bir plana ihtiyacım var

Sevgilisini geri istiyormuş.

Ayrıca eski sevgilin kızın yaptıklarını bilse ondan ayrılır demişsiniz ya, o işler tam da öyle olmuyor. Sizde kabul etmediğini başka birinde edebilir, aşık olunca fikirleri değişebilir. Öyle boş hayaller kurmayın, bilse ayrılır diye.

Son düzenleme:
Sizden vazgeçmiş bir adam için onu geri istiyorum demek, bunun için plan kroki çalışmaya girişmek nedir? Oyuncak mı bu ondan alıp size verilsin. Burada sıkıntı yeni kız arkadaş değil ki, o gider başkası gelir. Bu size geri döneceği manasına gelmez. Bir de ne planı istiyorsunuz anlamadım, gazozuna ilaç atın isterseniz aklıma bu geldi

Daha olmaz adam gercek yüzünü görse baskasina gider eski sevgiliye gitmez
Ayrılmış gitmis adi üstünde eski sevgili..

Şeyi çok merak ettim. Bu nasıl bir stalk böyle de sevgilisinin öğrenemeyeceği şeyler öğrendiniz. Yani sosyal medyasında ne varsa eski sevgilisi de görebiliyordur sonuçta.
Ayrıca kendini nasıl tanıttığını nereden biliyorsunuz. Belki bütün hayatını tüm şeffaflığıyla anlattı. Belki sizin sorun olacağını düşündüğünüz şeyler aslında sorun değil. Belki de sizin elinizdeki bilgiler doğru değil.
Neye göre eminsiniz bu kadar bu ilişkinin biteceğinden?

Tedavi olun bence siz veya arkadaşınız farketmez .
Arkadaşım bana gelse böyle birşey var nasıl bir plan yapalım diye bırak konu açamayı arkadaşlıktan silerim. Kadınlar kulübü burası sinsiler kulübü değil haydi başka kapıya.

Stalklama işleri bu kadar net bilgi verir oldu mu ya
Karakter analizi yapacak kadar ne paylaştı acaba.
Benim aklıma gelmez mesela rol yapıyor sıvılaşıyor kabın şeklini alıyor filan ...
Lütfen kendi hayatınıza odaklanın.

Arkadaslar yanimda benden rica etti yazar misin fikir alayim diye ben de tamam dedim benlik bisey yok bu onu onayladığım anlamina gelmiyor

Bişe dicem arkadaşınızın yüzüne şey mi dediniz “yaptığın tam ş.refsizlik seni hiç onaylamıyorum aslında ama dur kkya sorayım”

Sizin gerçek yüzünüzü nasıl gördüyse onu da görür merak etmeyin. Yazık adama, bu da gol değil.

Siz kızın kendisini eski sevgilinize gösterdiği halini nerden biliyorsunuz

Belki adam çok fena aşık olmuştur, belki sevgilisinin geçmişi ile barışacak ve bu mini çakallığınız elinizde patlayacak. Bu da bir ihtimal.

Size ne ??? Adı üstünde eski. Sizle ilişkisini bitirmiş onunla başlamış,demek ki sizi değil onu istiyor hayatında. Burada size düşen nedir ? Fazla film izlediniz sanırım,masum kalpli piremses kız kendi yerini alan kötü kalpli cadı kızın maskesini düşürür,oğlanda gözlerinden kalpler çıkartarak piremsese geri döner. İnsanları rahat bırakın artık. Takıntılı eski sevgililerden herkese nefret geldi bi bitmediniz ya ! Kendi önüne kendi yoluna bakıp kendi hayatıyla uğraşmak varken milleti stalklayıp doğrucu davutluğa soyunmak işsizliğin kaçıncı boyutu acaba ?

Gülben ergenin lafı geldi aklıma

Sen oyun yap hatta oyun için de oyun ama
Sırf eski sevgili için

Her yalann da ortaya çıkma.gibi bir huyu vardır

O yüzden iyice gözden düşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…