Bir psikolog olarak ben bile anlayamadım

yepeda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
75
0
0
İstanbul
hanımlar öncelikle merhaba bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. ancak daha yeni üye oldum konuyu açabilmek için. gerçkten beğendiğim seviyeli bir site. birbirinizle konuşmalarınız yorumlarınız çok hoşuma gitti. öncelikle kendimi tanıtayım. üniversite öğrencisiyim. psikoloji bölümünde.son sınıfım. 22 yaşındayım. sınav çalışmaları okul falan derken seneler geldi geçti :) benim size soracağım soruyu sormaktan ilk başlarda çok çekindim açıkcası ama diğer üyelerden de böyle bi konu açılmış olduğunu görünce vakit kaybetmeden sormak istedim. okulda benden hoşlandığını düşündüğüm biri var. sürekli beni izlerken buluyorum onu. koridorda orda burda hep karşıma çıkıyor. yanlış anladığımı tesadüf olacağını düşünüp geçiştirdim hep. ama bu artık gözüme oldukça sık görünmeye başladı. geçen gün kızlarla otururken gösterdim kızlara bana bakıyor acaba yanlış mı algılıyorum diye onlarda farkettiklerini söylediler. ben biraz incelemeye aldım onu sürekli taksiyle gidip geliyor okula falan. bi gün okldan çıktım otobüs bekliyorum durakta oda gördü beni taksiye binerdi ama binmedi. sürekli bana bakıyor arkadaslarımla sohbet ederken öylece beni izliyordu ben bakınca da bakmıyordu. neyse otobüse bindik kalabalıktı oda geldi yanıma oturdu. bende hiç sevmem bi erkeğin yanımda oturmasını sinirlice baktım ona çok heyecanlandı bakamadı gözlerime ellerinin titrediğini farkettim. tebessüm ettim oda etti. ertesi gün yine otobüse bindik oda bindi gözleri deli gibi birini arıyordu beni görünce durdu ,gözlerinin içi güldü sanki. çok utangaç çekingen insanlar gibi heycanlanıyordu. bende ilk defa benden heyecanlanan biri oldu diye çok tuhaf bişiy hissettim :) benden hoşlanıyor gibi sanki. bikaç hafta sonra okuldan bi hocamın odasına gittim konusurken o geldi orda öğrendim ki oda bizim okulda asistanmış çok şaşırmıştım ve de çok üzüldüm çünkü ben okulda hocalarla ilişkisi olan kızlara kızmışımdır hep sonuçta burası üniversite yaşı başı almış insanlar ama sizce benden gerçekten hoşlanıyor olabilir mi? bugün koridorda beklerken oda beni gördü odasına girmedi camdan dışarıyı izledi. anlam veremiyorum. dışarda gördüğüm zamanlar da telefonla konusuyor sürekli ben mi yanlış anlıyorum acaba bi türlü karar veremedim. şimdi ben ne yapmalıyım gelip benimle konusursa kabul edemem. ki konuşmaz diyorum ben. sanıyorum bende boş değilim ona karşı biraz araştırdım onu geçen sene gelmiş okulumuza asistan olarak 27 yaşındaymış üffff ben büyük mü konuştum acaba lütfen bi akıl verin napmalıyım duygularıma engel olmam lazım.birde insan psikolojisini en iyi enim bilmem gerek ama beynim durdu sanki terzi kendi söküğünü dikemez hesabı.Buraya yazıyorum çünkü kız arkadaslarıma anlatamam yanlış anlarlar beni hem kaçırma yakısıklı falan derler bundan eminim bunu da ben yapamam sizce hoşlanıyor mudur benden ve ben ne yapmalıyım ?????

Son düzenleme:

canım anlattıklarına göre birşeyler hissedio gibime geldi..bunu en iyi anlkatacak olan sensin.. biz kadınlar böyle şeyleri hissederis bilirsin.. bence asistan oldğu için onu reddetme pişman olursun sora..ha ayrıca telefonla konuşmasıda senden çekindiğindendir ..belli etmemek için yani

bence hoşlanıyo. anlattıklarına bakılırsa öyle. koridorda vs telefonla konuşması da, etrafında dolaşıyor gibi görünmemek ve aynı zamanda kendini göstermek için bulduğu bir yöntem. çok fiks bir hareket bence. hep böyle olur zaten.

sen öğrenci doluğun sürece bunu kabul edemem diyorsun. bilemiyorum. bence sen mezun olana kadr arkadaş olabilirsiniz tanışmanız lazım önce.

anlattıklarına bakılırsa canım senden hoşlanıyor.hem ünüversite gibi ortamda böyle bi durum o kadarda kötü değil.bence aşk herşeye değer.

anlattıklarına bakılırsa canım senden hoşlanıyor.hem ünüversite gibi ortamda böyle bi durum o kadarda kötü değil.bence aşk herşeye değer.

en son ilişkim biteli 2 yıl oldu. çok kötü bir şekilde bitmişti.. en yakın tabiri caizse dostum dediğim insanla aldatmıştı beni. bu yüzden çok önyargılıyım dediğiniz gibi bi taktik de olabilir bu. sonra bunu birilerinin duymasını istemem. duyulsa hiçbirşey olmaz ama bunu not icin yapan diğer kızlarla kıyaslanmak hoş olmaz. dediğiniz gibi aşk herşeye de değer aslında ama bana gelip bişiy demiş değil henüz demeyebilirde çünkü ben yüz vermiyorum. gerçekten akıl verdiğim onca insan gelip şimdi bana al kendin yap oluyo mu dese haklılar genelde hastalar söylemekle olsa keşke derler bi kez daha inandım zamana bırakmak ve rabbimden hayırlısını dilemekten başka yapabileceğim bişi yok. ama gerçek şu ki ilk defa biri bana öyle baktı çok tuhaftı...

madem son sınıfsınız şurda ne kaldı okulun bitmesine.okul bitmeden en azından iletişimde kalacak şekilde arkadaşlık başlatabilirsiniz.mezuniyetten sonra da hoca öğrenci ilişkisi olmaz bu.sanırım dikkatini çekiyorsunuz anlattıklarınıza bakarsak ama şu da var çoğu erkek bizim gibi saf düşünmez aa bana bakıyor acaba görüşsem bişey olur mu ne yapsam falan da diyebilir.üzülmeniz için söylemedim sadece gerçekten güvenmemek lazım hemen.biraz bekleyin sonra üzülmemekten iyidir

canım zaten son yılınmış boşver düşüncelerini hoşlanıyordur bencede okul bitene kadar kimseye söyleme sonra rahatça yaşa hayatını belki çok mutlu olursun kimbilir

bende arkadaslara katiliyrm.sunun surasinda mezun olmana ne kaldi ki? ztn kaderde kismetde olacagi varsa birgün o gelip sana acilir. biraz daha sabret diycem.. bence bu cocuk senden hoslaniyor

benim zaten bekleme gibi bi durumum yok. kendimi ondan hoşlanma gibi duygulara kaptırmak istemiyorum.sonuçta benim dersime falan girmedi ama.. ben onun duygularından nasıl emin olabilirim bilmiyorum. dediğiniz gibi gelip konusursa onu tanımaya çalışırım belki. okul bitince ben yine y.lisans yapıcam haliyle yine aynı fakülte içinde olucaz bakalım herşey nasip kısmet ama cidden bu aşk meşk olayları mantığın bittiği yermiş

bende arkadaslara katiliyrm, sen olgun bir yapiya sahibsin, oyle hissediyrm ve sabir etmekle en guzelini yaparsin canim, yinede Allah bilir..

yahu ne olacak ki..
yaş uygun, durumun da mezun olduğunda tamamen uygun olacak
eğer gelirse bir şans vermeyi düşünebilirsin bence...

bencede bariz açık şekildee hoşlanıyo heyecanlanması falan güzel bence demekki duyguları gerçek bu zamanda böyle heyecanlı erkek bulamazsın :))

anlattıklarına bakılırsa senden hoşlanmış
ve gerçekten hoşlandıysa mutlaka konuşur
benimde başıma geldi çünkü hatta dersime giriyordu
ben anlamadım benden hoşlandığını filan ama ev ark. sürekli bu sana bakıyor sana aşık filan derdi ama ben dalga geçiyor sanardım
sınıfta bir kaç kişiyle birlikte benimde ismimi saydı öğle arasında odama bekliyorum dedi
öğle ortasında gittik
tek tek aldı odaya en son beni çağırdı
ve bayağı bi uzun konuşma yaptı
benim de dilim tutuldu hiç bişey söyleyemedim
sadece
senin dediğin gibi hocasıyla birlikte olanlara çok kızardım
reddettim tabiki bir haftada ancak aklım başıma geldi
çıldıracaktım nasıl olur diye
ama kabul etmedim

bencede bariz açık şekildee hoşlanıyo heyecanlanması falan güzel bence demekki duyguları gerçek bu zamanda böyle heyecanlı erkek bulamazsın :))

dimi bak bunu düşünmemiştim :) okul bittiğinde de yanımda olmak isterse eyw sonuna kadar. ben şuan hele de şu vakit gelsin istemiyorum ama hayırlısı. benim çekindiğim asistan olması falanda değil. y.lisans yapamazsam çok ayrı şehirlerde olcaz. büyük konuştum galiba okuldan kimse olmıcak demiştim :18::18::18::18::18:

büyük konuştuysan keisn başına gelirr :) ama niye bu kadar önyargılısın anlamadım galiba kendi tabularını yıkmanın bedelini ona yüklüyosun. :)) hayırlısı olsunn bencde olucakk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…