Bir psikopata aşığım lütfen yardımm!!

bilge63

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
13
1
86
Merhaba kızlar nickimden ve açtığım konudan da anlayacağınız üzere ben bir sorunluyu seviyorum. Bu siteye de sırf içimi dökmek ve sizin fikirlerinizi almak için üye oldum. Özetlemek gerekirse kendisi tanıştığımızda her klasik erkek gibi üstüme düştü. Sesini duymadan uyur muyumlar vay efendim fotoğraf atın özledim sizi görmeyi bekleyemicem vs. İnanılmaz beyefendi, saygılı, güvenilir bir izlenimi var zaten yüzü de çok masum. 1 hafta herşey yolunda gitti bi anda görüşmeyelim ben size göre değilim sıkıntılı bir adamım zaten anlamışsınızdır etrafımda kimse kalmadı yıpranmanızı istemiyorum. Noldu neden vs dedim cevap vermedi. Sonra bi anda psikopatım ben uzak dur dedi ben de sıkıntı yok ben seninle herşeye varım dedim. Olmadı. Durduk yere bi gün bana aramadığım için umrumda olmadığını sanma ben üzmek istemiyorum dedi. Ben yine yağdırdım mesajları tabi. Aradan aylar geçti kendisi bana msj attı naber vs bu arada bana hep ..hanım diye hitap ediyor artık hanım bey kalksın aradan dedi tamam dedim sonra yine ona olan sevgimin bitmediğini, görüşmek istiyorsa da ona göre davranmasını söyledim. Bana benim kalbim yok, başka yerde atıyor dedi. Siz ne anlarsınız soruyorum. Başkasına ait bi kalbi isteyecek değilim kib dedim bıraktım onu kastetmedim diyo. Aradan yine zaman geçti biz sokakta karşılaştık oturduk bişeyler içtik ben de sırf onu ara sıra görebilmek için bitti duygularım dedim o da görüşelim vs dedi gezmeye falan gittik fotolar videolar vs. Sonra yine ben dayanamayıp onu hala sevdiğimi ve artık görüşmek istemediğimi söyledim. Bi gün yine görüştük o gün kalbimi baya kırdı. 2 ay önce annemi kaybettim aradı başın sağolsun dedi. Yine ara sıra mesajlaştık ama görüşmedik. Taaki o lanet 6 ekime kadar. Görüşelim dedi olur dedim. Buluştuk. Ben arabadan inerken bu son görüşmemizdi diyip indim. Artık görüşmek istemiyorum.Durum bu kızlar yorumlarınızı bekliyorum biraz uzun bi yazı oldu kusura bakmayın 14 ayı anca bu kadar özetleyebildim.

Son düzenleme:
Ona neden naif olmadığını ispatlama gereği duydun. Ayrıca psikopatın tekiymiş zaten uzak dur gitsin.
Artık uzak durmaya karar verdim sadece o kendi gibi olmadığımı anladığı için kaçtı benden biliyorum ona böyle kibar naif davranınca batıyo o yüzden onu kanıtlamak istedim bi daha ben de görüşmek istemiyorum

mr.grey mi,umarım o pozisyonlara zorlamamıştır sizi
Yok zorlamadı :) zaten aramızda tam olarak bişeyler geçtiği de söylenemez. Sadece ben bu güzelliği nasıl kaçırmışım dedi ve bundan sonra istediğin kadar kaç yakalarım seni tenhalarda falan dedi saçmaladı baya.

Adam seni uyarıyor demiş psikopatım sen diyorsun olsun ben seni severim seviyorum.
Kız sen allahtan belanı mı istiyorsun?
Adam mı yok buna yamanayım diyorsun yani?

ya siz bu adamın yaptıklarından bayağı bayağı mutlu oluyorsunuz ve gayet de memnunsuz...ne diyeyim bilemedim

Adam seni uyarıyor demiş psikopatım sen diyorsun olsun ben seni severim seviyorum.
Kız sen allahtan belanı mı istiyorsun?
Adam mı yok buna yamanayım diyorsun yani?
Ben kimseye yamanacak karakterde biri asla olmadım. Daha önceki görüşmelerimizin sonunda da görüşmeyelim diyen hep ben oldum. Nasıl oldu bilmiyorum kopamadık o aradı yazdı vs bi şekilde görüşmeye devam ettik. Ben kendisini gerçekten sevdiğim için de o aradığı zaman bende akan su durdu ve görüştüm. Hiç bi zaman saygıyı aşmadık ona da bi açıklık getireyim.

ya siz bu adamın yaptıklarından bayağı bayağı mutlu oluyorsunuz ve gayet de memnunsuz...ne diyeyim bilemedim
Bakın memnuniyet diye bir durum söz konusu değil. Mr greye benzetme nedenim hem tipleri hemen hemen aynı hem de mr. Greyin fkıza olan sex dışındaki ilginç yaklaşım ve tavırları aynı. Bu yüzden benzetiyordum. Ama evet bizimki de tamamen aynıymış anladım geçen gün.

O filmdekiyle gerçek hayat bir değil yalnız onu belirteyim.
Psikopat erkek bir kadın bulur sonra ona aşık olur sonra birden psikopatlığı geçer filan...

Kesinlikle katılıyorum. Zaten bu tip adamların asla sevemeyeceğini de o gün net bir şekilde anladım. Arabada uyuyakaldım, o da uyumak üzereydi, aklı çıktı birlikte uyuyacağız diye. Beni eve bırakmak istediğini söyledi, ben gidelim dedikçe gidemedi de. Senin korkun burda benimle uyumak dimi, eve gitmek değil diyorum evet ben kimseyle uyumadım, uyuyamam diyor. Bu kadar mı duygusuz olunur..

Niye tedirgin oluyo uyuyunca delimi ne ya. Hakkaten korkunç sanki. Bişey yapcak da kendine engel olamayacak diye mi korkuyo ki.. Ben grinin elli tonunu izlememiştim kitabını da okumadım. Ama filmler de gerçek hayattan izler taşıyo. Çünkü yazan senaristler ya başından geçen olaylardan esinleniyo ya da çevresinden

Bence de, film ve kitap fazlasıyla erotik daha önce de belirttim ben filmdeki adamın normal karakter ve tavrını benzettim bizimkine.. belki de bişe yapmaktan korktu o gün bilmiyorum, ama artık uzak duracağım çünkü sandığımdan daha problemli bir tip... teşekkür ederim

Sende az anormal değilsin kusura bakma, adam belli evli belki seni ciddiye almıyor baktı yakasından düşmeyeceksin demiştir kendin kaşındın gel seni bir kaşıyayım. Uydurmadık bahane bırakmamış iste, paikopat olan ben paikopatim demez cunku kendini öyle görmez.

Afedersiniz ama zaten birliktelik yaşamadınız mı? E neden korksun o Zaman?
Tenhalaşsa sıkıştırırım falan Nasıl küstahça sözler.
Ne diyim Allah akıl fikir versin size. Bile bile lades demişsiniz

Adam psikopat tamam ama sizinde içinizde yaşayan bir psikopat var farkında degilsiniz sanırım. Baksanıza bile bile foka basmak bu olsa gerek.
Ayrıca adam bildigin gönlüm başkasında demek istemiş. Her defasında bu son gorusme demeniz ve tekrar tekrar buluşup görüşmeniz büyük bir hata.

yuz verme cnm bu psıkopata . mumkunse bıdaha bulusma. senı elının altında bılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…