ailemin yanına gidersem dönüşü yok belki böylede yok ama bu evde huzursuz olmaktan çok sıkıldım sırf ailesinden korkusuna taşınamıyor kiradayız. ve kaynanamlar böyle davrandıkça çıldırıcam artık onların isimlerini bile duymak istemiyorum
Yakınlarımda bir tanıdığım aile var yakın mesafedede gelin ve kaynana oturuyor gelin hergün kaynanaya gitmek zorunda ve her gittiğindede kaynananın evini temizler yemek pişirir ve bu çocuk doğduktan sonrada devam etti kaynana telefon açıp gelmesi gerektiğini söylüyormuş yani kızcağız evin keyfini çıkartamıyor bende o kaynanayı ne zaman görsem nefretle bakıyorum şanssıiıkya kaynanamın arkadadışı oluyor o diğer kaynana mecburen görmek zorunda kalıyorum kadının 1 oğlu ve bir kızı daha var ama sanırım en çok ezilen o ilk evlenen gelin olacak kaynana ölene kadar 2 aldığı gelin kendini ezdireceğini sanman bunlar konyalı orada bunlar öyleymiş ben o genç kıza çok üzülüyorum özellikle ezik bir kız almış güzelce istediği gibi ezebilmek için , her gün kaynanayamı gidilir resmen eziyet bence eşinde nasılsa hanım alışır ayaklarında mutlaka yapman gerekenler var hergün üzüntüden yatman doğru değil çünkü seni kimse umursamıyorsa umursatacaksın ,bence harekete geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?