bir plan yaptım gidicem

eşimle bir sorunum yok çok şükür tek sorun onları haklı buluyor ama benim yapıma tamamen ters bir aile yapısı . uzaklaşmamız lazım burdan ama oda olmuyor

eşimle bir sorunum yok çok şükür tek sorun onları haklı buluyor ama benim yapıma tamamen ters bir aile yapısı . uzaklaşmamız lazım burdan ama oda olmuyor

ailende aynı yerde mi canım ?
ben de 6 saat uzakta bir yere geldim ailesi için şu an çok pişmanım dostlarım ailem herşeyim orda kaldı burda mutsuzum çok iyi düşün uzaklaşırken kendi canını yakacak şeyler yapma

evinden çıkma kaçma,,kocamla aram iyi diyorsun,,, daha önceki formada yazdım,,, beceriksiz ol,,, yıkadığın bardaklar yumurta koksun,, bitirme işleri,,, iş eline dolansın,,, yaptığın yemek yenmesin,,, senin kv daha gençdir neyani böyle şehirin içinde köyü yaşamak???? (köyde bile yok artık bunlar)
ve herşeyi çok yavaş ve ağırdan yap, bardak çanak kır, yemek yak,,, bırak seni beceriksiz zambak bilsinler,,,
sen kendini biliyorsun yeterli,,,
sende eşinin olmadığı zamanlarda konuşma onlarla,, eşin yanında oldumuydu da annecim babacım dersin,,,madem onlar iki yüzlü,,,,
birde arada sırada hiç yemek yeme, akşama kadar zaten kan şekerin düşer, kocan seni böyle işten gelince zangır zangır titriyor görsün, bilmem yemek yemeye vaktim olmamış hytm dersin,,,
böylesine böyle
birde asla eşine ailesini şikayet etme,,,,

Son düzenleme:

Bunları duyduğuma inanamıyorum. Bu kadar entrika oyun niçin? Böyle planlarla yaşanır mı ? Çok güzel tembihlemişsiniz insan olmak bu kadar zor değil.

böyle bir yola başvurursanız üzerinize bir iftira yükü de yüklemiş olursunuz ayrıca ailenize de laf getirmiş olmanızda bonusu olur...bu sefer eşin olmasa bile ailesi diyecek ki demek ki sevgili buldu kendine seni ve bizi bu yüzden istemiyordu bak kaçtı gitti ona.....bu çamuru asla temizleyemezsiniz...bir de evli bir bayansınız ergen çocuklar gibi planlar çok sığ kalır...adam akıllı düşünün gidecekseniz sığınacağınız liman aileniz olsun sizi geri göndermeyecek olsalar bile.....

Bunu da yaparsa evden kendi gitmesine gerek kalmaz. Heralde kocasi gonderir.

Bunları duyduğuma inanamıyorum. Bu kadar entrika oyun niçin? Böyle planlarla yaşanır mı ? Çok güzel tembihlemişsiniz insan olmak bu kadar zor değil.

iyide karşı tarafda bı kızcağızı gelin aldım seni hizmetçi yaptım diyen bir zihniyet var,,,,
kendi evinin hanımı olsun,,,
hem sizene,,,

Bunu da yaparsa evden kendi gitmesine gerek kalmaz. Heralde kocasi gonderir.

niye ev temizleyemiyor diyemi?????
karşı tarafta bu kızcağızı hizmetçi gibi gören insanlar var,,,
o kadar meraklılarsa az yerler kadın tutarlar,,,
daha mı evden kaçması, sevmesine rağmen kocasını bırakması,,,

Esini hizmetci gibi goren zihniyet heralde evi temizlemiyor diyede gonderir

Esini hizmetci gibi goren zihniyet heralde evi temizlemiyor diyede gonderir

kendi evini temizlesin,,, bu kızcağız hizmetçilik yapmak için evlenmedi ki????
bu nasıl bir zihniyettir bunu zaten anlamıyorum,,,,
yani eskiden köylerde oluyormuş,,, ama artık köylerde bile yok,,,
tabikide örf ve gelenekler var, ama bu insanı resmen kölelik gibi geliyor,,,
yada ihtiyacı olur o farklı ama gençtir kv kesin,,,

mantıklı bir çözüm değil..yorumları okumadım ama mektup yerine eşinizle karşılıklı konuşsanız mesela..??

Katiliyorum.
Anca bundan anlar boyleleri.
Konuşarak mi çizimbulacak sizce konu ssahibesi.?
Hic sanmiyorum

iyide buraya sorunları olan biri derdini yazıyor bende yorum yapıyorum,,,
benim yaptığım yoruma, yorum yapıp, birde düzeysizce konuşuyorsunuz, sizi ne ilginendirir dediğimde de
''o zaman size ne'' diyorsunuz,,,
benim yazdığım şeylere yorum yapmayın, yorum yapıcakssanız da belirli bir sevide olsun,,,
ben pek mantığınızı anlayamadım, anlatmaya da çalışmayın,,,

Son düzenleme:
Düzeysizlik sizin yardım diye yazdığınız yazıda insan olarak rahatsız oldum. The end

aklın yolu bir.. arkadaşlarda yazmışlar.. kaçman çözüm değil
eşinin sana bu şekilde döneceğini söylüyorsan yanılıyorsun.

madem mutlu değilsin, madem hiç bir şekilde anlaşamıyorsun, eşinle ayrılmak istediğini konuş. ama bunu göze al, bunu göze alamıyorsan konuşma.
sonra izle, eğer dediğin gibi pişman olursa o zaman senle ayrılmak istemediğini söyler. ama baktın umursamıyor yine de

demek ki verdiğin karar doğruymuş.. ayrılır, huzura kavuşursun

Son düzenleme:
Düzeysizlik sizin yardım diye yazdığınız yazıda insan olarak rahatsız oldum. The end

düzeysizlik mi????
benim yardım diye yazdığım şey elalemin evinin hizmetçiliğini yapmamasını önermekti,,,, ucuz etin yahnisi ağır olur onlar madem bedavaya hizmetçi tutuyorlar evlerine, o zaman olacak sonuçlara da katlanırlar,,,
tabi birde hergün kayınvalidesinin evine gidip, orayı temizleyen, yemeğini yapan, çamaşırını yıkayan, kısacası kayınvalidesinin evinde temizlikçilik yapan insanlar var,,,, bunu normal gören insanlar var,,, ama bu normallik falan değil bayağa bildiğin kölelik,,,, kölelik kaldıralı da baya bir yıl oluyor hemde cezai yaptırımları var,,, ama böyle nerede olduğunu anlamayan ne şehire nede köye uyum sağlayamamış insanlar, böyle eski gelenekleri sürdürüyorlar,,, ( eskiden sadece bir ev olurmuş, herkes tarlaya gidermiş, yeni gelinde evde kalır iş yaparmış) ama şimdi tarla da yok toprak da yok,,,
madem ağzını açıp tepkisin gösteremiyor oda öyle yapar,,,,
kv hasta olur, yada ayda yılda evinde iki bulaşığı makinaya atarsınız onlara lafım yok,,,
ama bu zihniyeti normal gören insanları gerçekten ve gerçekten anlamıyorum,,,
Ha birde çok becerekliyim diye kendini göstermek istemek var,,aferin delisi olmak var,,, banane kimse bilmesin benim becerikliliğimi, düzenimi tertibimi, ben kendimi zaten yeterince biliyorum,,, ben kendim için, eşim için ileride olucak olan bebeğim için temizim, varsın millet beni pis bilsin,,,

Ben de leble arkadaşa katılıyorum. Kadınlar hamarat olacağız diye gereksiz yere çırpınıyor. Düzeysiz insanlarla düzeyli ilişki kurulamıyor malesef. Aynı evde yaşamıyorsunuz galiba, iyi ya işte bakmasınlar yüzünüze sizde bakmayın. Görüşmüyorlarsa ne iyi işte.Gitmeyin kafanızı çevirin, oh ne ala. Eşiniz bişey derse ne yapayım onlar benle konuşmuyor dersiniz. Eşiniz zorla götürüp hizmet ettirirse hastayım deyin ,öyle bir yapın ki mideleri kalksın. Bardak tabak kırılsın. Beceriksiz ol ama hizmetçi olma.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…