bir plana ihtiyacım var

zehrazeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
74
7
1
31
(Kızlar arkadaşım adına yazıyorum onun bir hesabı yok çünkü)
merhaba arkadaşlar eski sevgilimin hayatında yeni biri var ancak bu kız kendini olmadğı biri gibi gösteriyor, stalkladım ve geçmişi şuan sevgilime kendini gösterdiği karakterle alakasız.. ve ben eski sevgilimi geri istiyorum bu yeni kızın gerçek yüzünü ona göstermek istiyorum ama aklıma bir şey gelmiyor.. ve öyle biri ki eski sevgilim gerçekleri bilse ayrılır ondan direk o yüzden bilmeli.. kendim olaya el atamam sen direk söyle vs demeyin ama baska ne şekilde görücek bu kızın bulunduğu kabın şeklini alan, gözüne girmek için rol yapan biri olduğunu..

Sosyal medyada yaptığınız arastırmayla, kızın kendisini olmadığı biri gibi gösterdiğini nereden anladınız acaba? Acilen yardım almanızı önerebilirim sadece zira anlattığınız seylerden takıntılı ve anormal birisi olduğunuz izlenimine kapıldım.

Arkadaşınız siteye üye olarak ( bildiğiniz gibi üyelik ücretsiz ) sorununu kendisi paylaşırsa ; karşılıklı iletişim açısından daha sağlıklı olur.

Arkadaşınızın eski erkek arkadaşını geri istemesi yeterli değil. Adamla ayrılmışlar.

Bundan sonra adamın , kiminle ve nasıl insanlarla görüştüğü arkadaşınızı ilgilendirmez.

Diğer kızın , size göre kötü yönlerini gösterdiğinizde ; adam arkadaşınıza mı dönecek size göre ?

Arkadaslar yanimda benden rica etti yazar misin fikir alayim diye ben de tamam dedim benlik bisey yok bu onu onayladığım anlamina gelmiyor

Onu da eski sevgilisi düşünsün. Kadınlarımız artık bu altın çüklülerin anneliğini yapmayı bırakmalı. Beyfendi kendisini korumayı bilmeyen yeni doğmuş kedi yavrusu değil.
Ay kıyaaamaaam şeytanların eline düşmüş bir minnoş. Beyaz atlı prensesini bekliyor.

Konu sahibi, Acil en yakın devlet hastanesi yada üniversite hastanesinde psikiyatri bölümünden randevu al ve aynen bu şekilde durumu anlat, fikir sor, geç kalmadan tedaviyi kabul et.
Sevgili üye, madem onaylamıyorsun bu durumu beni karıştırma dersin konu kapanır.

Yeni kızım gerçek yüzünü görünce aa bu olmaz eskisine döneyim mi diyecek sanıyorsunuz.

Bu nasıl bir stalk ki arkadaşınız o ikisi arasında ne yaşandı biliyor?? Kendisini nasıl tanıttığını nereden bilebilir ki! Yazışmaları mı hacklemiş napmış Bu kadarı özel hayatın gizliliğini ihlale girer, kız sizi şikayet etse haklı.

Sizi ne ilgilendirir adı üstünde "eski" kızın çift kişiliğini vs nereden anladiniz.Unutmayin değişmeyen tek şey değişimdir,insanları geçmişine göre vs yargılayamazsınız.Asiri fesat ve kıskanç duruyorsunuz,kıza karşı objektif olmadığınız da aşikar.Umarim çok mutlu olurlar,gecmiş çöptür karistirilmaz,sizde karıştırmayın yolunuza bakin

Arkadaşınıza söyleyin eğer gerçekten dediği gibi kendini olmadığı biri gibi gösteriyorsa bu zaten zamanla ortaya çıkar sevgilisi anlar onu , arkadaşınıza geri döner mi orası bilinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…