaç duyabilir insan.

böyle beklemekle olmaz en yakın arkadaşlarına söyle veya utanırsan biraz ortalığa karış sosyal ol elbet birisi seni görür veya sen görürsün birini bunlar çok can sıkılacak şeyler değil merak etme ☺

Bir parça trajedi : (

Ne kadar yalnız olma temalı konu açılıyor artık

Bence bizim erkek ithal etmemiz lazım İtalyan olur İspanyol olur bu ülkedekilerden hayır yok bacılar

Burdan devlet büyüklerine sesleniyorum bize sahip çıkın plase!

böyle beklemekle olmaz en yakın arkadaşlarına söyle veya utanırsan biraz ortalığa karış sosyal ol elbet birisi seni görür veya sen görürsün birini bunlar çok can sıkılacak şeyler değil merak etme ☺
Utanmakla falan alalasi yok o defteri kapattim kendimce dusunmuyorum ama iste arada yoklugu yokluyor :)

Back
X