Artık uzak durmaya karar verdim sadece o kendi gibi olmadığımı anladığı için kaçtı benden biliyorum ona böyle kibar naif davranınca batıyo o yüzden onu kanıtlamak istedim bi daha ben de görüşmek istemiyorumOna neden naif olmadığını ispatlama gereği duydun. Ayrıca psikopatın tekiymiş zaten uzak dur gitsin.
Yok zorlamadı :) zaten aramızda tam olarak bişeyler geçtiği de söylenemez. Sadece ben bu güzelliği nasıl kaçırmışım dedi ve bundan sonra istediğin kadar kaç yakalarım seni tenhalarda falan dedi saçmaladı baya.mr.grey mi,umarım o pozisyonlara zorlamamıştır sizi
Ben kimseye yamanacak karakterde biri asla olmadım. Daha önceki görüşmelerimizin sonunda da görüşmeyelim diyen hep ben oldum. Nasıl oldu bilmiyorum kopamadık o aradı yazdı vs bi şekilde görüşmeye devam ettik. Ben kendisini gerçekten sevdiğim için de o aradığı zaman bende akan su durdu ve görüştüm. Hiç bi zaman saygıyı aşmadık ona da bi açıklık getireyim.Adam seni uyarıyor demiş psikopatım sen diyorsun olsun ben seni severim seviyorum.
Kız sen allahtan belanı mı istiyorsun?
Adam mı yok buna yamanayım diyorsun yani?
Bakın memnuniyet diye bir durum söz konusu değil. Mr greye benzetme nedenim hem tipleri hemen hemen aynı hem de mr. Greyin fkıza olan sex dışındaki ilginç yaklaşım ve tavırları aynı. Bu yüzden benzetiyordum. Ama evet bizimki de tamamen aynıymış anladım geçen gün.ya siz bu adamın yaptıklarından bayağı bayağı mutlu oluyorsunuz ve gayet de memnunsuz...ne diyeyim bilemedim
O filmdekiyle gerçek hayat bir değil yalnız onu belirteyim.Ben kimseye yamanacak karakterde biri asla olmadım. Daha önceki görüşmelerimizin sonunda da görüşmeyelim diyen hep ben oldum. Nasıl oldu bilmiyorum kopamadık o aradı yazdı vs bi şekilde görüşmeye devam ettik. Ben kendisini gerçekten sevdiğim için de o aradığı zaman bende akan su durdu ve görüştüm. Hiç bi zaman saygıyı aşmadık ona da bi açıklık getireyim.
Niye tedirgin oluyo uyuyunca delimi ne ya. Hakkaten korkunç sanki. Bişey yapcak da kendine engel olamayacak diye mi korkuyo ki.. Ben grinin elli tonunu izlememiştim kitabını da okumadım. Ama filmler de gerçek hayattan izler taşıyo. Çünkü yazan senaristler ya başından geçen olaylardan esinleniyo ya da çevresindenKesinlikle katılıyorum. Zaten bu tip adamların asla sevemeyeceğini de o gün net bir şekilde anladım. Arabada uyuyakaldım, o da uyumak üzereydi, aklı çıktı birlikte uyuyacağız diye. Beni eve bırakmak istediğini söyledi, ben gidelim dedikçe gidemedi de. Senin korkun burda benimle uyumak dimi, eve gitmek değil diyorum evet ben kimseyle uyumadım, uyuyamam diyor. Bu kadar mı duygusuz olunur..
Bence de, film ve kitap fazlasıyla erotik daha önce de belirttim ben filmdeki adamın normal karakter ve tavrını benzettim bizimkine.. belki de bişe yapmaktan korktu o gün bilmiyorum, ama artık uzak duracağım çünkü sandığımdan daha problemli bir tip... teşekkür ederimNiye tedirgin oluyo uyuyunca delimi ne ya. Hakkaten korkunç sanki. Bişey yapcak da kendine engel olamayacak diye mi korkuyo ki.. Ben grinin elli tonunu izlememiştim kitabını da okumadım. Ama filmler de gerçek hayattan izler taşıyo. Çünkü yazan senaristler ya başından geçen olaylardan esinleniyo ya da çevresinden
Afedersiniz ama zaten birliktelik yaşamadınız mı? E neden korksun o Zaman?Bence de, film ve kitap fazlasıyla erotik daha önce de belirttim ben filmdeki adamın normal karakter ve tavrını benzettim bizimkine.. belki de bişe yapmaktan korktu o gün bilmiyorum, ama artık uzak duracağım çünkü sandığımdan daha problemli bir tip... teşekkür ederim
Mantıkl,olabilir :)Belkide kendisi o adama benzemek için özellikle öyle yapıyordur. Çakma mr.grey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?