öncelikle şunu söyliyim kayınvalidelerle durumun hiç değişmecek senelerce aynı durumda olacak emin olabilirsin zamana yay biraz sessiz kal ve herşeyi ortaya dök düşün bir yuva kolay kurulmuyor ve ne yazık ki boşandığında çokta mutlu bir kadın olmayabilirsin o sebepten al eline bir kağıt eşinin artı ve eksilerini aynı şekilde ailesinin de artı ve eksilerini yaz ve mantıklı geleni mutlaka ailenle paylaş büyükler bilir çünkü ....
eşimle bir sorunum yok çok şükür tek sorun onları haklı buluyor ama benim yapıma tamamen ters bir aile yapısı . uzaklaşmamız lazım burdan ama oda olmuyor
evinden çıkma kaçma,,kocamla aram iyi diyorsun,,, daha önceki formada yazdım,,, beceriksiz ol,,, yıkadığın bardaklar yumurta koksun,, bitirme işleri,,, iş eline dolansın,,, yaptığın yemek yenmesin,,, senin kv daha gençdir neyani böyle şehirin içinde köyü yaşamak???? (köyde bile yok artık bunlar)
ve herşeyi çok yavaş ve ağırdan yap, bardak çanak kır, yemek yak,,, bırak seni beceriksiz zambak bilsinler,,,
sen kendini biliyorsun yeterli,,,
sende eşinin olmadığı zamanlarda konuşma onlarla,, eşin yanında oldumuydu da annecim babacım dersin,,,madem onlar iki yüzlü,,,,
birde arada sırada hiç yemek yeme, akşama kadar zaten kan şekerin düşer, kocan seni böyle işten gelince zangır zangır titriyor görsün, bilmem yemek yemeye vaktim olmamış hytm dersin,,,
böylesine böyle
birde asla eşine ailesini şikayet etme,,,,
böyle bir yola başvurursanız üzerinize bir iftira yükü de yüklemiş olursunuz ayrıca ailenize de laf getirmiş olmanızda bonusu olur...bu sefer eşin olmasa bile ailesi diyecek ki demek ki sevgili buldu kendine seni ve bizi bu yüzden istemiyordu bak kaçtı gitti ona.....bu çamuru asla temizleyemezsiniz...bir de evli bir bayansınız ergen çocuklar gibi planlar çok sığ kalır...adam akıllı düşünün gidecekseniz sığınacağınız liman aileniz olsun sizi geri göndermeyecek olsalar bile.....bir konu açmıltım hatırlarsanız tekrar hatırlamak için kopyalıyorum
6 aylık evliyim eşimle ailesi yüzünden sürekli tartışıyoruz , bi iki kez dayanamadım babamın evine gittim en son kavgamızda bana hak verdi bi daha bunları yaşatmıycağım dedi. ama döndüğümden beri ailesi benle konuşmuyor surat asıyorlar ve onların her istediklerini yaptığım halde bunları yapıyorlar.
evde bunalıma girdim sürekli uyuyorum bakkala bile çıkamıyorum onlardan birinii göreceğim diye.benim hergün onlara gidip iş yapmamı ve eve dönüp kendi işimi yapmamı bekliyorlar ve bende buna rest çektiğim için beni gelinleri gibi görmekten vazgeçtiler. işin en acınası durumu eşim yüzde yüz onlara hak veriyor .küçük 12 yaşında görümcem var o bile benim suratıma bakmıyor. ve ben artık dayanamıyorum yakın oturmakta istemiyorum artık çünkü hasta ettim kendimi.bu yüzden ayrılacağız gibi duruyor
geçen gün bir mektup yazdım eşime dedimki taşınalım bu evden dayanamıyorum hiç önemsemedi hiç bişey demedi.ve artık bu umursuzluğu beni çıldırtıyor bi kaç gün evden kaçıcam aklı başına gelsin aileme de gitmicem .
evinden çıkma kaçma,,kocamla aram iyi diyorsun,,, daha önceki formada yazdım,,, beceriksiz ol,,, yıkadığın bardaklar yumurta koksun,, bitirme işleri,,, iş eline dolansın,,, yaptığın yemek yenmesin,,, senin kv daha gençdir neyani böyle şehirin içinde köyü yaşamak???? (köyde bile yok artık bunlar)
ve herşeyi çok yavaş ve ağırdan yap, bardak çanak kır, yemek yak,,, bırak seni beceriksiz zambak bilsinler,,,
sende eşinin olmadığı zamanlarda konuşma onlarla,, eşin yanında oldumuydu da annecim babacım dersin,,,madem onlar iki yüzlü,,,,
birde arada sırada hiç yemek yeme, akşama kadar zaten kan şekerin düşer, kocan seni böyle işten gelince zangır zangır titriyor görsün, bilmem yemek yemeye vaktim olmamış hytm dersin,,,
böylesine böyle
Bunları duyduğuma inanamıyorum. Bu kadar entrika oyun niçin? Böyle planlarla yaşanır mı ? Çok güzel tembihlemişsiniz insan olmak bu kadar zor değil.
Bunu da yaparsa evden kendi gitmesine gerek kalmaz. Heralde kocasi gonderir.
niye ev temizleyemiyor diyemi?????
karşı tarafta bu kızcağızı hizmetçi gibi gören insanlar var,,,
o kadar meraklılarsa az yerler kadın tutarlar,,,
daha mı evden kaçması, sevmesine rağmen kocasını bırakması,,,
Esini hizmetci gibi goren zihniyet heralde evi temizlemiyor diyede gonderir
bir konu açmıltım hatırlarsanız tekrar hatırlamak için kopyalıyorum
6 aylık evliyim eşimle ailesi yüzünden sürekli tartışıyoruz , bi iki kez dayanamadım babamın evine gittim en son kavgamızda bana hak verdi bi daha bunları yaşatmıycağım dedi. ama döndüğümden beri ailesi benle konuşmuyor surat asıyorlar ve onların her istediklerini yaptığım halde bunları yapıyorlar.
evde bunalıma girdim sürekli uyuyorum bakkala bile çıkamıyorum onlardan birinii göreceğim diye.benim hergün onlara gidip iş yapmamı ve eve dönüp kendi işimi yapmamı bekliyorlar ve bende buna rest çektiğim için beni gelinleri gibi görmekten vazgeçtiler. işin en acınası durumu eşim yüzde yüz onlara hak veriyor .küçük 12 yaşında görümcem var o bile benim suratıma bakmıyor. ve ben artık dayanamıyorum yakın oturmakta istemiyorum artık çünkü hasta ettim kendimi.bu yüzden ayrılacağız gibi duruyor
geçen gün bir mektup yazdım eşime dedimki taşınalım bu evden dayanamıyorum hiç önemsemedi hiç bişey demedi.ve artık bu umursuzluğu beni çıldırtıyor bi kaç gün evden kaçıcam aklı başına gelsin aileme de gitmicem .[/QUOTE
gelin hizmetçidir böyle kişiler için..çocuğu bile doldurmuşlar..kocan onlara hak veriyor ee annesi onuda dolduruyor..kocan o kadının oğlu tabi o tarafı tutacak..boş ver yaaa bakmazlarsa bakmasınlar sende tınma..yanlarından geçsen bile başını çevirip bakma..
böylesine böyle
bir konu açmıltım hatırlarsanız tekrar hatırlamak için kopyalıyorum
geçen gün bir mektup yazdım eşime dedimki taşınalım bu evden dayanamıyorum hiç önemsemedi hiç bişey demedi.ve artık bu umursuzluğu beni çıldırtıyor bi kaç gün evden kaçıcam aklı başına gelsin aileme de gitmicem .[/QUOTE
gelin hizmetçidir böyle kişiler için..çocuğu bile doldurmuşlar..kocan onlara hak veriyor ee annesi onuda dolduruyor..kocan o kadının oğlu tabi o tarafı tutacak..boş ver yaaa bakmazlarsa bakmasınlar sende tınma..yanlarından geçsen bile başını çevirip bakma..
bu kadar geri insanların yanında eğer evden çıkar da ailenin evine gitmezsen,, bence senin için sonuçları çok ağır olucak problemlerle karşılaşırmışsın gibi geliyor,,,,
bu sefer hem senin hemde ailenin namusuna, şerefine dil uzatırlar,,, haklı iken kendini daha da haksız konuma düşürürsün,, ve ailen senin ailen arkanda olmayabilir,,,,
ya ailenin evine dön,,,
veyahut kabul et ve bu insanların isteklerini yap,,,
veya benim dediğim şeyleri yap ama bu kadar abartmadan,,,,
ama sakın ailenin evinden başka bir yere gitme,,,,
iyide karşı tarafda bı kızcağızı gelin aldım seni hizmetçi yaptım diyen bir zihniyet var,,,,
kendi evinin hanımı olsun,,,
hem sizene,,,
O zaman size ne
Düzeysizlik sizin yardım diye yazdığınız yazıda insan olarak rahatsız oldum. The end
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?