- 4 Mart 2022
- 74
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi zehrazeyyy
-
(Kızlar arkadaşım adına yazıyorum onun bir hesabı yok çünkü)
merhaba arkadaşlar eski sevgilimin hayatında yeni biri var ancak bu kız kendini olmadğı biri gibi gösteriyor, stalkladım ve geçmişi şuan sevgilime kendini gösterdiği karakterle alakasız.. ve ben eski sevgilimi geri istiyorum bu yeni kızın gerçek yüzünü ona göstermek istiyorum ama aklıma bir şey gelmiyor.. ve öyle biri ki eski sevgilim gerçekleri bilse ayrılır ondan direk o yüzden bilmeli.. kendim olaya el atamam sen direk söyle vs demeyin ama baska ne şekilde görücek bu kızın bulunduğu kabın şeklini alan, gözüne girmek için rol yapan biri olduğunu..
E siz de bir tuhafsınız kusura bakmayın ama. Onaylamadığınız bir durumu neden kendi hesabınızdan paylasıyorsunuz?Arkadaslar yanimda benden rica etti yazar misin fikir alayim diye ben de tamam dedim benlik bisey yok bu onu onayladığım anlamina gelmiyor
Konu sahibi, Acil en yakın devlet hastanesi yada üniversite hastanesinde psikiyatri bölümünden randevu al ve aynen bu şekilde durumu anlat, fikir sor, geç kalmadan tedaviyi kabul et.(Kızlar arkadaşım adına yazıyorum onun bir hesabı yok çünkü)
merhaba arkadaşlar eski sevgilimin hayatında yeni biri var ancak bu kız kendini olmadğı biri gibi gösteriyor, stalkladım ve geçmişi şuan sevgilime kendini gösterdiği karakterle alakasız.. ve ben eski sevgilimi geri istiyorum bu yeni kızın gerçek yüzünü ona göstermek istiyorum ama aklıma bir şey gelmiyor.. ve öyle biri ki eski sevgilim gerçekleri bilse ayrılır ondan direk o yüzden bilmeli.. kendim olaya el atamam sen direk söyle vs demeyin ama baska ne şekilde görücek bu kızın bulunduğu kabın şeklini alan, gözüne girmek için rol yapan biri olduğunu..
Yeni kızım gerçek yüzünü görünce aa bu olmaz eskisine döneyim mi diyecek sanıyorsunuz.(Kızlar arkadaşım adına yazıyorum onun bir hesabı yok çünkü)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?