• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir psikopata aşığım lütfen yardımm!!

Afedersiniz ama zaten birliktelik yaşamadınız mı? E neden korksun o Zaman?
Tenhalaşsa sıkıştırırım falan Nasıl küstahça sözler.
Ne diyim Allah akıl fikir versin size. Bile bile lades demişsiniz
Hayır yaşamadık, sadece o gün daha fazla yakındık, sarıldı öptü o kadar. Evet bile bile
Adam psikopat tamam ama sizinde içinizde yaşayan bir psikopat var farkında degilsiniz sanırım. Baksanıza bile bile foka basmak bu olsa gerek.
Ayrıca adam bildigin gönlüm başkasında demek istemiş. Her defasında bu son gorusme demeniz ve tekrar tekrar buluşup görüşmeniz büyük bir hata.
Adam psikopat tamam ama sizinde içinizde yaşayan bir psikopat var farkında degilsiniz sanırım. Baksanıza bile bile foka basmak bu olsa gerek.
Ayrıca adam bildigin gönlüm başkasında demek istemiş. Her defasında bu son gorusme demeniz ve tekrar tekrar buluşup görüşmeniz büyük bir hata.

İlk konuyu açtığımda da yazdım, ben de hep başkası var sanıyordum kendisi inkar etti. Ömrü boyunca hiç doğru dürüst bi ilişkisi olmadığını, yapamadığını söyledi defalarca.

Kızlar dün konuştuk, kendisi yazdı. Ne zaman görüşüyoruz falan dedi. O gece son görüşmemizdi yine unutmuşsun bak, sonrası yok dedim kestirip attım. O da bi süre tepki vermedi, sonrasında hayırlısı olsun dedi. Uzun zamandır böyle huzurlu hissetmemiştim. Ben sadece neden böyle yaptığını anlayamadığım için buraya yazdım. Hepinize teşekkür ediyorum

Kalbim başka yerde atıyor lafını başka bir insan için olarak algıladıysanız çok ama çok iyi niyetlisiniz bu kadar olmayın. Adam niyetini baştan belli etmiş, aşık olamayacağını geçici ilişkiler aradığını vurgulamış sizi öyle çok da kandırmamış. Mesaj atıp durmayın ve bir beklentiye girmeyin bence. Biraz üzülürsünüz ama kabullenmeniz lazım hiç olmamış bu ilişki.

Ben bu filmi izledim dicem ama gidip izleyemedim eşim kızdı :63: hayırlı olsun ne diyelim

Kalbim başka yerde atıyor lafını başka bir insan için olarak algıladıysanız çok ama çok iyi niyetlisiniz bu kadar olmayın. Adam niyetini baştan belli etmiş, aşık olamayacağını geçici ilişkiler aradığını vurgulamış sizi öyle çok da kandırmamış. Mesaj atıp durmayın ve bir beklentiye girmeyin bence. Biraz üzülürsünüz ama kabullenmeniz lazım hiç olmamış bu ilişki.
Kabullendim artık, malesef o kadar kibar, o kadar masum yüzlü ki. E ben de seviyorum daha da çok kapıldım, göremedim diğer yüzünü. Kendinden başka kimseyi düşündüğünü sanmıyorum. Çok haklısınız onu özetleyen en ii cevap buydu sanırım. Artık kararımdan dönmeyeceğim ben de eskisi gibi değilim artık, bıktım. Teşekkür ederim tekrar.

Bir kere yüz verdiyseniz bir daha arkasını toparlayamazsınız. Elinizi verdiniz kolunuzu kaptıracaksınız tabiricaizse. Ancak bundan çok da rahatsızlık duyuyor gibi değilsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

B bilge63 kendin edip kendin bulmuşsun. akılsız dedikleri cinstensin sen belli adam defalarca uyarmış seni ama nato kafa nato mermer sendeki

Arkadasim kalbim yok baska yerde derken buyuk ihtimal cinsel anlamda soylemis sende diyosun nasil kacirmisim bu guzelligi birakmam filan demis yani bu adam belki bundan sonra seninle o tur seyler icin gorusmek istiycek boyle gel git olan erkeklerin amaci budur zaten bence uzaklasmaya bak daha efendi birinu bul

Back
X