Bir psikolog olarak ben bile anlayamadım

Ay ayyy zamanimizda bu sekilde uzaktan uzaga utandiklari icin birbirine acilamayan iki genc...Allahim bu ne kadar zarif bir sevda.Kendi iclerinde yasadiklari hoslanma tutkusu...herseyin bir e_mail adresiyle birbirine ISIK hiziyla yakinlastigi bu alemde birbirine acilamayan iki genc.Himmm bir erkek bir bayani sevdimi duramaz itfaiyeci gibi bu yangini sondurmek icin cozumler arar.Arkadas cevrene takilir,evli arkadaslarinin esleriyle haber gonderir,facebookunu ekler,konusmak icin senoryalar uretir.Anlasilan adam sadece uzakta durmaya gayret etmekte.Bunun iki nedeni olabilir 1.Daha evvel yasadigi arkadasligindan derin yara almistir yeni bir arkadasliga mesafelidir unutamamistir,kafasi karisiktir 2.Sizi kaybetmek gibi bir derdi yoktur cunku siz baska birisiyle evlenmeye kalksaniz adamdan somut bir adim gelmemis,adamin sadece bakislari var somut bir adimi yok.Erkekler istedilermi Ferhat gibi daglari bile delerler.Ama" eh iste" derlerse sizin adim atmanizi beklerler cunku daha size karsi tam bir tutku hissetmiyorlardir.Bence uzak durun eger sevgisinin olusmasini isterse somut adimlar atacaktir ama istemezse bosuna bekliyorsunuz uzun yillar sadece bekleyeceksiniz ki sizde zaten son senenizdeymissiniz.Sizi uzmek istemezdim ama hayatin kanunu bu sekilde seven kisi sevdigini baskasi kapmasin diye acele eder ama bu adamin oho bol vakti varmis gibi davranmasi daha cok yipranacagizi isaret ediyor bana.

ya bilmiyorum ama işte hem soğuk geliyo hemde benim güven problemim var sanırım önyargılarımı yıkmam zor olacak..

forumda böyle güzel dertler görmek beni hem mutlu etti hem de heyecanlandırdı. senden hoşlanan ve seninle göz teması kurunca heyecanlanan bir erkek....

bence onun için sana açılması biraz zaman alacak ama senin zamanın var bekle ve olayları akışına bırak. boşwer kim ne derse desin ya da takılma büyük konuştum başıma geldi diye.

şu haliniz çok güzel ve özel bence. tadını çıkar....

ah ahhhhh ünv. yıllarımı hatırlattın bana . eşim sınıf arkadaşımdı ve ben de prensip sahibiyim ya sınıftan okuldan kimseyi düşünmem diyordum. veeee şimdi sınıf arkadaşım hayat arkadaşım oldu iyi ki de olmuş:)

bırak kendini zaman sana güzel şeyler getirecektir.

birden üniversite yıllarım geldi gözüme. inan çok çabuk geçiyor seneler. insan o yılları özlemle anıyor. bence asistan olması engel değil. başarılı ve sabırlı bir genç olmalı. ancak davranışlarından biraz utangaç olduğu belli. sen bitirene dek açılmayabilir. bence ılımlı ol. otobüste yanına oturduğunda konuşmak için iyi fırsatmış aslında.keşke ters davranmasaydın. iletişim için ve onu tanımak için o yaratmaz ise eline bir daha fırsat geçmeyebilir. bence o seni sormuş soruşturmuştur. nerede okuduğunu kaçıncı sınıf olduğunu biliyordur. sen de ondan hoşlanıyorsan geçmişi bir yana bırakıp tanımaya çalış derim.
inan bana okul bitip iş hayatı başlayınca bu çeşit aşklar yaşamak daha da zorlaşıyor.hele bir okulu bitireyim iş güç sahibi olayım diye hayatı erteleme.

ayyyy ağlliycam şimdi yaaaa... keşke zamanı geri alabilseeeemm... belki onun ilgisine karşılık vermesem benimki de böyle peşime düşerdiii..
:85:

ayyyy ağlliycam şimdi yaaaa... keşke zamanı geri alabilseeeemm... belki onun ilgisine karşılık vermesem benimki de böyle peşime düşerdiii..
:85:

canım yaa :) üzülme sakın kaderinde varsa elbet bulur seni.. sakın geçmişe bakma dicem ama bende şuan olmamasının sebebini de geçmişte yaşadıklarıma bağlıyorum. ne kadar psikoloji okusam da kendime bu konuda birşeyler kabullendiremedim çünkü çok ağır gelmişti. aklıma gelmiyor accıtmıyor tabiki. inan kendimi bişiylerin olacağına inandırmıyorum çünkü bu daha öncede olmuştu. insanların düşüncelerini az çok anlayabiliyorum. davranışlar en önemli ipucu bu konuda. gerçkten benim her baktığım yerde bna bakıyor olması tesadüf değil ben bi bayanım sonuçta her bakana bakamam. şimdilik dursun nasipse döner dolaşır bulur. sana dediğim gibi sen çok takmışsın ama olan olmuş onu bi süre görme bu ah vahların geçecektir. ona söylemiş olduğun bişiyde yok sende henüz çok çok başındasın..

çok güzel yazmışsın içteeen bir tebessüm ettim :) sana da hayatında eşinle mutluluklar. gerçekten bende zaten ilk defa biri karşımda utanıp heycanladığı için ilgimi çekti, şimdi kalmadı böyle elinde sevgilisi kızları kesen tipler doldu heryer.. seven insan sevdiğinin gözüne bakamaz..

bende bu yılları çok özlicem sanırım ve biliyorum çok yoğun bi iş hayatı beni bekliyor. umarım hayırlısı olur.

teşekkür ederim düşüncelerin içn ama söylüyorum benim beklentim yok. o bana yakınlaşmaya çalıştı bikaç kez ama ben ortalık yerde otobüsün içinde konuşamazdım. zaten oda ter attı bol bol :))

canım benim haklısın evet moralimi düzelttin..:) iyi bir psikolog olacağın belli.. sonuç da her ne kadar davranışlarımla ona aşık olduğum gün gibi ortada olsa da sözel olarak bir şey demedim sonuçta

canım benim haklısın evet moralimi düzelttin..:) iyi bir psikolog olacağın belli.. sonuç da her ne kadar davranışlarımla ona aşık olduğum gün gibi ortada olsa da sözel olarak bir şey demedim sonuçta

ayy çok teşekkür ederim sende benimkini düzelttin :) inşallah olurum :) sen zaten herşeyin farkındasın ama bi karar veremiyosun. karar veremediğin içinde aklından çıkmıyor. kendine kesin bir şey söyle ve koy baş ucuna. her gece yatarken okuma. her okula girdiğinde onu görme ihtimaliyle girme. sağına soluna bile bakar olmuşsundur sen şimdi :) jkaybettiğin hiçbirşey yokki senin sadece çekilip kendini dinlemen gerekiyor. daha sen bile emin değilsin emin zannediyorsun ama değilsin. şuan çok yeni onu bir ay görme ve sürekli bişiyleri kaybetmişsin gibi düşünme. her zaman nasılsan öyle ol. bak nasıl düzeliyor herşey sadece pozitif bak olaya ve her okuduğun yoruma göre de evet bu deme! kararı senden başkası veremez. ..

Hoşlanıyor gibi ama tam nette konuşulak bir durum değil
Olayı seyrine bırakın
Zaten zaman eğriyi doğruyu gösterecek.

çok haklısın.. ama ben onu unutmak istemediğim için unutamıyorum.. galiba mezun olunca belki daha farklı olur diye bir umut var içimde...:85::97::97:

Sana yaklaşırken bu derece sıkılıyorsa ya çok utangaçtır ya da kafasında çözemediği şeyler vardır, seni beğense bile hayatında bir yerlere oturtamıyordur bu yüzden çekiniyordur.

Kararlı erkek gelir.

Kendini boşuna üzme derim ben, yakınlık kurmak gibi bir duruma düşme, o sana yaklaşsın yaklaşacaksa.

canım daha asıstanmıs yanı yasını basını almamıs 27 yaş cok buyuk degıl bu bır,ıkıncısı senden hoslandıgı acıkca bellı,3. de utangaç oldugu ıcın senınle konusmaya hazırlanması baya uzun surebılır ya da hıc gelmeyebılrı ters tepkı alabılcegınden korkup

daha duygularından o bile emin değil gibi. ama bana çok yaklaşıyor ben kaçıyorum belki bu istemediğimi düşündürebilir ona.

senden sadece 5 yaş büyük
asistan olmasında ne sakınca var ki
asistan dediğin de doktora öğrencisi , o da bir öğrenci sonuçta, üstelik senin dersine de girmeyen tamamen farklı bölümden biri.
ama 27 yaşında olup da liseliler gibi davranması biraz ilginç olmuş ama bir yandan da güzel bence, daha geçen gün konuştuk liseden arkadaşlarımla ne güzel anlardı diye, acaba bana bakıyor mu diye düşünmeler, göz göze gelince elde olmadan yüze yayılan tebessüm , arkadaşlarla bir hareketi üzerine acaba ne demek istedi diye yarım saat konuşmalar , güzel anlar, tadını çıkar, çok düşünme üzerinde.

öhöhöhööhö çok güzel ya hep böyle güzel dertler olsun devamını merak ediyorum mutlaka gelişmeleri yaz

anlattıklarına gelince bariz senden hoşlanıyor gibi böyle çekingen olması da çok heyecan verici inşallah olur

dimi lisede yaşamıştık en son böyle şeyleri :) belkide bundan dolayı çekiyor ilgimi belkide bu onun bi taktiği inşallah hayırlısı olur ikimiz içinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…